Namibie

Magazine Namibië

Banner Abonnement magazine

Gek op reizen? Neem dan een gratis abonnement op Djoser Magazine! Hierin vind je inspirerende reisverhalen, lees je over de mooiste bestemmingen en krijg je informatie over cultuur en natuur. In het magazine staan ook speciale reizen die je niet in de brochure vindt.

Wil je een gratis abonnement ? Vul hier je gegevens in en je krijgt vanaf de volgende uitgave het magazine thuisgestuurd. Iedereen die al eens met Djoser heeft gereisd krijgt twee keer per jaar het Djoser Magazine thuisgestuurd.

 • De Skeleton Coast

  Namibië staat bekend om zijn eindeloze woestijnvlaktes. Een land waar het voornamelijk warm en kurkdroog is. Maar dat is een vertekend beeld.

  Lees meer

 • Etosha nationaal park

  Zonder twijfel het bekendste park van Namibië en één van de grootste in Zuidelijk Afrika . Een enorme zoutpan, omringd door bushveld, herbergt veel soorten groot en klein wilden staat garant voor een onvergetelijke safari .

  Lees meer

 • Namibie: de schoonheid van de leegte

  Namibië behoort tot de beste landen in Afrika om wild te kijken. Maar ook het grotendeels verlaten landschap vertoont vele overweldigende hoogtepunten. Een flink deel van het landoppervlak is tot nationaal park verklaard.

  Lees meer

 • Vallend water en roodbruine Himba

  Lees meer

Klantwaardering

8,9

Een adembenemend mooi land als je houdt van natuur en als la...
Een adembenemend mooi land als je houdt van natuur en als lange afstanden je niet afschrikken. Hier ontdek je de enorme diversiteit van woestijnlandschappen. Tijdens de gamedrives stijgt de spanning. Welke dieren gaan we spotten? Mijn hoge verwachtingen zijn volledig ingewilligd!

Lutgarde Helena L. T. - 9,0
Terug naar boven