Java & Bali

Accommodatie

Tijdens je reis door Indonesië overnacht je in comfortabele en sfeervolle hotels, waarvan de kamers zijn voorzien van douche, toilet en airco. We boeken zoveel mogelijk hotels die centraal gelegen zijn, zodat je te voet veel kunt bekijken. Een enkele keer maak je gebruik van een taxi om in het centrum te komen. Het merendeel van de hotels beschikt over een zwembad voor een verfrissende duik.

In Bandung overnachten we in een goed hotel wat centraal gelegen is. Bij het zwembad vind je mooie tropische planten en palmbomen. Binnen is het hotel gedecoreerd met Indonesische kunst en houtsnijwerk. Het hotel ligt in de buurt van een groot winkelcentrum met diverse restaurants.

In Yogyakarta overnacht je in een nieuw en modern hotel wat midden in het centrum ligt. Het hotel beschikt over een ruim zwembad. Elke kamer heeft een balkon. THE 1O1 Yogyakarta Tugu heeft 150 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een minibar en een kluis. Gasten hebben gratis WiFi op de kamer.

In Malang verblijven we in een comfortabel viersterrenhotel. Het hotel heeft een moderne bouwstijl en beschikt over een zwembad. In Lovina verblijven we in een comfortabel hotel aan zee, met zwembad en op loopafstand van het strand. In Ubud maken we gebruik van diverse accommodaties, een aantal zijn hieronder weergegeven.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

Jakarta Santika Hayam Wuruk
Bandung Sukajadi Hotel
Yogyakarta 101 Yogyakarta Tugu Hotel
Malang 101 Malang OJ Hotel
Bromo Bromo Permai
Lovina Aditya Beach Resort
Ubud Hotel Champlung Sari
Ubud Hotel The Grand Sunti


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we tijdens deze reis verblijven.

Terug naar boven