De Inca Trail naar Machu Picchu

De Inca Trail naar Machu Picchu

Het is mogelijk je bij de 21-daagse reis naar Peru op te geven voor de beroemde Inca Trail, een pittige trekking van 4 dagen. Het beroemde oeroude Inca pad brengt je in vier dagen bij de verborgen stad Machu Picchu.

 
Wij zorgen voor al het kampeermateriaal, waaronder een slaapmatje. Je dient zelf wel een warme slaapzak mee te nemen. We overnachten in kleine koepeltentjes die de dragers voor je opzetten, zodat je aan het eind van een dag vol inspanningen zo je tent in kunt duiken. De dragers zijn er voor de zware spullen, zoals de tenten en de kookspullen. Er worden drie voedzame maaltijden voor je klaargemaakt. Het is een wonder dat ze op de eenvoudige kookmaterialen zulke heerlijke maaltijden tevoorschijn kunnen toveren.

 
Een lokale gids loopt de hele Inca Trail met de groep mee en vertelt je onderweg meer over de geschiedenis van de Inca-ruines die we tegenkomen. Bij aankomst in Machu Picchu vertelt hij je natuurlijk alles over de verborgen stad en de gechiedenis van de Inca's.

De kosten voor de Inca Trail bedragen bij Djoser vanaf € 495,-. Bij dit bedrag is de toegang tot de Trail en Machu Picchu inbegrepen. De entree bedraagt op dit moment 90 US$, dit bedrag is onder voorbehoud van wijzigingen. Prijsverhogingen en verlagingen zullen worden doorberekend.

Hou er rekening mee dat de Inca Trail een niet te onderschatten tocht is, je dient je er goed in te verdiepen en goed op voor te bereiden. Vooral de hoogte maakt het zwaar.

Geef je na boeking zo snel mogelijk op voor de Inca Trail, het aantal plaatsen dat per dag wordt vrijgegeven is beperkt en de Inca Trail raakt snel volgeboekt.