Overzicht Armenië & Georgië rondreizen van Djoser

Rondreis Armenië en Georgië

Tijdens de rondreis door Armenië en Georgië bezoek je o.a. Jerevan, Vardzia, Gori, Tbilisi, Khor Virap en het Haghpatklooster. Georgië en Armenië hebben in eeuwenlange onrust hun eigen karakter weten te bewaren. De specifieke cultuur, ingebed in majestueuze landschappen, kan nu weer in alle rust bewonderd worden.

Lees meer

Meer over Armenië & Georgië

Djoser biedt diverse rondreizen naar Armenië aan. Zo kun je een een 15-daagse rondreis door Armenië & Georgië maken. Deze rondreis start in de Armeense hoofdstad Jerevan. Je kunt dit ook combineren met Azerbeidzjan. Tijdens beide reizen laten we je de hoogtepunten zien van deze prachtige landen.

Beste reistijd Armenië en Georgië?
De beste reisperiode is tijdens het voorjaar, de zomer en het najaar. In Armenië en Georgië heerst over het algemeen een landklimaat, dat door de vaak grote hoogte niet tot te hoge temperaturen leidt. De gemiddelde temperaturen in de zomermaanden liggen tussen de 25 - 30° C. In de nachten koelt het erg af. Het is daarom verstandig om ook wat warme kleding mee te nemen. In het voor- en najaar moet je rekenen op temperaturen van gemiddeld 20° C.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Armenië en Georgië in middenklasse hotels inclusief ontbijt. Wanneer we overnachten in de steden zitten we op loopafstand van het centrum en in de dorpen zitten we in kleinschalige rustieke hotels die perfect in de omgeving passen. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is gaat een Nederlandse reisbegeleiding de gehele reis mee om je het echte Armenië en Georgië te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Armenië en Georgië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Argentinië en Georgië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Armenië en Georgië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Reviews Armenië & Georgië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Twee totaal verschillende landen. Verrassende kloosters in een wondermooie achtergrond van de kaukasus. Met lange hobbelige busritten die steeds weer een belevenis waren.

  8,0 (Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen)

  8,0
 • Een prachtige, afwisselende reis door 2 bijzondere landen. De recente geschiedenis komt dichtbij. Prachtige natuur, mooie bloemen, hoge bergen en 2 heel verschillende hoofdsteden. Armenië en Georgië hebben veel te bieden aan nieuwsgierige reizigers die tegen een stootje kunnen.

  9,0 (Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen)

  9,0
 • Geweldige reis, intensief programma, zicht gekregen op de cultuur en historie van beide landen en de belangrijke rol van het orthodoxe geloof hierin. Het woeste landschap van de Kaukasus naast glooiende hellingen maakte elke hobbelende busrit tot een belevenis! Dank ook aan onze reisbegeleidster!

  9,0 (Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen)

  9,0
 • Een 10 geef ik nooit maar deze reis komt er erg dicht bij. De plaatselijke gidsen waren goed, maar vooral door de enorme inzet en steun (hoogtevrees) van H.S, is het een pracht reis geworden. Zelfs als ze aan het einde van de reis zegt, dat ze ons zal missen, geloof ik haar. Dank H.S. voor alles

  9,0 (Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Azerbeidzjan, Georgië en Armenië, drie landen met een eeuwen...
Azerbeidzjan, Georgië en Armenië, drie landen met een eeuwenoude cultuur, een bewogen geschiedenis en een overvloed aan cultuurschatten. De oosterse pracht van Azerbeidzjan, het heerlijke eten, de overweldigende schoonheid van de Kaukasus en het mooi gedragen verdriet van Armenië: ademloos mooi.

Esther V. - 8,0
Terug naar boven