Zuid-Afrika & Swaziland

Accommodatie

We maken in Zuid-Afrika gebruik van verschillende vormen van accommodatie. In verschillende plaatsen slapen we bijvoorbeeld in goede middenklasse hotels. In Manyeleti/Krugerpark slaap je in een 'tented-camp' in een ruime tweepersoonstent, voorzien van normale bedden en sanitaire voorzieningen. In het Pilanesberg National Park overnachten we ook in een tented-camp, op deze plek deel je de sanitaire voorzieningen met reisgenoten.

We overnachten een aantal andere nachten in een appartement/chalet, soms 'rondavels' genoemd. Dit zijn losstaande of aan elkaar geschakelde kleine huisjes, waarin je een eigen slaapkamer hebt, maar waar je de zitkamer en sanitaire voorzieningen deelt met reisgenoten uit de andere slaapkamer. Vaak is er een keukentje waar je koffie en thee kunt zetten of zelfs een complete maaltijd kunt bereiden. Regelmatig is er ook een patio met een zitje. In Swaziland overnachten we in de meeste gevallen in een beehive, een soort ronde hut, eenvoudig, maar met eigen sanitair.

Houd er rekening mee dat als je voor een eenpersoonskamer boekt, je in deze chalets wel de beschikking hebt over een eenpersoons slaapkamer maar dat je de sanitaire voorzieningen en zitkamer dient te delen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Pretoria Court Classique Hotel
Kruger NP Nkambeni Safari Camp
Greater Kruger NP Shalati Adventure Lodge
Omgeving Kruger NP Muluwa Lodge
St Lucia Shonalanga Lodge
Port St Johns Port St Johns River Lodge
Qoloha Trennery's Hotel
Plettenberg Bay Bayview Hotel
Oudtshoorn Kleinplaas
Kaapstad Lady Hamilton Hotel
Calvinia Calvinia Hotel
Pilanesberg Manyane Resort


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Terug naar boven