Maleisië

Rondreis Maleisië

Tijdens de rondreis op Borneo bezoek je de deelstaatjes Sabah en Sarawak. Je geniet onder meer van de Nationale Parken Bako, Gunung Mulu en Kinabalu; daarnaast ga je ook naar Sepilok en Kota Kinabalu. De reis wordt afgesloten op het eiland Pulau Tiga. Tijdens de rondreis door Thailand, Maleisië en Singapore bezoek je in Maleisië steden als Melakka en Kuala Lumpur, evenals Taman Negara Nationaal Park en de Cameron Hooglanden. Tevens bezoeken we de eilanden Langkawi en Penang. Ben je op zoek naar een groepsrondreis om nooit te vergeten? Kies dan voor een groepsreis van Djoser en reis af naar het mooie Maleisië!

Lees meer

Meer over Maleisië

Hoogtepunten van Maleisië

Ontdek alle hoogtepunten van Maleisië

De mooiste plekjes van Maleisië

Djoser biedt een aantal prachtige rondreizen aan, waarbij je de mooiste plekjes van Maleisië zult bezoeken. Je zult reizen naar het noorden van Maleisië, maar ook naar het zuiden, oosten en westen. Kortom: een rondreis waarbij geen enkel hoogtepunt van Maleisië wordt overgeslagen.

Tijdens een rondreis door Maleisië van Djoser worden de highlights in een aangenaam tempo verkend. We maken tijdens de groepsreis door Maleisië gebruik van een eigen bus, waardoor we kunnen stoppen wanneer we willen. Bijvoorbeeld om de prachtige natuur vast te leggen!

Je hebt bij Djoser keus uit twee verschillende groepsreizen: een kortere en een wat langere rondreis. Beide reizen zijn zeer veelzijdig: kleurrijke kustplaatsjes worden afgewisseld met indrukwekkend mooie natuur en de bus wordt soms ingewisseld voor het vliegtuig of de boot.

Ook met Djoser Junior kun verschillende reizen naar Maleisië maken.

Goed verzorgde Maleisië-rondreizen

Tijdens je rondreis door Maleisië overnacht je in goede middenklasse hotels met eigen douche en toilet. Tijdens het verblijf in de bijzondere nationale parken wordt er overnacht in eenvoudige parkhuisjes, midden in de jungle. De groepsreis door Maleisië wordt begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleider.

Daarom met Djoser naar Maleisië

De rondreizen in Maleisië van Djoser zijn erop gericht je optimaal te laten genieten. We hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. De groepsreizen door Maleisië laten je zowel de bijzondere cultuur, als de indrukwekkende natuur van het land zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,6

Van de witte stranden in Thailand naar de grote stad in Male...
Van de witte stranden in Thailand naar de grote stad in Maleisië met aansluitend nog een paar dagen in Singapore. De reis was helemaal compleet.

Tina D. - 8,5
Terug naar boven
Chat met Djoser