Overzicht Indonesië rondreizen van Djoser

Accommodatie Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in comfortabele en sfeervolle hotels waarvan de kamers zijn voorzien van douche, toilet en airco. We boeken zoveel mogelijk hotels die centraal gelegen zijn, zodat je te voet veel kunt bekijken. Een enkele keer maak je gebruik van een taxi om in het centrum te komen. Een deel van de hotels beschikt over een zwembad voor een verfrissende duik.

In Bohorok overnacht je in een eenvoudig hotel, maar perfect gelegen aan de rand van de jungle. Van hieruit maak je eenvoudig een excursie naar de orang-oetans. Bij het Tobameer overnacht je op het eiland Samosir in een sfeervolle accommodatie, gelegen aan het meer.

In Bandung overnachten we in een goed hotel wat centraal gelegen is. Bij het zwembad vind je mooie tropische planten en palmbomen. Binnen is het hotel gedecoreerd met Indonesische kunst en houtsnijwerk. Het hotel ligt in de buurt van een groot winkelcentrum met diverse restaurants.

In Yogyakarta overnacht je in een nieuw en modern hotel wat midden in het centrum ligt. Het hotel beschikt over een ruim zwembad. Elke kamer heeft een balkon. 

In Malang verblijven we in een comfortabel en centraal gelegen hotel met zwembad. In Lovina verblijf je in een heerlijk hotel aan zee, met zwembad en op loopafstand van het strand. In Ubud maken we gebruik van diverse accommodaties, een aantal zijn hieronder weergegeven.

Bekijk hotelreviews op

Medan Le Polonia
Bohorok Rindu Alam Hotel
Samosir Toledo Inn
Bukittinggi Hotel Grand Rocky
Jakarta Mercure Batavia
Bandung Sukajadi Hotel
Pangandaran Horison Palma
Yogyakarta 101 Yogyakarta Tugu Hotel
Malang 101 Malang OJ Hotel
Bromo Bromo Permai
Lovina New Sunari Beach Resort
Ubud Cendana Resort & Spa
Senggigi Jayakarta Lombok Beach Resort & Spa


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.