• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 6
  Canada, 20 dagen hotel/kampeerreis

  Canada 20 dagen hotel/kampeerreis

  In het land van de goudzoekers en inuits is ongelooflijk veel natuurschoon te vinden. Tijdens je ontdekkingstochten te voet, per mountainbike of met de kano zul je hier zeker van genieten. Je gaat ook op reis naar het Wells Gray Nationaal Park. Een verblijf in de beroemde plaats Whistler en de natuurparken Banff en Jasper ontbreekt zeker niet in het programma. We overnachten in leuke hotels, yurts, mooie guesthouses en we kamperen een viertal nachten. Tijdens je overnachtingen op een ranch ervaar je hoe het leven van een pionier er moet hebben uitgezien.

  Reisschema

  1. Amsterdam - Vancouver
  2. Vancouver - Shannon/Brandywine watervallen - Whistler
  3. Whistler
  4. Whistler - Hat Creek Ranch - Cache Creek
  5. Cache Creek - Sun Peaks
  6. Sun Peaks
  7. Sun Peaks - Helmcken Falls - Clearwater/Wells Gray Park
  8. Clearwater/Wells Gray Park
  9. Clearwater/Wells Gray Park - Mt Robson - Jasper Nationaal Park
  10. Jasper NP, bezoek Maligne Canyon
  11. Jasper NP - Banff Nationaal Park
  12. Banff NP
  13. Banff NP - Lake Louise
  14. Lake Louise
  15. Lake Louise - Vernon
  16. Vernon
  17. Vernon - Princeton - Manning park - Harrison Hot Springs - Vancouver
  18. Vancouver
  19. Vancouver - Amsterdam
  20. aankomst Amsterdam

  Route op datum:

  Reisbeschrijving

  De uitgestrekte natuur is één van de redenen om naar Canada te gaan. Canada heeft een verscheidenheid aan natuur; besneeuwde bergtoppen, gletsjers, fjorden, kristalheldere meren, regenwouden en zelfs woestijnen. De kans is groot dat je grote en kleine dieren in het wild tegen komt, zoals herten, beren en wolven.

  Vancouver en Whistler
  Dag 1 Amsterdam - Vancouver
  Dag 2 Vancouver - Shannon/Brandywine watervallen - Whistler
  Dag 3 Whistler

  Vancouver SighSeeing Canada Djoser We vliegen naar Vancouver, waar we onze eerste overnachting hebben voor we de volgende dag richting Whistler gaan. Onderweg maken we een stop bij de spectaculaire Shannon en Brandywine watervallen. Eenmaal in Whistler aangekomen, installeren we ons in de leuke yurts waar we twee nachten doorbrengen.

  Cache Creek en Sun Peaks
  Dag 4 Whistler – Hat Creek Ranch - Cache Creek
  Dag 5 Cache Creek – Sun Peaks
  Dag 6 Sun Peaks

  In Cache Creek leer je hoe de vroegere kolonisten in dit deel van Canada leefden. We overnachten op een ranch en ontdekken hoe het leven er hier uitzag. We vervolgen onze reis in de richting van het noorden waar we overnachten in een lodge in Sun Peaks. Kom tot rust en geniet in dit verkeersvrije plaatsje. Je kunt je hier prima vermaken. Proef de Canadese keuken en ga op zoek naar leuke souvenirs. Je kunt ook prachtig paardrijden en mooie wandelingen maken. In de zomer vinden hier regelmatig openlucht concerten plaats.

  Wells Gray nationaal Park
  Dag 7 Sun Peaks – Helmcken Falls - Clearwater/Wells Gray Park
  Dag 8 Clearwater/Wells Gray Park
  Dag 9 Clearwater/Wells Gray Park - Mt Robson – Jasper Nationaal Park

  Park Canada Uitzicht Djoser Voordat we naar het  Wells Gray Nationaal Park gaan, bezoeken we eerst de Helmcken Falls, een ontstuimige waterval die vanaf een hoogte van 141 meter naar beneden klettert. Aan het einde van de middag bereiken we het prachtige Wells Gray Park met diepe riviervalleien, hoge bergen met gletsjers, bergweiden en uitgestrekte oerbossen. Er komen nog zwarte beren en zeldzame kleine muildierherten in het wild voor. Houd je ogen en oren goed open, misschien zie je er zelf wel één! Bekijk de spectaculaire natuur ook eens vanaf de rug van een paard. Geen rijervaring? Dit is een mooie gelegenheid om het te leren! Midden in dit nationaal park zetten we onze tenten op om de schoonheid van het park optimaal te kunnen ervaren.

