rondreis verenigde staten

rondreis verenigde staten

Nationale parken, witte stranden, diepe canyons en walvissen. Maar ook bruisende steden, legendarische jazz-en bluesclubs, Art Deco-gebouwen en beroemde musea. De Verenigde Staten hebben zoveel mooie, interessante plekken en bezienswaardigheden dat je, waar je ook bent, ogen en oren tekort komt. Een selectie van de highlights die je tegenkomt op een verenigde staten reis. 

Reis Verendigde Staten


Yosemite nationaal park
We nemen onder meer een kijkje bij de reusachtige sequoia’s, bomen met een omtrek van soms wel dertig meter, die tot drieduizend jaar oud kunnen worden. De imposante sequoia's zijn een van de hoogtepunten tijdens een reis verenigde staten. 

Zion nationaal park

Een prachtig landschap van rode rotsen, diepe valleien en groene bossen. Je kunt een rondrit door het park maken en stoppen bij de mooiste uitzichtplekken.

San Francisco

San Francisco is de eerste stad die we bezoeken tijdens een rondreis verengide staten. Behalve de wereldberoemde Golden Gate Bridge is het gevangeniseiland Alcatraz, waar Al Capone gevangen heeft gezeten, een bezienswaardigheid die je gezien 

moet hebben op een reis verenigde staten.

Bryce Canyon nationaal park
Hier bezichtigen we de kleurrijke rotsformaties, de zogenoemde hoodoo’s, die volgens de inheemsen versteende mensen voorstellen. 

Arches nationaal park
Vergaap je aan de meer dan tweeduizend natuurlijke bruggen en bogen die zijn ontstaan door erosie. De grootste is de Landscape Arch met een overspanning van 93 meter.                                                                                                                                                                                                

Monument Valley

In deze uitgestrekte woestijnvlakte, het land van de Navajo, herken je het landschap uit de vele Westerns die hier zijn

 opgenomen.


Grand Canyon

Een bezoek aan het grootste ravijn ter wereld is een unieke ervaring tijdens je verenigde staten reis. Vanaf de verschillende uitzichtpunten heb je prachtig zicht op de roodgekleurde rotswand.



New York
Tijdens een rondreis verenigde staten zie je natuurlijk veel natuur. Maar het land heeft ook veel leuke steden, zoals New York. Wandel door Central Park, ga lekker eten in Chinatown, neem de boot naar het Vrijheidsbeeld, bezoek een kerkdienst in Harlem en ‘shop till you drop’ op Fifth Avenue. Een van de meest herkenbare plekken tijdens een reis naar de Verenigde Staten.


Washington

Een stad vol beroemde gebouwen en monumenten, zoals het Witte huis, het Capitool en begraafplaats Arlington, waar de Kennedy’s zijn begraven. En veel gratis musea! De bestuurlijke hoofdstad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een reis verenigde staten. 

Memphis
De bakermat van de blues en rock ’n roll. Neem een kijkje in de Sun Studio’s, waar B.B. King en Johnny Cash hun platen opnamen, of bezoek Graceland, het landgoed van Elvis. Voor muziekliefhebbers een echt hoogtepunt van de rondreis Verenigde Staten.

New Orleans
In ‘The Big Easy’ is van alles te beleven. Laat je toekomst voorspellen, bestel gumbo of jambalaya, bezoek een jazzcafé en geniet van de vele straatartiesten. Je bezoekt de charmanta stad New Orleans tijdens een reis verenigde staten langs de oostkust.





                                                                                                                                                   
Bekijk hier ons aanbod voor een rondreis verenigde staten.