Bekijk de Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland, 30 dagen van Djoser

Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland 30 dagen

Hoogtepunten van 'down Under'

De eerste Nederlanders die in de 17e-eeuw Australië bereikten lieten zich afschrikken door het droge, ruige land en voeren verder naar Nieuw-Zeeland. Pas later bleek wat een prachtige natuur ‘Nieuw Holland’ te bieden heeft: van tropische gebieden in het extreme noorden en droge woestijngebieden in het centrum tot ruige kustlijnen in het zuiden. Nieuw-Zeeland is één van de schoonste én mooiste landen ter wereld. In Nieuw-Zeeland bezoeken we het Noorder- en het Zuidereiland. Hier kun je bijvoorbeeld een excursie maken naar het prachtige Abel Tasman nationaal park. Het park heeft goudgele stranden, zandige riviermondingen, dichtbegroeide bossen, kloven, watervallen, grotten omgeven door een azuurblauwe zee met eilanden en riffen.

Download reisinformatie

Prijs vanaf € 4.795,-

Van:
Aan:


Routekaart Rondreis Australië & Nieuw-Zeeland, 30 dagen
 1. Amsterdam - Adelaide
 2. aankomst Adelaide
 3. Adelaide
 4. Adelaide - Barossa Valley - Horsham
 5. Horsham - Grampians nationaal park - Warrnambool
 6. Warrnambool - Great Ocean Road - Melbourne
 7. Melbourne
 8. Melbourne - Beechworth
 9. Beechworth - Alpine Way - Cooma
 10. Cooma - Canberra - Abercrombie - Bathurst
 11. Bathurst - Blue Mountains - Sydney
 12. Sydney
 13. Sydney - vlucht naar Auckland
 14. Auckland
 15. Auckland - Rotorua
 16. Rotorua - Tongariro nationaal park
 17. Tongariro NP
 18. Tongariro NP - Napier
 19. Napier - Wellington
 20. Wellington - ferry naar Picton - Nelson
 21. Nelson, optionele excursie Abel Tasman nationaal park
 22. Nelson - Pancake Rocks - Greymouth
 23. Greymouth - Franz Josef
 24. Franz Josef - Wanaka
 25. Wanaka
 26. Wanaka - Queenstown - Te Anau
 27. Te Anau
 28. Te Anau - Christchurch
 29. Christchurch - Amsterdam
 30. aankomst Amsterdam

Route op datum:

Reisbeschrijving

Adelaide aan de Indische Oceaan

Dag 1 Amsterdam - Dubai
Dag 2 Dubai - Adelaide
Dag 3 Adelaide
Dag 4 Adelaide - Barossa Valley - Horsham
Dag 5 Horsham - Grampians N.P. - Warrnambool

De reis start in het zuidelijk gelegen Adelaide, ook wel de ‘city of churches’ genoemd. Adelaide telt ongeveer een miljoen inwoners en is de hoofdstad van Zuid Australië. Strandliefhebbers kunnen met de historische tram van het centrum naar het populaire strand Glenelg. Zeker in de zomermaanden is het blauwe water van de Indische Oceaan erg aanlokkelijk. Wie door de stad wandelt stuit op vele kerkjes en een grote kathedraal. Adelaide is ook een zeer groene stad. Een bezoekje aan de schitterende botanische tuinen is dan ook een aanrader.

Barossa Valley AustraliëVanuit Adelaide is het ongeveer zeven uur rijden naar Horsham. Dit kan natuurlijk uitlopen als we vertraging oplopen in de wijnstreek Barossa Valley. Als de groep het wil, is er gelegenheid om wijn te proeven in een van de vele wijnhuizen die dit gebied rijk is. Grampians National Park in de staat Victoria omvat een zandsteengebergte en is begroeid met bergbossen als de gomboom. In dit gebied kunnen mooie wandelingen worden gemaakt naar bijvoorbeeld de rotsformatie de ‘Pinnacle’ of de Mac Kenzie waterval. Ook vind je hier rotsschilderingen van de oorspronkelijke bewoners van Australië, de ‘Aboriginals’.

Great Ocean Road & het artistieke Melbourne

Dag 6 Warrnambool - Great Ocean Road - Melbourne
Dag 7 Melbourne
Dag 8 Melbourne - Beechworth

Via het plaatsje Warrnambool komen we op de Great Ocean Road, één van de mooiste autoroutes ter wereld. Dit gebied dankt zijn naam aan de schitterende uitzichten op de ruige Australische kust. Hier krijg je de beroemde rotsformatie Twelve Apostles voor je lens waarvan de 'Twelve Apostles' de bekendste zijn.

