Keizerlijk Beijing

Keizerlijk Beijing

Eeuwenoude tempels en paleizen, een heerlijk Chinese keuken, groene parken, lokale markten, authentieke wijken met smalle steegjes en must-sees zoals de Verboden Stad en de Chinese Muur. Beijing, de bruisende hoofdstad van China, heeft het allemaal!

Chinese Muur BEijin China DjoserTijdens al onze reizen naar China breng je een bezoek aan Beijing, waar je kennis maakt met de vriendelijke Chinezen en hun bijzondere cultuur. Zo bezoek je de Verboden Stad waar in een vervlogen dynastie de keizerlijke familie met hun hofhouding woonde. Uiteraard mag een wandeling over de Chinese Muur ook niet ontbreken. Je wordt naar het platteland gebracht waar je de Muur door de heuvels ziet slingeren. Naast deze hoogtepunten is er altijd nog voldoende tijd om zelf Beijing te ontdekken. Met het openbaar vervoer is het een groot avontuur om op pad te gaan door het drukke verkeer van deze immense stad.

Ook ’s avonds heeft Beijing genoeg te bieden. Geniet van de culinaire specialiteiten zoals hotpot of Peking eend. Ook een bezoek aan de Peking Opera, een Kung-Fu Show of een acrobatenshow behoort tot de mogelijkheden.