Nicaragua

Rondreis Nicaragua

Tijdens de rondreis door Nicaragua bezoek je onder andere Isla Ometepe, Leon, Granada en de Corn-eilanden. Dit nog relatief weinig bezochte land in Midden Amerika heeft veel te bieden: meren, vulkanen, koloniale stadjes, hagelwitte stranden en ongerepte eilandjes, zoals Isla Ometepe in het meer van Nicaragua of de Corn-eilanden, een waar snorkel- en duikparadijs.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Nicaragua

Bekijk alle hoogtepunten van Nicaragua

Je kunt een 19-daagse rondreis Nicaragua & Costa Rica boeken met Djoser of een groepsreis van Guatemala-stad naar San Jose in 21 dagen. Tijdens deze laatstgenoemde rondreis bezoek je ook Costa Rica en Nicaragua.

Goed verzorgde rondreizen
We verblijven in middenklasse hotels. De tweepersoonskamers zijn voorzien van eigen sanitair. De hotels zijn uitgezocht op karakter en uitstraling en zijn vaak centraal gelegen. Bij sommige accommodaties zal er ook een zwembad aanwezig zijn met daarbij een mooie tuin. Kies je voor de groepsreis Costa Rica & Nicaragua, dan zullen we ook een keer overnachten in comfortabele tenten midden in de natuur! Een onvergetelijke belevenis!

Waarom Djoser
Gedurende de groepsreis zal er een enthousiaste en ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider met ons meereizen. De rondreis naar Nicaragua is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Nicaragua te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens de groepsreis door Nicaragua laten we je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Nicaragua en Mexico je de moeite waard vindt om te bezoeken. Een aantal excursies is bij de groepsreis inbegrepen.

Terug naar boven

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Voor de reis had ik hoge verwachtingen. Tijdens mijn reis zijn deze verwachtingen dubbel en dwars uitgekomen. Veel natuur, wat cultuur en op zijn tijd wat zon, zee en strand. Al met al een reis om met genoegen op terug te kunnen kijken. En dat onder de goede begeleiding van onze reisleider Robin!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Wat een geweldige reis! In beide landen veel mooie natuur en vele dieren gezien. Mooie excursies gedaan, waarin veel keuzemogelijkheden. De accommodaties waren allen goed, niets te klagen. Voor de reisleider was het zijn eerste reis, maar dit was absoluut niet te merken. Twijfel niet... Boeken!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Costa Rica was prachtig met haar flora en fauna, maar verrast was ik vooral door Nicaragua. Wat een mooi land en gastvrije bevolking. Heerlijk om dat alles te mogen ontdekken in goed gezelschap en onder de bezielende begeleiding van onze zorgzame en super enthousiaste reisleider Harold.

  8,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  8,0
 • Prachtige afwisselende reis qua natuur en cultuur. De combinatie Costa Rica en Nicaragua maakte deze reis verrassend! Costa Rica naast de natuur meer toeristisch ontwikkeld dan Nicaragua. Nicaragua meer authentiek en veel armoede. De landen zijn niet met elkaar te vergelijken. Bedankt Harold!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis door twee hele mooie landen. Zo veel gezien en gedaan. Alles onder enthousiaste begeleiding van Harold. Gelukkig viel de regen op de goede momenten: 's avonds/nachts of tijdens het eten. Houd er rekening mee dat pinnen in Costa Rica soms lastig is. Neem voldoende dollars mee!

  8,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met supergoeie reisbegeleider Patrick.

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • We hebben ontzettend genoten en erg veel gezien. Costa Rica is adembenemend mooi. Nicaragua was voor ons helemaal verassend! Wat een prachtig land! Hier vind je natuur en cultuur. De mensen zijn in beide landen ontzettend vriendelijk. Een aanrader. Onze reisleidster Annemieke was een topper!

  10,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  10,0
 • Prachtige afwisselende reis vol avontuur, natuur en cultuur. De combinatie Costa Rica en Nicaragua maakte deze reis extra bijzonder. Costa Rica naast de natuur en het avontuur meer toeristisch en ontwikkeld dan Nicaragua. Nicaragua meer authentiek en veel armoede. Een reis voor oud en jong!!

  9,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  9,0
 • Nicaragua is een onverwachte ontdekking die de kennismaking met Midden Amerika tot een hoogtepunt van mijn reiservaringen heeft gebracht.

  8,0 (Rondreis Costa Rica & Nicaragua, 19 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

8,8

Voor de reis had ik hoge verwachtingen. Tijdens mijn reis zi...
Voor de reis had ik hoge verwachtingen. Tijdens mijn reis zijn deze verwachtingen dubbel en dwars uitgekomen. Veel natuur, wat cultuur en op zijn tijd wat zon, zee en strand. Al met al een reis om met genoegen op terug te kunnen kijken. En dat onder de goede begeleiding van onze reisleider Robin!

Bert - 9,0
Terug naar boven