• Slide 1
 • Slide 2

  Vakantie Ecuador met de kinderen

  Niets is zo divers als een familievakantie in Ecuador! Je reist met je kinderen langs veel verschillende landschappen zoals regenwoud, het hooggebergte van de Andes en besneeuwde vulkanen. Ook maak je kennis met de gewoonten en gebruiken van de inheemse bevolking en passeer je het dorpje Mitad del Mundo: ‘het midden van de wereld’. Wat ook leuk is tijdens een rondreis met kinderen is de ecolodge midden in de jungle: hier varen jullie namelijk met gemotoriseerde kano’s naartoe! Aan het einde van de reis verblijven we in de kustplaats Puerto Lopez, ook wel de walvishoofdstad van de wereld genoemd.

  Lees meer

  Kies een familierondreis:

  Alle hoogtepunten van Ecuador

  Bekijk alle hoogtepunten van Ecuador

  Gedurende deze family rondreis door Ecuador bezoek je onder andere de bruisende Quito, Otovalo, Baños, Cuenca en Guayaquil. Je gaat op avontuur in de jungle bij Tena. Daarnaast maak je een spectaculaire trein tocht over de Duivelsneus. Je eindigt deze spectaculaire reis in Puerto Lopez waar walvissen gaat spotten en Isla de la Plata gaat bezoeken. De 21 daagse reis Ecuador en de Galapagos eilanden eidigt in de Galapagos eilanden waar je de meest exotische dieren gaat spotten op de eilanden Isabela, Santa Cruz en San Cristóbal in de voetsporen van Darwin. Kortom cultuur, natuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde Family rondreizen
  We overnachten afwisselend in sfeervolle stadshotels maar ook in een leuke ecolodge midden in de jungle. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in de jungle zijn inclusief. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Cuba. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser Family
  De rondreizen door Ecuador zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Ecuador, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis in het spectacuilare Puerto Lopez of op de Galapagos eilanden.

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  8,3
  "Wat een prachtige reis hebben wij in juli 2019 gemaakt met D..."
  "Wat een prachtige reis hebben wij in juli 2019 gemaakt met Djoser Family naar Ecuador en de Galapagos. De reis was zeer afwisselend met prachtige vulkanen, steden en stranden. We hebben veel verschillende dieren gezien. Zeeschildpadden, zeeleguanen, zeeleeuwen, apen en vogels. vakantie was geslaagd!"

  Naam: Rolien d.
  Cijfer: 9,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

  Bekijk ook...

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
  Go to top