  We vervolgen we onze reis Via “Blue River” naar het plaatsje Valemount. In augustus is dit het eindpunt van de 1300 kilometer lange migratiestroom van de zalmen die de Fraserrivier opzwemmen. We stoppen bij het Mt Robson visitor centre en met een beetje geluk kunnen we de top zien van Mount Robson, de hoogste berg in de Canadese Rocky Mountains op de grens van British Columbia en Alberta.

  Jasper en Banff Nationaal Park
  Dag 10 Jasper NP, bezoek Maligne Canyon
  Dag 11 Jasper NP - Banff Nationaal Park
  Dag 12 Banff Nationaal Park
  Dag 13 Banff Nationaal Park - Lake Louise

  Ook in het Jasper Nationaal Park zetten we onze tenten op, vanuit hier kunnen we veel ondernemen. Ten oosten van Jasper vind je Maligne Canyon, een 50 meter diepe kloof met interessante rotsformaties en watervallen. Iets verder tref je het bijzondere Medicine Lake aan. Het waterniveau van dit meer stijgt in het voorjaar, daalt in de zomer en is bijna verdwenen in de herfst en de winter. Aan het eind van de weg ligt het schitterende Maligne Lake, waarop je een boottocht kunt maken naar het beboste Spirit Island.

  National Park Banff Beer Canada Djoser Via de Icefield Parkway rijden we naar het Banff National Park, het oudste en bekendste natuurpark van Canada met meren, bossen, wildwaterrivieren en besneeuwde bergen. In het parkmuseum krijg je informatie over de verschillende beren die in Canada leven en met het handige instructieblaadje ‘hoe te handelen als ik een beer tegenkom’ kun je goed voorbereid op pad. Zeer fotogeniek is Lake Louise, een mooi geheel van meren en berglandschap. Even ten westen van het meer ligt het mooie Moraine Lake.


  Lake Louis en Vernon

  Dag 14 Lake Louis
  Dag 15 Lake Louis - Glacier Nationaal Park /Mount Revelstoke Nationaal Park - Vernon
  Dag 16 Vernon
  Dag 17 Vernon - Princeton - Manning park - Harrison Hot Springs - Vancouver

  We reizen verder over de Rogers Pass, een hooggelegen pas in de Rocky Mountains, en brengen een bezoek aan Mount Revelstoke National Park. Je kunt hier prachtige wandelingen maken. Maar dit gebied heeft nog veel meer te bieden. In Golden kun je wolven van dichtbij bewonderen in het wolvencentrum. Wil je liever een echte grizzly beer zien? Neem dan de gondel naar Kicking Horse Mountain Resort om een bezoek te brengen aan Boo de Beer. Wandelliefhebbers kunnen via een prachtige route de Thompson Falls bezoeken of doorwandelen naar Mount Seven.

  Vernon, aan Okanaganmeer, is erg populair bij watersporters. De stad heeft zich eind vorige eeuw goed kunnen ontwikkelen door zijn strategische ligging in de Okanaganvallei. Pelshandelaren en later de goudzoekers trokken hier langs op weg naar het Cariboodistrict. Je kunt in de omliggende meren heerlijk zwemmen of een van de vele wijngaarden in de omgeving bezoeken.

  Vancouver

  Dag 18 Vancouver
  Dag 19 Vancouver - Amsterdam
  Dag 20 Aankomst in Amsterdam

  Gastown Vancouver Canada Djoser Vancouver is een prachtige stad tussen de baaien en bergen. Na zoveel natuur is het stadse leven een welkome afwisseling. Er is van alles te beleven. Bezoek beslist het beroemde Stanleypark, één van de mooiste stadsparken die je ooit gezien hebt. Bijzonder is het totempalenpark, dat door de inheemse bevolking is gebouwd. Neem een kijkje in Gastown, de oudste wijk van Vancouver, met de beroemde stoomklok. De wijk dankt zijn naam aan Gassy Deighton die hier de eerste bar van de stad begon. Op slechts 5 minuten afstand ligt het kleurrijke Chinatown en opeens ben je in een andere wereld. Slenter op je gemak langs de vele winkeltjes en stalletjes en snuif de oosterse geuren op.

