Soedan

Rondreis Soedan

In Noord-Soedan volgen we in Nubië de Nijl naar Khartoem. In de voetsporen van ontdekkingsreizigers als onze eigen Alexandrine Tinne bezoeken we de restanten van invloedrijke beschavingen als Koesj, Kerma, Makoeria en het fameuze Meroë. De eens zo machtige koninkrijken lieten zich inspireren door hun Egyptische buren en brachten uiteindelijk de befaamde Zwarte Farao’s op de Egyptische troon.

Lees meer

Hoogtepunten Noord-Soedan

Ontdek alle hoogtepunten van Noord-Soedan

De rondreis Noord-Soedan van Djoser maak het mogelijk om de belangrijkste bezienswaardigheden en archeologische vindplaatsen van Soedan en het zuiden van Egypte te bezoeken. In het de uitgestrekte woestijn van het oude Nubië, vind je een schat aan archeologische vindplaatsen; Djebel Barkal, Napata, Meroë, Naqa, Tombos, Mussarawat en de necropoli van Nuri en el Kurru . Deze worden slechts sporadisch bezocht en sommige zijn zelfs in de vergetelheid geraakt of onder het woestijnzand verdwenen.

Daarom kies je voor Soedanreis voor Djoser
De groepsreizen van Djoser zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van je Soedan vakantie en je het echte Soedan leert kennen. Djoser biedt al meer dan 32 jaar avontuurlijke reizen aan in Egypte en Noord-Soedan. We hebben de mooiste route voor je uitgestippeld en we zorgen voor een optimale beleving van het land door de aanwezigheid van Nederlandse reisbegeleiding en een lokale gids in Soedan, die alles weet van de archeologische vindplaatsen.

Terug naar boven

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Egypte mooi en interessant, Sudan puur en nog ongerept, boeiend groots en nog geen Chinezen. Doe het nu voor het pure verdwenen is.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • TOPREIS! Twee reizen in één. Egypte is prachtig en voor mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwe, onontdekte landen is Soedan een dikke aanrader; lieve mensen en ongelofelijk veel historie. Fantastisch georganiseerd ter plaatse en namens Djoser begeleid door super ervaren reisbegeleider Wim.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Wil je naar Sudan.....dan nú met Djoser gaan!!!

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Een bijzondere reis met een zeer waardevolle reisbegeleider. De geschiedenis van Nubië bracht ons op unieke plaatsen, nauwelijks aangetast door het toerisme en in volledige ontwikkeling. Een voorrecht wat bij mij een diepe indruk heeft nagelaten, mede dank zij de gastvrije bevolking!

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Reis van mijn leven. Het moderne Egypte en het mooie authentieke Soedan. Prachtig in gebieden te komen waar verder geen enkele toerist komt. Prachtige historie en goed georganiseerde reis. Djoser en Sjoerd bedankt.

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • Als je woestijnliefhebber bent en van avontuur houdt dan moet je deze reis gaan doen. In alle opzichten fantastisch. De oases langs de Nijl, mooie kampeerplekken, kundige lokale organisatie, heerlijk eten en een top reisbegeleider Sjoerd die veel kennis en ervaring heeft en Arabisch spreekt.

  10,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  10,0
 • Dank voor deze bijzondere reis. Prachtig, divers en bijzondere belevenissen.

  9,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  9,0
 • Mooie pioneers reis. Er valt wel wat te verbeteren aan de indeling van het Soedan onderdeel. Misschien iets indikken zodat er nog 1 echte overnachting in Khartoem mogelijk is en daarmee iets relaxter bezoek van de stad op de laatste dag. Na bezoek Naga doorrijden naar Khartoem en niet gaan camperen.

  8,0 (Rondreis Egypte & Soedan, 20 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

9,1

Egypte mooi en interessant, Sudan puur en nog ongerept, boei...
Egypte mooi en interessant, Sudan puur en nog ongerept, boeiend groots en nog geen Chinezen. Doe het nu voor het pure verdwenen is.

Bert P. - 9,0
Terug naar boven