Canada

Canada

Met oog voor de wereld

 • De langste bergketen ter wereld

  Als je de wereldkaart volgt van noord naar zuid langs de westkust van Amerika gaat je vinger vanzelf over de langste bergketen ter wereld.

  Lees meer

 • Whistler, de Olympische hoofdstad van Canada

  Als je een rondreis maakt in British Colombia in het Westen van Canada dan kom je zeker door Whistler.

  Lees meer

 • De 'big five' van Canada

  Misschien ken je wel de verhalen van de 'big five' van Afrika (de olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard). Ze zijn, in het kort, de meest indrukwekkende safaridieren, en voor veel mensen is een tocht door de savanne niet geslaagd zonder dat ze allemaal op de foto staan. In Canada geldt dat vaak wat minder, maar wist je dat er ook een Canadese 'big five' is? Op reis door het westen van het la...

  Lees meer

 • Canada - Drie nationale parken dichterbij bekeken

  Torenhoge bergmassieven, mistige oerbossen en oogverblindend blauw water: de natuur van Canada heeft het allemaal te bieden.

  Lees meer

 • Lekker eten in Canada

  De Canadese keuken is erg gevarieerd, elke streek biedt namelijk haar eigen specialiteiten. Zo staat de provincie Alberta bekend als een veeteeltgebied. Het rundvlees is overal ter wereld zeer geliefd, omdat het zo sappig is.

  Lees meer

 • Okanagan Valley, een Canadees wijnparadijs

  Weinig gebeiden leveren zo’n gevarieerd gamma wijnen van zo’n hoge kwaliteit als de Okanagan Valley, diep in Canada. Een streek bovendien van een spectaculaire schoonheid, waar ook ’s werelds mooiste wijnbedrijf staat. Bezoekers ontdekken er een waar wijnparadijs.

  Lees meer

Terug naar boven