  Bij Canada Place vind je het World Trade Center en maakt de drukke haven indruk met zijn vele vracht- en passagiersschepen. In het speciaal voor de Expo ’86 gebouwde Science World kan de jongere generatie proefondervindelijk natuur en scheikundige processen ervaren en er draaien mooie films in het aangrenzende Omnimax theater. Ben je liever buiten? Dan kun je in het enorme Stanley park een fiets of skates huren.

  Je kunt ook geweldig shoppen in Vancouver. Dé winkelstraat is Robson Street dwars door Downtown Vancouver. Hopelijk heb je nog wat ruimte in je koffer!

  Op reis met Djoser
  Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen. Gemiddeld bestaan de Family-groepen uit 16 personen

  Vertrekdata/prijs

  2020

  Start - einde
  Beschikbaarheid
   
   
  Prijs
   
  Start - einde
  19 jul - 07 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 3.295,-
  € 3.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  26 jul - 14 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 3.295,-
  € 3.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  02 aug - 21 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 3.295,-
  € 3.195,- (kind t/m 11 jr)

  Inclusief

  • Vliegreis met Air Transat
  • Alle vluchttoeslagen
  • Lokale reisbegeleiding/chauffeur
  • Overnachtingen in leuke hotels en lodges
  • 2 overnachtingen in sfeervolle yurts
  • 4 kampeerovernachtingen in de nationale parken
  • Unieke overnachting op een ranch
  • 9x ontbijt, 8x lunch en 8x diner
  • Entreegelden Banff, Lake Louis en Jasper NP inbegrepen
  • Bezoek aan de beroemde parken: Banff & Jasper NP
  • Wandeling naar de Shannon/Brandywine watervallen
  • Bezoek aan Spahats, Hellmcken en Dawson watervallen

  Exclusief

  Reisverzekering, overige maaltijden, overige entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, reserveringskosten € 35,- per factuur, etc.

  Wijzigingen voorbehouden.

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.345,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.445,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Groepssamenstelling

  Onze Familyreizen zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Contact met andere gezinnen is dus zo gemaakt!

  De gezinnen kunnen verschillend zijn qua samenstelling; op onze reizen gaan zowel 1- als 2-oudergezinnen mee en ook samengestelde gezinnen. Omdat juist de leeftijd van de kinderen heel bepalend kan zijn voor de reis, is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar. Op de andere reizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom, maar de minimum leeftijd is 6 jaar en de maximale leeftijd is 20 jaar. Is een kind jonger dan 6 jaar of ouder dan 20, overleg dan voor boeking met Djoser. Je vindt de beschikbaarheid en de leeftijden van de kinderen van reeds geboekte families bij de reisdata.  

  Het minimum aantal deelnemers op alle Familyreizen is 10 (3 gezinnen), het maximum aantal personen is 26.

  Praktische informatie

  Accommodatie

  Een van de aantrekkelijke elementen van deze reis door Canada is de verscheidenheid in soorten accommodatie, van vrij eenvoudig tot wat luxueuzer. We overnachten in het algemeen in middenklasse accommodaties, waarbij de kamers voorzien zijn van eigen douche en toilet (hotels en lodges). In een enkele plaats (oa Cache Creek, Lake Louise en Banff) verblijf je in hostels en deel je zowel de kamer als het sanitair met een andere familie uit de groep, in het geval je met twee personen reist.

  De eerste nacht overnacht je in Richmond, aan de rand van Vancouver. We verblijven juist in deze buitenwijk, omdat het hotel dicht bij de luchthaven ligt. Makkelijk en snel bij aankomst dus! Daarnaast ligt Richmond aan de uitvalsweg richting Victoria en zijn we de volgende ochtend snel de stad uit.

  In Whistler hebben we 2 unieke overnachtingen in yurts, midden in de natuur, adem in de ochtend de frisse berglucht in en je merkt dat je er meteen energie van krijgt! Het sanitair is hier gedeeld.

  In Wells Gray en Jasper nationaal Park zetten we ons tentenkamp op en ervaren we deze nationale parken vanuit onze eigen comfortabele tenten.

  Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

  Vancouver(Richmond) Coast Vancouver Airport
  Whistler Riverside Resort Yurts
  Cache Creek Historic Hat Creek Ranch
  Sun Peaks Sun Peaks Lodge
  Wells Gray Wells Gray Guest Ranch (kamperen)
  Vernon Village Green Hotel
  Vancouver Sheraton Vancouver
  Vancouver Holiday Inn Down Town
  Vancouver Best Western Château Granville

  Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.
   

  Vliegreis

  Luchtvaartmaatschappij

  Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Kies een datum voor eventuele afwijkende vluchtschema's. Alle schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema.

  Kies vertrekdatum:

  • Vlucht met

   Traject

   Amsterdam - Vancouver

   Vertrek

   15:25

   Aankomst

   15:50

  • Vlucht met

   Traject

   Vancouver - Amsterdam

   Vertrek

   17:45

   Aankomst

   12:10*

  * aankomst volgende dag


  Tijdsverschil: in het westen van Canada is het 9 uur vroeger dan in Nederland en België.
   

  CO2-compensatie

  Reizen is verrijkend, maar het transport dat nodig is om nieuwe bestemmingen te ontdekken laat zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de reis te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen. Samen met de ANVR hebben we gekozen voor een samenwerking met de South Pole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten. Wij steunen een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor geen kolen meer hoeven worden te verbrand om elektriciteit op te wekken. Met CO2-compensatie doen we met elkaar dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Compenseer daarom je reis: dit is mogelijk voor slechts € 5,-. Vanzelfsprekend compenseren wij als Djoser ook alle reizen van onze medewerkers.

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.345,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.445,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Vervoer

  In Canada reizen we met onze eigen mini vans. Deze wordt bestuurd door de chauffeur/begeleider van de reis die de weg goed kent en ons de mooiste plekjes kan laten zien. Doordat we eigen vans hebben, kunnen we stoppen waar we willen voor een mooie foto, een wandelingetje of om iets te eten en drinken. We hebben de trajecten zo kort mogelijk gemaakt zodat je niet al te lang in de van hoeft te zitten en de wegen zijn goed in Canada. 

  Bij de reis inbegrepen

  • Vliegreis met Air Transat
  • Alle vluchttoeslagen
  • Lokale reisbegeleiding/chauffeur
  • Overnachtingen in leuke hotels en lodges
  • 2 overnachtingen in sfeervolle yurts
  • 4 kampeerovernachtingen in de nationale parken
  • Unieke overnachting op een ranch
  • 9x ontbijt, 8x lunch en 8x diner
  • Entreegelden Banff, Lake Louis en Jasper NP inbegrepen
  • Bezoek aan de beroemde parken: Banff & Jasper NP
  • Wandeling naar de Shannon/Brandywine watervallen
  • Bezoek aan Spahats, Hellmcken en Dawson watervallen

  Excursies

  Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Je kunt tijdens deze reis genieten van verschillende activiteiten in de natuur. De een gaat paardrijden of mountain biken, de ander zoekt de rust op en gaat vissen. Ook kun je een walvissen excursie maken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

  Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen 'en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Bij een onvermijdelijk entree, zoals van een nationaal park waarin je verblijft of bezoekt, is dat toegangsgeld inbegrepen. In andere gevallen is dit entreegeld exclusief.

  Tijdens deze reis door Canada zijn de volgende excursies (excl entreegelden) in het reisprogramma inbegrepen:
   

  • Onderweg van Vancouver naar Wistler bezoeken we de Shannon/Brandywine watervallen.
  • Wells Gray park: Onderweg naar Jasper is er een stop in het Wells Gray park. Dit natuurpark staat vooral bekend om de vele watervallen.
  • Excursie naar Mount Robson
  • Golden is vooral bekend vanwege Glacier national park en Rogers Pass, een hooggelegen pas in de Rocky Mountains. We brengen ook een bezoek aan Mount Revelstoke national park, waar je mooie wandelingen kunt maken.


  Ook zijn er diverse andere excursies mogelijk zoals:
   

  • Walvissenexcursies in Victoria, vanuit Vancouver
  • Paardrijden en mountainbiken in Whistler
  • Natuurwandeling in Maligne Canyon, Japser
  • Vissen in Golden
  • Wijnproeverij in Vernon

  Reisdocumenten

  • E-ticket: meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek
  • Paspoort dat bij vertrek uit Canada nog minimaal 6 maanden geldig is.
  • Een eTA-formulier. Dit is een document dat toestemming geeft om zonder visum naar Canada te reizen. De kosten voor de aanvraag bedragen CAD $ 7,- per persoon en kunnen alleen met een creditcard betaald worden. Het document vraag je aan via deze website.


  Na het maken van je boeking zul je meer informatie ontvangen over de aanvraag van de eTA.

  Geldzaken

  In Canada wordt er betaald met de Canadese Dollar. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

  Pinnen: is in bijna alle grote plaatsen mogelijk.
  Contant: euro’s of Canadese dollars.
  Creditcards: zijn op veel plaatsen, onder meer in restaurants en winkels te gebruiken.

  Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, overige entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven, geldt minimaal € 300, - per persoon per week.
   

  Maaltijden

  9 x ontbijt, 8x lunch en 8 x diner is inclusief. Tîjdens deze reis zijn de maaltijden inbegrepen tijdens onze speciale overnachtingen in yurts, het kamperen en de otentik tenten. We zullen hiervoor samen boodschappen doen en samen een paar heerlijke maaltijden bereiden.

  Op de overige plaatsen zijn er altijd verschillende restaurants in de buurt van onze accommodatie. In Canada is een uitgebreid 'continental' ontbijt verkrijgbaar, maar het ontbijt van de ware Canadees bestaat uit pannenkoeken met ahornsiroop en gebakken aardappelen. Als lunch heb je vaak de keus uit een uitgebreid assortiment aan heerlijk belegde verse sandwiches. Fastfoodketens zijn erg in trek en op veel plaatsen kun je uitgebreid en goedkoop sushi eten. Probeer als tussendoortje eens de wereldberoemde ‘Tim Horton Donuts’.

  Gezondheid

  Inentingen zijn voor deze reizen niet nodig. De hygiënische omstandigheden in Canada zijn vergelijkbaar met die in Nederland en België. We raden je echter met klem aan een goede (reis)verzekering af te sluiten die medische kosten ter plaatse vergoedt tegen kostprijs, want een opname in een Canadees ziekenhuis kan behoorlijk duur zijn.

  We adviseren je een kleine reisapotheek mee te nemen met o.a. EHBO-materiaal, pijnstillers, een diarreeremmer (imodium/diacure), een glucose-zoutoplossing (ORS), een goed anti-muggenmiddel, stick tegen insectenbeten, lippenbalsem en een middel tegen zonnebrand.

  Klimaat en geografie

  Onze reis voert door de staten British Columbia. British Columbia heeft een gevarieerd klimaat door de invloeden van Stille Oceaan en door de hoge bergen. De zomers aan de zuidkust zijn warm en zonnig, tot maximaal ca. 25°C. De temperatuur wordt dus beïnvloed door zeewind.

  Reisbegeleiding en gidsen

  Deze reis wordt begeleid door een enthousiaste Engelssprekende gids/chauffeur die je uitgebreid vertelt over de lokale gebruiken, natuur en culturele achtergronden van Canada. Deze wacht je bij aankomst op de luchthaven in Vancouver op en gaat mee met de groep tot Vancouver (Dag 17). Onze reisbegeleiders zijn verantwoordelijk voor de organisatorische en technische aspecten van de reis en houden daarbij rekening met de leeftijd en belevingswereld van de kinderen die meereizen.

  FAQ

  Waarom met Djoser Family naar Canada?

  De reizen met Djoser Family zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen. Je verblijft in sfeervolle hotels die vaak over een zwembad beschikken. De reis naar Canada is voor kinderen prachtig door het bezoek aan de verchillende nationale parken, de mogelijkheid om dieren te spotten en het avontuurlijke karakter. Tevens wordt de reis begeleid door een ervaren reisbegeleider die affiniteit met kinderen heeft, dit geeft onze Family reizen een belangrijke meerwaarde.

  Wat is de zwaarte van deze Family reis?

  In Canada reizen we met onze eigen mini vans. Deze wordt bestuurd door de chauffeur/begeleider die de weg goed kent en ons de mooiste plekjes kan laten zien. We hebben de trajecten zo kort mogelijk gemaakt zodat je niet al te lang in de van hoeft te zitten, daarnaast zijn de wegen ook goed in Canada.

  Welk weertype kan ik verwachten tijdens deze reis?

  British Columbia heeft een gevarieerd klimaat door de invloeden van de Stille Oceaan en de hoge bergen. De zomers aan de zuidkust zijn warm en zonnig, tot maximaal ca. 25°C. De temperatuur wordt dus beïnvloed door zeewind. In alberta heerst een extreem landklimaat. Het noorden heeft koele zomers en in het zuiden zijn warme zomers. De zomers zijn kort maar warm en in het zuidoosten valt dan weinig regen. Tijdens de zomer ligt de temperatuur in Alberta tussen de 22°C en 25°C.

  Hebben we een visum nodig?

  Voor deze reis heb je een eTA-formulier nodig. Dit is een document dat toestemming geeft om zonder visum naar Canada te reizen. De kosten voor de aanvraag bedragen CAD $ 7,- per persoon en kunnen alleen met een creditcard betaald worden. Het document vraag je aan via deze website. Na het maken van je boeking zal je meer informatie ontvangen over de aanvraag van de eTA.

  Hoe wordt een familie met een oneven aantal personen ingedeeld?

  Reis je met een familie van 3 personen, dan verblijf je met het gezin op één kamer. In sommige accommodaties kan het zijn dat er in dit geval een bed bijgezet wordt in een tweepersoonskamer. Voor een gezin dat bestaat uit 4 of 5 personen reserveren we 2 kamers, waar mogelijk aan elkaar grenzend. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een éénpersoonskamer te reserveren.

  Hebben de hotels op deze reis een zwembad?

  Een van de aantrekkelijke elementen van deze reis door Canada is de verscheidenheid in soorten accommodatie, van vrij eenvoudig tot wat luxer. We overnachten over het algemeen in middenklasse accommodaties, waarbij de kamers voorzien zijn van eigen douche en toilet. Over het algemeen zijn de hotels niet voorzien van een zwembad. De reisbegeleider kan eventueel wel adviseren over andere zwemmogelijkheden.

  Is er Wifi aanwezig op deze reis?

  De meeste hotels beschikken over Wifi (soms tegen betaling). Meestal op je kamer, soms in de lobby.

  Gelden er bijzondere kledingvoorschriften voor deze reis?

  Er zijn voor deze reis geen speciale kledingvoorschriften, maar houd er rekening mee om kleding voor verschillende weerstypes in te pakken. Luchtige katoenen kleding voor hete dagen in de zomer, maar daarnaast is goede warme kleding (fleecejack, een jas, dikke trui, lange broek ed.) onontbeerlijk.
   

  We hebben geboekt! En nu?

  Zodra je een reis hebt geboekt, ontvangt de hoofdboeker hiervan een bevestiging per e-mail. Tevens ontvangt deze de inloggegevens voor de Mijn Djoser pagina. In je Mijn Djoser kan je de persoonsgegevens (tot 6 weken voor vertrek) aanpassen en vind je alle informatie over de reis.

  Wat mag ik absoluut niet vergeten voor deze reis?

  Tijdens de reis door Canada zal er redelijk veel gelopen worden bij het bezoek aan de nationale parken. Het is dus handig om een paar goede wandelschoenen mee te nemen in je bagage. Tevens kan een verrekijker leuk zijn om beren, walvissen en andere dieren te spotten! 

  Djoser Foto's en Video

  Djoser reviews

  9,0
  • We hebben een geweldige reis gemaakt door West-Canada. De afwisseling in type verblijf (hostel, kamperen, hotel) was fijn. Onze gidsen waren toppers; 2 energieke types die er alles aan deden om onze vakantie zo leuk mogelijk te maken en goede koks bovendien. De groep families was ook erg gezellig.

   Bekijk alle reviews
   Chat met Djoser
   Go to top