Singlereizen van Djoser

Singlereizen van Djoser

Als single reizen is soms minder leuk omdat je geen reispartner hebt om mee op avontuur te gaan en je ervaringen mee te delen. Bij Djoser is dit anders. We bieden geen specifieke singlereizen aan, maar je hoeft als solo-reiziger alsnog niet alleen te reizen. Je kunt als individuele reiziger namelijk gewoon aansluiten bij onze groepsreizen en de reis samen met je reisgenoten beleven. 

Djoser staat bekend om haar actieve en avontuurlijke singlereizen, waarbij je op een authentieke manier de lokale cultuur en bevolking leert kennen. Tijdens de singles reizen verblijf je in goede accommodaties en reis je voornamelijk per bus of trein. Dit maakt de reis heel comfortabel. Groepsreizen voor singles zijn daarom ideaal.

Als alleenreizende bij Djoser reis je samen met een gelijkgestemde groep reisgenoten, die net als jij de mooiste bezienswaardigheden van een land wil zien. De groepen bestaan uit maximaal 20 deelnemers en er is altijd wel iemand met wie je een klik hebt. Bovendien worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij je andere reizigers kunt leren kennen, zoals een gezamenlijk diner of een stadswandeling. Reizen voor singles worden zo leuk en ontspannen. Tijdens de singlereizen heb je ook de vrijheid om er alleen op uit te gaan als je daar behoefte aan hebt. 

Wandelen groep AlgarveOok singles reizen graag op een betaalbare manier. Je betaalt tijdens het als single reizen dan ook nooit meer dan samenreizenden voor je verblijf. Je deelt standaard een kamer met een medereiziger van hetzelfde geslacht, zonder meerprijs. Alleen als je een eenpersoonskamer voor jezelf wilt betaal je extra. 

Als single reizen is dus een goede optie voor avontuurlijke reizigers die de wereld willen ontdekken in het gezelschap van gelijkgestemde reizigers. Samen met je medereizigers geniet je van een onvergetelijke ervaring. Singles reizen daarom graag met Djoser. We bieden een groot en divers aanbod aan leuke reizen voor singles. Graag tot ziens op een van onze singlereizen!