Ecuador

Rondreis Ecuador

Ecuador is op alle vlakken divers. Het klimaat varieert van tropisch tot een hooggebergteklimaat en de natuur heeft zich hierop aangepast; de Andes, het laagland in de Costa, Amazone regenwoud en tropische stranden komen allemaal in dit land voor. En dan is er ook nog de bijzondere Indiaanse cultuur. Onze rondreis door Ecuador brengt je langs o.a. Quito, Otavalo en Cuenca maar een combinatie met de Galapagoseilanden is ook mogelijk. De vluchten zijn comfortabel met KLM.

Lees meer

Hoogtepunten Ecuador

Ontdek de hoogtepunten van Ecuador

Djoser organiseert verschillende rondreizen naar Ecuador. Zo kun je kiezen voor een 21-daagse rondreis door Ecuador of voor een combinatiereis zoals Ecuador & Galapagos. Een 27-daagse rondreis naar Ecuador, Peru & Galapagos behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens de rondreizen van Djoser bezoek je diverse hoogtepunten. Door de veelzijdigheid van de rondreizen is Ecuador ook geschikt voor families met kinderen.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Ecuador overnacht je in comfortabele, sfeervolle en centraal gelegen hotels. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Ecuador te laten zien.

Waarom Djoser?
Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken. De Ecuador rondreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en je het echte Ecuador te laten ontdekken. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Ecuador laat je zowel de fascinerende cultuur als de fantastische natuur zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,0

Mooie reis, goed verzorgd en de reisbegeleider en chauffeur...
Mooie reis, goed verzorgd en de reisbegeleider en chauffeur waren een superteam. Marc en Cesar bedankt voor deze bijzondere ervaring, jullie hebben er alles aan gedaan om er een onvergetelijke reis van te maken.

M. van den D. - 9,0
Terug naar boven