Alleenstaande reizen

Alleenstaande reizen

Wil je graag op reis maar vind je alleen reizen spannend of niet leuk? Djoser is prima geschikt voor reizen voor alleenstaanden. Je kunt namelijk als alleenstaande reizen met een groep. Zo ben je de hele reis in het gezelschap van gelijkgestemde reizigers en kun je samen met hen dingen ondernemen. Misschien ontmoet je zelfs wel andere singles om mee op pad te gaan. Je reist in groepen van maximaal twintig deelnemers, maar je hoeft niet de hele tijd met de groep op te trekken. Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden voor een momentje voor jezelf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een bepaalde excursie niet te doen en in plaats daarvan lekker te gaan relaxen bij het zwembad of tegen een meerprijs een eenpersoonskamer voor jezelf nemen.

alleengaande reizenAls alleenstaande reizen met Djoser betekent ook dat je bijna niets meer zelf hoeft te regelen. De vluchten met gerenommeerde  luchtvaartmaatschappijen, het vervoer ter plekke en de overnachtingen in goede middenklasse hotels zijn al voor je geregeld. Alleen reizen met Djoser betekent dat je er nooit alleen voor staat. Je kunt namelijk altijd bij de groep terecht, maar ook bij de Nederlands sprekende  reisbegeleider die meegaat om de reis in goede banen te leiden. Hij of zij kan je ook tips geven voor leuke bezienswaardigheden of een goed  restaurant. De maaltijden zijn - vaak op het ontbijt na - niet inbegrepen, zodat je zelf kunt kiezen waar je wilt eten. Zo kun je er tijdens  alleenstaande reizen voor kiezen om samen met de groep of alleen uit eten te gaan. 

Als alleengaande reizen met Djoser biedt je nog meer voordelen. Je ziet veel in korte tijd omdat de reisprogramma's goed zijn uitgedacht. Je reist bijvoorbeeld in een land van noord naar zuid, of zelfs door meerdere landen. Als alleengaande reizen is niet in elk land even prettig en veilig en dan is het fijn om met een groep en een reisbegeleider op pad te zijn. Als je alleen reizen spannend of niet leuk vindt of geen reisgenoot kunt vinden hoef je je droomreis gelukkig dus niet op te geven. Djoser biedt namelijk ook reizen voor alleenstaanden en maakt alleen reizen in een groep leuk!