Armenië & Georgië

Rondreis Armenië en Georgië

Tijdens de rondreis door Armenië en Georgië bezoek je o.a. Jerevan, Vardzia, Gori, Tbilisi, Khor Virap en het Haghpatklooster. Georgië en Armenië hebben in eeuwenlange onrust hun eigen karakter weten te bewaren. De specifieke cultuur, ingebed in majestueuze landschappen, kan nu weer in alle rust bewonderd worden.

Lees meer

Meer over Armenië & Georgië

Djoser biedt diverse rondreizen naar Armenië aan. Zo kun je een ook een 16-daagse rondreis door Armenië & Georgië maken. Beide rondreizen starten in de Armeense hoofdstad Jerevan. Tijdens deze rondreis naar Armenië laten we je de hoogtepunten zien van dit prachtige land.

Beste reistijd Armenië en Georgië?
De beste reisperiode is tijdens het voorjaar, de zomer en het najaar. In Armenië en Georgië heerst over het algemeen een landklimaat, dat door de vaak grote hoogte niet tot te hoge temperaturen leidt. De gemiddelde temperaturen in de zomermaanden liggen tussen de 25 - 30° C. In de nachten koelt het erg af. Het is daarom verstandig om ook wat warme kleding mee te nemen. In het voor- en najaar moet je rekenen op temperaturen van gemiddeld 20° C.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Armenië en Georgië in middenklasse hotels inclusief ontbijt. Wanneer we overnachten in de steden zitten we op loopafstand van het centrum en in de dorpen zitten we in kleinschalige rustieke hotels die perfect in de omgeving passen. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is gaat een Nederlandse reisbegeleiding de gehele reis mee om je het echte Armenië en Georgië te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Armenië en Georgië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Argentinië en Georgië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Armenië en Georgië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Klantwaardering

8,7

Een onvergetelijke reis met een prachtige natuur, heerlijk e...
Een onvergetelijke reis met een prachtige natuur, heerlijk eten en bijzonder mooie historische kerken, kathedralen en andere complexen. Prachtige hoofdsteden; kortom een van mijn mooiste Djoser reizen qua natuur en cultuur.

Merian S. - 9,0
Terug naar boven