Melbourne Straatbeeld Australie Djoser Vervolgens rijden we naar Melbourne, het artistiekste hart van Australië. Hier vind je vele kunstgaleries, musea en ‘graffiti street art’. Melbourne kent ook een echte koffiecultuur. De hippe koffietentjes zijn talloos en serveren allemaal een voortreffelijke espresso, cappuccino of ‘flat white’. Een aanrader is een bezoek aan de wereldberoemde botanische tuinen. Strandliefhebbers komen na een kort tramritje uit in de bohémien-wijk St. Kilda waar je kunt uitwaaien aan zee. Net buiten Melbourne vinden we Beechworth, een voormalige goudstad. Mede door de historische huizen hangt hier nog steeds een wildwestsfeer. 

Dag 9 Beechworth - Alpine Way - Cooma
Dag 10 Cooma - Canberra - Abercrombie - Bathurst

Via de prachtige en spectaculaire route ‘Alpine Way’ komen we uiteindelijk aan in Cooma waar we overnachten. Vervolgens rijden we door naar Canberra, een 'geplande' stad, rijk aan brede lanen, groene parken en mooie monumentale gebouwen met het hooggelegen Parliament House als het bekendste bouwwerk. Via de grotten van Abercrombie of Jenolan rijden we door naar Bathurst dat een centrum heeft met prachtige straten en gezellige restaurantjes.

Sydney de grootste stad van Australië

Dag 11 Bathurst - Blue Mountains - Sydney
Dag 12 Sydney
Dag 13 Sydney - vlucht naar Auckland

Uitzicht Blue Moutains Australie Djoser Van hieruit rijden we richting nationaal park Blue Mountains. Dit gebied dankt zijn naam aan de vele eucalyptusbossen die een blauwe gloed afscheiden. Het uitzicht over diepe ravijnen, watervallen en onontgonnen struikgewas is adembenemend. Op twee uur rijden van al dit natuurgeweld sta je midden in de metropool Sydney.

We verblijven twee nachten in de grootste stad van het land. Je hebt dus voldoende tijd om deze kleurrijke wereldstad vanuit het centraal gelegen hotel te ontdekken. Sydney is met bijna vier miljoen inwoners de grootste stad op het continent. Het symbool van de stad en van Australië, het Opera House aan het felblauwe water van de haven, is met zijn blinkende zeilachtige daken en prachtige ligging een van de opvallendste bouwwerken ter wereld. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht op de befaamde Harbour Bridge. Veruit de beste en opwindendste manier om deze brug te leren kennen is een beklimming. Wie durft kan, gestoken in een ‘brugpak’ - camouflage om de bestuurders beneden niet af te leiden - en vastgeknoopt aan een kabel, genieten van een adembenemend uitzicht over de haven en de stad.

Sydney Opera House AustraliëIn 'Darling Harbour' aan het rustige water van de Cockle Bay vind je talloze restaurants, tuinen, parken en cafés. Hier kun je op een mooie wijze je dag afsluiten terwijl de skyline van Sydney zich aftekent tegen de ondergaande zon. Vanaf de 305 meter hoge Sydney Tower heb je een fantastisch uitzicht op het kosmopolitisch centrum van de stad en als het heel helder is zie je zelfs de Blue Mountains liggen. Je kunt het stadsleven onderbreken met een bezoekje aan Toronga Zoo, de beste plaats voor een kennismaking met de inheemse dieren en een grote verzameling exotische soorten. Na Sydney ontdekt te hebben zullen we doorvliegen naar Nieuw Zeeland.

Auckland staat bekend als de stad der zeilen

Dag 14 Auckland
Dag 15 Auckland - Rotorua

Kiwi Vogel Nieuw Zeeland Djoser Bij aankomst in Nieuw-Zeeland valt als eerste op dat het vliegtuig met een spuitbus wordt behandeld. Het land heeft zeer weinig planten- en dierziektes en wil dat zo houden. De natuur is schoon, er zijn zeer strenge regels op het gebied van natuurbehoud en de Nieuw-Zeelanders zijn trots op de unieke flora en fauna die het land dankt aan de geïsoleerde positie. Nationale symbolen zijn de (boom)varen en de kiwi, de vogel die alleen in Nieuw-Zeeland voorkomt.

