Canada

Rondreis Canada

In het Canadese British Columbia bezoek je o.a. Vancouver, Pacific Rim nationaal park en de beroemde parken Jasper, Banff en Wells Gray in de Rocky Mountains. Gedurende deze rondreis beleef je te voet, per kayak, fiets of te paard de overweldigende natuur met imposante bergketens, bossen, watervallen, gletsjers en meren. De combinatiereis Canada en New England brengt je langs prachtige kusten en combineert natuur met mondaine steden.

Lees meer

Hoogtepunten van Canada

Ontdek alle hoogtepunten van Canada

Ontdek de mooie steden en indrukwekkende natuur
Een rondreis door Canada maakt het mogelijk om ongerepte natuur te zien in combinatie met Engels uitziende steden en de gezellige Canadese cultuur te proeven. Deze bijzondere combinatie maakt dat een groepsreis door Canada een onvergetelijke ervaring wordt. En ook met kids kun je prima een rondreis door Canada boeken bij Djoser!

Je vliegt op de bekende stad Vancouver. In de eerste twee dagen van de reis heb je al meteen een grote kans spectaculaire wilde dieren te zien zoals zeearenden, zeehonden en soms zelfs orka’s. Er is dus genoeg afwisseling tussen de moderne, gezellige steden en de ruige natuur.

Ook de sportievere reizigers komen tijdens de rondreis door Canada helemaal aan hun trekken. Zo zijn er verschillende excursies zoals raften, kanoën of wandelen mogelijk. Ideale manieren om nog dichter bij de ruige Canadese natuur te komen.

Beleef Canada op een ontspannen manier
Tijdens de groepsreis door Canada overnachten we over het algemeen in goede middenklasse hotels. Een enkele keer zal het iets luxer of iets simpeler zijn. Tijdens ons verblijf in Ucluelet slapen we in een hotel in westernstijl en in Kananaskis gaan we terug naar de tijd van de indianen en overnachten we in tipi’s.

Waarom Djoser?
De rondreizen door Canada zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van alle hoogtepunten. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen altijd voor goede faciliteiten onderweg. Op deze manier kan je Canada op een ontspannen manier ontdekken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,7

Mooie maar intensieve reis door Canada gedaan. Erik Pyne was...
Mooie maar intensieve reis door Canada gedaan. Erik Pyne was een top reisbegeleider en chauffeur. Niets was hem teveel, zeer klantgericht. Enthousiast verteller over zijn land. Canada; een en al natuur, bossen, rivieren en beren. Zwarte beren gezien en een grizzly, fascinerend.

Jan B. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser