Reisverslag rondreis Suriname

Reisverslag rondreis Suriname

'Dag 1
Bij het inchecken op de vlucht werd Bas helaas geweigerd. Hij kon niet aantonen dat hij was gevaccineerd tegen Corona. Dus moesten we snel een spoedtestje afleggen. Gelukkig was dat negatief en konden we toch nog binnen de tijd inchequen.

Na een voorspoedige vlucht met lijn toestel KL713, een Boeing 777-300 toestel vanaf Schiphol landden we, na een vlucht van 7.553 Km. om 13.25 uur plaatselijke tijd op het vliegveld nabij Paramaribo. Het was wel een hele lange zit hoor, 9 uur op je stoel blijven zitten, maar we werden uitstekend verzorgd en bediend door aardige stewardessen.

Bij aankomst troffen we al snel onze buschauffeur aan.,Na een korte kennismaking met de overige 14 vakantiegangers/sters reed het busje ons richting ons Hotel Queens, aan de Kleine Waterstraat 14 in Paramaribo..

Dag 2
Na de kennismaking met onze fantastische reisgids Kenneth, liet hij ons alle mooie bezienswaardigheden zien tijdens een wandeling door het centrum van Paramaribo. Heel veel standbeelden en herdenkings beelden. Maar ook Fort Zeelandia en de centrale markt.'

Download het hele reisverslag van Djoser reiziger Gerard hier!

Rondreis Suriname, 20 dagen.