Auckland, de eerste bestemming in Nieuw-Zeeland, is met ruim één miljoen inwoners de grootste Polynesische stad ter wereld, maar heeft door de uitgestrektheid niet de sfeer van een grote stad. We logeren in het hartje van deze 'Stad der Zeilen', zo genoemd vanwege de ligging aan twee baaien waarin altijd een groot aantal zeilboten ligt. Auckland heeft veel interessante musea, mooie uitzichtpunten en een prachtig aquarium. Ook de moeite waard zijn de stranden op korte afstand van de stad. In de vele restaurants en cafeetjes van de stad kun je gezellig bijkomen van de eerste indrukken en alvast wennen aan de relaxte levensstijl van de ‘Kiwi’s’. De volgende dag rijden we met een aantal stops onderweg vanuit Auckland naar Rotorua.

Maori's, thermale baden en nog veel meer in Rotorua en Tongariro

Dag 16 Rotorua - Tongariro NP
Dag 17 Tongariro NP

Rotorua ligt in een van de grootste thermale gebieden van Nieuw-Zeeland. Ons hotel ligt in een mooie omgeving op zo’n 20 minuten lopen van het centrum en vlakbij het Whakarewarewa-park met poelen vol bubbelende, hete modder en actieve geisers. Dit park heeft ook een interessant cultureel Maoricentrum waar jonge Maori’s leren over hun cultuur.

Champagne pool nieuw zeeland DjoserIn de ‘Polynesian Pools’ kun je heerlijk relaxen in het natuurlijk warme water. In en om het meer bij Rotorua zijn verscheidene optionele activiteiten mogelijk als raften, vissen of jeepsafari naar de top van een vulkaan. Uiteraard kun je in dit gebied ook prachtige wandelingen maken. Als belangrijk Maoricentrum bestaat in Rotorua de mogelijkheid om een marae te bezoeken en een zang- en dansvoorstelling bij te wonen. Tevens kun je dan aan een traditionele 'hangi'-maaltijd deelnemen.

Op weg naar Tongariro nationaal park stoppen we eerst in het kleurrijke thermale park Wai-o-tapu. Ook dit park heeft verschillende vulkanische bezienswaardigheden, zoals de kleurrijke Champagnepoel en de gitzwarte ‘Inktpot van de Duivel’. Na een korte rit bezichtigen we de spectaculaire Hukawatervallen voordat we doorrijden naar Tongariro.

Tongariro Emerald lakes Nieuw-ZeelandTongariro, het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland, heeft enkele enorme vulkanen die nog steeds actief zijn, gezien een uitbarsting in 1995. De imponerende omgeving van dit oudste beschermde gebied van Nieuw-Zeeland heeft iedere natuurliefhebber iets te bieden, van een wandeling van een uur tot een spectaculaire dagtocht van acht uur, de Tongariro Crossing. Deze pittige wandeling staat met haar ruim 19 kilometer bekend als één van de mooiste ter wereld en voert je langs diepe kraters en turquoiseblauwe kratermeren.

Art Deco in Napier

Dag 18 Tongariro NP - Napier
Dag 19 Napier - Wellington

Napier Nieuw-Zeeland DjoserVanuit Tongariro Nationaal Park rijden we door een bosrijk gebied oostwaarts naar de kust naar Napier. Deze stad staat ook bekend als de Art Decohoofdstad van de wereld. Nadat een aardbeving en brand in 1931 vrijwel het gehele centrum platlegden, werd besloten de stad volledig in Art Deco te herbouwen. Dit geeft de stad een aangename sfeer, hetgeen wordt versterkt door het heerlijke mediterrane klimaat in Hawke’s Bay. Je kunt er een stadswandeling langs de Art Deco gebouwen maken of meer over de geschiedenis van het gebied te weten komen in het stadsmuseum. Na de aardbeving werden op de vruchtbare grond grote wijngaarden aangelegd waar tegenwoordig heerlijke proeverijen gehouden worden. Ook een bezoek aan de schitterende kliffen van Cape Kidnappers waar je een grote Jan van Gentkolonie treft, is zeker de moeite waard!

