Azië

Azië

Met oog voor de wereld

U heeft gezocht op:

Opnieuw zoeken

 • Een zintuigen prikkelende ervaring in Tokyo

  Het is einde middag als ik richting de metro ingang van Ikebukuro station loop om mijn Pasmo kaart op te laden. Het eerste wat ik waarneem als ik door de grote hoofdstraat wandel, is de kakafonie van geluid die op me afkomt uit de verschillende gokhallen.

 • Mongolië en het verrassende groen van de Orkhon Vallei

  Het hout in de kachel knispert op de koude morgen. De dauw staat op het witte tentzeil van onze ger. Op de verlaten heuvels graast een groepje yaks in het prille zonlicht.

 • Daar waar nog ruimte is: Het niemandsland van de Gobi woestijn

  We hobbelen over de verlaten wegen van de Gobi woestijn. Voor en achter ons is niets. Het enige dat de oneindige leegte doorbreekt zijn het handjevol spierwitte gers die te lijken zijn neergezet op plaatsen die ongeschikt zijn voor menselijk leven.

 • Heerlijke Japanse gerechten eten

  De Japanse keuken is een van de uitgebreidste ter wereld. Lees meer over het eten van de verschillende heerlijke gerechten.

 • Traditioneel Japan: een nacht in het klooster van Koyasan

  Op reis door Japan overnachten we in een eeuwenoude Koyasan-klooster. We draaien een dag mee op het kalme tempo van de monniken. Reisbegeleidster Zinzi Zegers maakte het mee en schreef dit mooie verslag.

 • Drankautomaten in het bos en roofvogelcafés: 5x cultuurshock in Japan

  Als je naar Japan gaat, zul je verrast worden door de in onze ogen merkwaardige gebruiken. Laat je verbazen en geniet van nieuwe ervaringen in het land van de rijzende zon. Maar om iets beter voorbereid voor de dag te komen, hierbij 5 zaken die je zullen verrassen tijdens je eerste Japan reis.

 • 24 uur in Bangkok: op avontuur door de Thaise hoofdstad

  We kunnen elkaar nauwelijks verstaan. We worden overstemd door de muziek die ons uit de barren tegemoet zingt. Voor ons staat een Thaise man van middelbare leeftijd noedels te wokken.

 • Fietsen door Singapore

  Wat doe je als je maar één dag hebt om de metropool van Singapore te verkennen? Dan huur je een fiets!

 • Vier Loi Krathong in Thailand

  Loi Krathong, ook wel het lichtjesfestival genoemd, is één van de bekendste festivals in Thailand.

 • Kun je veilig reizen in India

  India is een groot land met een rijke geschiedenis en een bijzondere, religieuze belevingswereld. Dat maakt een reis door India uniek, leerzaam en vooral verrijkend in alle opzichten.

Vorige <
1
...
...
...
Terug naar boven