Reisverslag Mexico & Guatemala

Reisverslag Mexico & Guatemala

Na een aantal jaren in Azië te zijn geweest werd het nu weer eens tijd om naar het westen te gaan. Deze keer heb ik door de landen Mexico, Guatemala en Honduras van donderdag 14 december 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018 een rondreis gemaakt. Ook nu was Djoser te Leiden de reisorganisatie.

Aldaar heb ik met Amalia, Berenice, Gabriel, Jacqueline, Jeanette, Kathy, Kees, Lucia, Michel, Miranda, Paul, Peter, Peter, René, Ronald, Winny, Wiyada en onze reisleider / begeleider Cees 24 dagen vakantie gevierd.

We zijn met het vliegtuig van Schiphol via Houston naar Mexico-Stad gevlogen. In Mexico hebben we overnacht in Mexico-Stad, Puebla, Oaxaca, Tehuantepec en San Christobal. Vervolgens zijn we de grens met Guatemala overgestoken en aldaar hebben we overnacht in Panajachel, Antigua, 1 nacht in Copan, gelegen in Honduras, Rio Dulce en Flores. Daarna weer terug in Mexico alwaar we nog in Corozal, Palenque, Merida en Playa del Carmen zijn verbleven. Via Cancun en Washington zijn we na 24 dagen weer op Schiphol geland.

Lees hier het reisverslag, inclusief veel foto's.