Overzicht Soedan rondreizen van Djoser

Rondreis Soedan

In Noord-Soedan volgen we in Nubië de Nijl naar Khartoem. In de voetsporen van ontdekkingsreizigers als onze eigen Alexandrine Tinne bezoeken we de restanten van invloedrijke beschavingen als Koesj, Kerma, Makoeria en het fameuze Meroë. De eens zo machtige koninkrijken lieten zich inspireren door hun Egyptische buren en brachten uiteindelijk de befaamde Zwarte Farao’s op de Egyptische troon.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Noord-Soedan

De rondreis Noord-Soedan van Djoser maak het mogelijk om de belangrijkste bezienswaardigheden en archeologische vindplaatsen van Soedan en het zuiden van Egypte te bezoeken. In het de uitgestrekte woestijn van het oude Nubië, vind je een schat aan archeologische vindplaatsen; Djebel Barkal, Napata, Meroë, Naqa, Tombos, Mussarawat en de necropoli van Nuri en el Kurru . Deze worden slechts sporadisch bezocht en sommige zijn zelfs in de vergetelheid geraakt of onder het woestijnzand verdwenen.

Daarom kies je voor Soedanreis voor Djoser
De groepsreizen van Djoser zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van je Soedan vakantie en je het echte Soedan leert kennen. Djoser biedt al meer dan 32 jaar avontuurlijke reizen aan in Egypte en Noord-Soedan. We hebben de mooiste route voor je uitgestippeld en we zorgen voor een optimale beleving van het land door de aanwezigheid van Nederlandse reisbegeleiding en een lokale gids in Soedan, die alles weet van de archeologische vindplaatsen.

Terug naar boven

Reviews Soedan reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Prachtige rondreis door een gebied waar je (nog) niet struikelt over de toeristen. Lokale crew is zeer behulpzaam en reisbegeleider Sjoerd is geweldig! Zeer bekwaam, zorgzaam en bovendien heel gezellig. Dank je wel Sjoerd, je bent een topper!

  9,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  9,0
 • Prachtige, avontuurlijke reis door een land dat nog amper ontdekt is. Mooie combi van natuur en cultuur en veel mogelijkheden om met de bevolking in contact te komen. Reisbegeleider Sjoerd is een topper. Door hem en de fantastische Sudanese crew was dit een onvergetelijke reis.

  9,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  9,0
 • Wij hebben enorm genoten van deze avontuurlijke reis door Noord Soedan! Met 4 grote fourtwheels, keukenwagen en 10 deelnemers reden we door zeer afwisselende woestijnen en bezochten we vele prachtige sites. Dit alles onder begeleiding van onze uitstekende reisbegeleider Sjoerd. Anjo en Hanny

  9,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  9,0
 • Deze pioniersreis heeft nog enkele punten ter verbetering. Klemtoon ligt vooral op natuur en cultuur en veel minder etnisch. Prima reisleider Sjoerd heeft deze reis een extra dimensie gegeven. Reis moet 1 dag langer en kamelenmarkt mag niet wegvallen!! In combi met Egypte, eerst Soedan bereizen

  6,0 (Rondreis Soedan, 14 dagen)

  6,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

9,0

Wie wil op reis door de eeuwenoude geschiedenis van Egypte e...
Wie wil op reis door de eeuwenoude geschiedenis van Egypte en Soedan? Verrassende ontmoetingen aan een collectieve waterput of een trouwfeest aan de rand van de Sahara ? Een gastvrije mix van Soedanese volkeren verwelkomt u.

Paul Van A. - 9,0
Terug naar boven