Als single reizen

Als single reizen


Als single/alleenreizende ben je bij Djoser aan het juiste adres. Onze groepen bestaan uit gelijkgestemde reizigers, die gemakkelijk aansluiting vinden met elkaar. De meeste Djoserreizigers zijn tussen 35 en 65 jaar, en in vrijwel elke groep zijn er wel alleenreizenden mannen en vrouwen, naast bijvoorbeeld stellen, samenreizenden vrienden of familieleden. Bij de vertrekdata kun je zien hoe de groep er ongeveer uitziet met mannen/vrouwen, leeftijdgroep en of er singles zijn.

Maak als single groepsreizen

Single groepsreizenMet Djoser is het altijd mogelijk om je eigen invulling aan een reis te geven, terwijl je geniet van de organisatie van een groepsreis. Als alleenreizende zit je dus niet aan de groep vast, terwijl je er ook nooit alleen voor hoeft te staan tijdens de reis. Kies er bijvoorbeeld de ene dag voor om samen met (een deel van) de groep een excursie te ondernemen, of om samen af te spreken voor een drankje. De andere dag kun je op eigen initiatief op pad gaan, onze reisbegeleiders helpen je graag op weg! Aan jou de keuze.

Ons motto ‘vrijheid blijheid’ is ook van toepassing op het eten. Tijdens veel reizen is het ontbijt inbegrepen, maar voor de overige maaltijden bepaal je zelf wanneer en waar je gaat eten. Met of zonder (een deel van) de groep. De één wil uitgebreid dineren in een westers restaurant, de ander kiest voor een klein zaakje met keuze uit lokale gerechten. Als alleenreizende kun je tijdens het eten dus altijd de gezelligheid opzoeken bij de groep, of juist precies eten waar je op dat moment zin in hebt.

Geen meerprijs voor alleenreizende

Alleenreizende singleBij Djoser is het ook altijd mogelijk om een kamer op indeling te boeken. Dit betekent dat je een tweepersoonskamer, uiteraard met gescheiden bedden, deelt met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Dit is vaak een gelegenheid voor reisgenoten om de ervaringen van de dag met elkaar te bespreken. Maar het betekent ook dat je als single niet extra hoeft te betalen voor je arrangement! Mocht het qua indeling zo uitkomen dat je als enige van de groep op indeling boekt, dan slaap je alsnog in een single kamer, zonder dat wij daar een meerprijs voor rekenen. Dat is wel zo eerlijk.

Wil je liever gegarandeerd zijn van een eigen kamer? Dan is het ook mogelijk om een single kamer te boeken voor de gehele reis. De bijkomende toeslag voor een eenpersoonskamer vind je in de reisbeschrijving onder het kopje ‘accommodatie’, onder de praktische informatie.
 


Je ziet: ook voor alleenreizenden is reizen met Djoser heel aantrekkelijk!