De voordelen van een single groepsreis

De voordelen van een single groepsreis

Als single reizen biedt je voordelen. Je kunt gaan en staan waar je wilt en doen waar je zelf zin in hebt. Je komt makkelijk in contact met andere mensen, omdat je soms hulp nodig hebt of behoefte hebt aan gezelschap. Als je alleen reist ben je op jezelf aangewezen en dat vergroot je zelfredzaamheid en zelfvetrouwen. Wil je toch liever niet alleen alles zelf moeten uitzoeken en ervaren? Dan is een single groepsreis van Djoser misschien wat voor jou. Tijdens een single rondreis met Djoser reis je met maximaal 20 (soms 22) andere reizigers. Je kunt van tevoren zien hoe de groep is samengesteld. Je hoeft zelf vooraf helemaal niets te regelen, want Djoser zorgt voor de vluchten, het vervoer, reisbegeleiding en accomodatie.Vrijheid blijheid  

Een single rondreis met een groep is erg leuk. Je ontmoet namelijk nieuwe mensen en krijgt zo meer sociale contacten. Djoser vindt 'vrijheid blijheid' heel belangrijk. Tijdens de reis ben je daarom niet verplicht om altijd met de groep mee te gaan, maar kun je zelf bepalen of je er samen of alleen op uit wil trekken. Excursies zijn daarom niet inbegrepen. Het vervoer naar een excursie is meestal wel inbegrepen, zodat je dit niet zelf hoeft te regelen als je wel mee wilt. Bij veel reizen is het ontbijt inbegrepen, maar de overige maaltijden niet. Ook hier kun je dus zelf bepalen of je met de medereizigers uit de groep gaat eten of juist liever zelf een restaurantje zoekt.

Tijdens een single groepsreis met Djoser reis je 'alleen', maar ben je niet alleen op jezelf aangewezen. Je kunt namelijk altijd bij de rest van de groep terecht. Er gaat ook een reisbegeleider mee die je kan helpen of tips kan geven over interessante bezienswaardigheden of leuke restaurants. Bij Djoser reizen we over het algemeen met eigen vervoer. Hierdoor kom je op plekken die met het openbaar vervoer niet of lastig te bereiken zijn en op minder toeristische plekken, waar je als je alleen reist misschien niet zou komen. 

Een onvergetelijke single groepsreis met Djoser 

Zoals je ziet biedt een single groepsreis bij Djoser je veel voordelen. Je reist als single, maar staat er niet alleen voor. Je kunt met de groep op pad of alleen. Doordat je dezelfde reis maakt als de groep, kun je ervaringen met je medereizigers delen. Doordat jij en je groepsgenoten met een bepaalde reden voor een bestemming hebben gekozen, heb je al snel een klik met andere reizigers en beleef je samen met je groepsgenoten een onvergetelijke reis!