Colombia

Magazine Colombia

Banner Abonnement magazine

Gek op reizen? Neem dan een gratis abonnement op Djoser Magazine! Hierin vind je inspirerende reisverhalen, lees je over de mooiste bestemmingen en krijg je informatie over cultuur en natuur. In het magazine staan ook speciale reizen die je niet in de brochure vindt.

Wil je een gratis abonnement ? Vul hier je gegevens in en je krijgt vanaf de volgende uitgave het magazine thuisgestuurd. Iedereen die al eens met Djoser heeft gereisd krijgt twee keer per jaar het Djoser Magazine thuisgestuurd.

  • De trots van Colombia

    Kleurrijk en krachtig. Dat is het eerste wat je denkt als je door Colombia reist. Vrolijk zijn de talrijke felgekleurde gevels van de huizen. Indrukwekkend de prachtige natuur. Trots herinneren de nationale monumenten aan de strijd om de onafhankelijkheid tegen de Spanjaarden en de bloedige burgeroorlogen uit het verleden. Want in Colombia is de nationale trots nooit ver weg.

    Lees meer

  • Verrassend divers Colombia

    Lees meer

Klantwaardering

9,0

Prachtige reis, die een goed beeld geeft van Colombia. Grote...
Prachtige reis, die een goed beeld geeft van Colombia. Grote variatie in mensen, landschappen en klimaat. De reisbegeleiding was meer dan goed en ook alle lof voor de chauffeur, die ons veilig en comfortabel van Bogota via San Augustin naar Medellin vervoerde. Overnachtingen waren goed en schoon

Jaap V. - 8,0
Terug naar boven