Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Brazilië

Tijdens de rondreis door Brazilië bezoek je o.a. de beroemde Foz do Iguaçu-watervallen, het natuurgebied de Pantanal, het koloniale Paraty en het paradijselijke eiland Ilha Grande. We sluiten de reis af in het bruisende Rio de Janeiro. Deze stad wordt beschouwd als de mooist gelegen stad ter wereld en heeft veel gezichten: van een ultramoderne skyline tot de uitgestrekte krottenwijken, favela’s genaamd.

Lees meer >

Alle rondreizen Brazilië:

Djoser biedt diverse rondreizen door en naar Brazilië aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een combinatiereis. Zoals een 23-daagse rondreis door Brazilië & Argentinië. Wanneer je heel veel wilt zien is de 27-daagse rondreis van Santiago in Chili naar Rio de Janeiro een absolute aanrader. Tijdens onze rondreizen laten we je diverse hoogtepunten zien.

Beste reistijd Brazilië?
Brazilië is een erg groot land, zo groot dat er verschillende klimaten zijn. Brazilië ligt op het zuidelijk halfrond. Tijdens onze wintermaanden is het daar zomer en andersom. In het zuiden valt van juni tot augustus de meeste regen. Van december tot maart kan de temperatuur boven de 30 graden uitkomen. Van juni tot september moet je er rekening mee houden dat het in de avond erg af kan koelen.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Brazilië overnacht je in middenklasse hotels inclusief maaltijden. Maar ook overnachten we in de Pantanal op een typisch Braziliaanse fazenda en in authentieke pousadas op andere verblijven. Vaak omgeven door een mooie natuur en prachtige tuinen. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Brazilië te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Brazilië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Brazilië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Brazilië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Blog rondreis Brazilië

Met de trein door Braziliaanse bergen

Tijdens onze 21-daagse reis kom je in de hooggelegen stad Curitiba. Va...

Lees meer >

Reviews rondreis Brazilië: 9,8

in 1 woord GEWELDIG! van dag 1 tot dag tot dag 20 genieten....
in 1 woord GEWELDIG! van dag 1 tot dag tot dag 20 genieten. Deze reis heeft zoveel hoogtepunten, dat elke dag weer spannend is. Wel soms lange reisdagen, maar deze worden in goede bussen gedaan. Bonito, Pantanal, Foz do Iguaçu en Rio waren onze toppers. En dan ook nog een geweldige reisl. Marko!

Naam: Arie G.
Cijfer: 10

Op safari in... Brazilië!

Wist je dat de grootste concentratie wilde dieren buiten Afrika te vinden is in Brazilië? Daarvoor moet je niet in het Amazonegebied zijn, maar in de Pantanal, het meest uitgestrekte wetland ter wereld (ongeveer even groot als het Verenigd Koninkrijk). Met o.a. 80 zoogdier-, 600 vogel- en 1100 vlindersoorten behoort het tot een van ‘s werelds rijkste UNESCO Werelderfgoederen. De beroemdste dieren in de Pantanal zijn de capibara (grootste knaagdiersoort), reuzenooievaar, brulaap, reuzenotter, toekan, grote miereneter, tapir, emoe, kaaiman, de twee grootste arasoorten (de blauwe en de rode, ook groenvleugel genoemd) en het pronkstuk van de verzameling: de jaguar.

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.