Overzicht Ecuador rondreizen van Djoser

Accommodatie Rondreis Ecuador, 19 dagen

Tijdens je reis door Ecuador overnacht je in comfortabele en sfeervolle hotels, waarvan de kamers zijn voorzien van douche en toilet. De ligging is centraal, zodat je te voet veel kunt bekijken. Een enkele keer ligt de accommodatie iets meer afgelegen, maar dat wordt door de bijzondere sfeer dan ten volle gecompenseerd. Bij alle overnachtingen geldt dat het ontbijt is inbegrepen.

In het Amazonegebied overnachten we in een door de Rainforest alliance gecertificeerde ecolodge. Je karakteristieke onderkomen, een zgn. 'cabaña', is gebouwd door de lokale bevolking en stroom wordt door middel van zonnepanelen gegenereerd. Dit zijn ´twee-onder-een-kap´ huisjes met een eigen slaapkamer en badkamer. De huisjes liggen midden in de jungle aan een rivier en zijn uitsluitend per kano te bereiken. In het kleine vissersdorpje Puerto López verblijven we aan de kust. 

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Quito Ikala Quito Hotel
Otavalo Pantavi 
Papallacta Chozas de Don Wilson
Jungle Yacuma lodge
Banos Alisamay
Latacunga REEC Hotel
Chugchillan Hotel El Vaquero
La Maná Grand Hotel La Maná
Puerto Lopez Hotel Ancora
Guayaquil Hotel Unipark

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis kunnen verblijven. Deze zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.