Overzicht Ecuador rondreizen van Djoser

Vakantie Ecuador met de kinderen

Niets is zo divers als een familievakantie in Ecuador! Je reist met je kinderen langs veel verschillende landschappen zoals regenwoud, het hooggebergte van de Andes en besneeuwde vulkanen. Ook maak je kennis met de gewoonten en gebruiken van de inheemse bevolking en passeer je het dorpje Mitad del Mundo: ‘het midden van de wereld’. Wat ook leuk is tijdens een rondreis met kinderen is de ecolodge midden in de jungle: hier varen jullie namelijk met gemotoriseerde kano’s naartoe! Aan het einde van de reis verblijven we in de kustplaats Puerto Lopez, ook wel de walvishoofdstad van de wereld genoemd.

Reviews Ecuador reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Ecuador is een prachtig afwisselend land met indrukwekkende vulkanen, de Amazone-jungle, een wereldse stad als Cuenca. De dieren in Galapagos zijn fantastisch. Je kan zwemmen met schildpadden, zeeleeuwen en haaien. Ongelofelijk.

  8

  Ecuador & Galapagos, 21 dagen

 • De reis was echt geweldig! We hadden er lang naar uitgekeken en een droom werd werkelijkheid. De natuur is adembenemend en heeft vele contrasten. En Marc onze Nerelandse reisgids was fantastisch! Alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Mooie blijvende herinneringen voor het leven! :-)

  9

  Ecuador & Galapagos, 21 dagen

 • Zeer gevarieerde reis, zowel qua bevolking als landschappen. Met onderweg allerlei avontuurlijke activiteiten. Wij hebben met het hele gezin enorm genoten.

  8

  Ecuador & Galapagos, 21 dagen

 • Onze reis was een schitterende ervaring! Al de diverse landschappen, de interessante en soms spectaculaire excursies, samen met de info gegeven door de gidsen maakte dit een van onze mooiste reizen. Dat er geen 10 als beoordeling staat komt door djoser en hun matige communicatie mbt het programma.

  9

  Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Ecuador

Gedurende deze family rondreis door Ecuador bezoek je onder andere de bruisende Quito, Otovalo, Baños, Cuenca en Guayaquil. Je gaat op avontuur in de jungle bij Tena. Daarnaast maak je een spectaculaire trein tocht over de Duivelsneus. Je eindigt deze spectaculaire reis in Puerto Lopez waar walvissen gaat spotten en Isla de la Plata gaat bezoeken. De 21 daagse reis Ecuador en de Galapagos eilanden eidigt in de Galapagos eilanden waar je de meest exotische dieren gaat spotten op de eilanden Isabela, Santa Cruz en San Cristóbal in de voetsporen van Darwin. Kortom cultuur, natuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in sfeervolle stadshotels maar ook in een leuke ecolodge midden in de jungle. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in de jungle zijn inclusief. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Cuba. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Ecuador zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Ecuador, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis in het spectacuilare Puerto Lopez of op de Galapagos eilanden.