Overtocht naar het Zuidereiland

Dag 20 Wellington - ferry naar Picton - Nelson
Dag 21 Nelson, optionele excursie Abel Tasman nationaal park

Marlborough sounds Nieuw-ZeelandWe rijden van Napier naar het zuidelijkste puntje van het Noordereiland. Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, ligt ingeklemd tussen heuvels. Op een van de heuvels heb je een prachtig uitzicht en bij mooi weer kun je het Zuidereiland zien liggen. Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, ligt ingeklemd tussen heuvels. Op een van de heuvels heb je een prachtig uitzicht en bij mooi weer kun je het Zuidereiland zien liggen.

Ook als het hard waait in ‘windy’ Wellington, is het overzichtelijke centrum van deze moderne, culturele stad aantrekkelijk, met interessante musea, het parlement, een gezellig uitgaanscentrum en een zeer grote keus aan internationale restaurants, van Japans tot Mexicaans en van Italiaans tot Thais. Je kunt met een kabelbaan naar de botanische tuinen die een mooi uitzicht bieden over de stad en omgeving.

Abel Tasman National Park Nieuw-ZeelandIn Wellington nemen we de veerboot die ons in ongeveer drie uur naar het Zuidereiland brengt. Als we halverwege de grillige kust van de Marlborough Sounds naderen, krijg je al een prima beeld van de schoonheid van het Zuidereiland. We leggen aan in Picton en rijden langs de ruige kust in een paar uur naar Nelson, een rustig klein stadje met, volgens de bewoners, het prettigste klimaat van Nieuw-Zeeland. Vanuit Nelson kunnen we een dagexcursie naar het Abel Tasman nationaal park maken, een gebied met talloze kleine baaitjes en een bos met voor Nieuw-Zeeland kenmerkende flora. Je kunt hier heerlijk wandelen langs ongerepte gouden zandstranden, of in een kajak langs de wonderschone baaitjes varen. ’s Avonds kun je in een van de sfeervolle restaurants en cafés in Nelson genieten van het onbekommerde leven op het Zuidereiland.

Dag 22 Nelson - Pancake Rocks - Greymouth

Punakaiki Pancake Rocks Nieuw-ZeelandWe vervolgen onze weg zuidwaarts, langs de westkust en door de pracht van de Zuidelijke Alpen, de hoge bergketen op het Zuidereiland. De ongerepte natuur en de vaak schitterende lucht vragen om veel fotostops. We stoppen bij de zeeleeuwenkolonie van Cape Foulwind en komen langs verschillende oude, deels verlaten, goudzoekersstadjes, want in een groot gebied aan de westkust werd aan het eind van de 19e eeuw veel goud gevonden.

Even ten noorden van Greymouth ligt het plaatsje Punakaiki, beroemd vanwege de tropische begroeiing en de 'pannenkoekrotsen'; gelaagde rotsen die het water van de harde en vaak zeer hoge golven met grote kracht als een soort geiser de lucht in sproeien. Greymouth, een rustig stadje van mijnwerkers, vissers en bierbrouwers, ademt een sfeer die in 100 jaar niet is veranderd.

Ruige prachtige natuur bij Franz Josef en Wanaka

Dag 23 Greymouth - Franz Josef
Dag 24 Franz Josef - Wanaka
Dag 25 Wanaka

Franz Josef Glacier Nieuw-ZeelandBochtige wegen door de ruige natuur, langs hoge bergtoppen en heldere meren, brengen ons naar Franz Josef, een klein dorp aan de voet van de gelijknamige gletsjer. Onderweg word je getrakteerd op spectaculaire vergezichten. De Franz Josef Gletsjer en Fox Glacier gletsjer zijn zogenaamde advancing gletsjers en groeien nog steeds. De gigantische ijsklompen rijzen bovendien op uit het dichtbegroeide subtropische regenwoud, een fascinerend gezicht! We kunnen, op wandelschoenen met stalen zolen en met een deskundige gids, een tocht maken over de dagelijks bewegende gletsjer. Je kunt ook meegaan op een helikoptervlucht waarbij je op de gletsjer wordt afgezet om op zoek te gaan naar de natuurlijke tunnels en spleten in het ijs. Wie het liever rustiger aandoet kan een korte wandeling maken.

Lake Wanaka Nieuw-ZeelandDoor het uitgestrekte regenwoud en langs snelstromende rivieren, grote gletsjermeren en besneeuwde toppen rijden we verder naar het zuiden. Onderweg maken we verschillende mooie stops, zoals bij Thunder Creek. Gelegen in de spectaculaire alpen van het Zuidereiland, trekken bezoekers van over de hele wereld naar de regio Wanaka vanwege haar buitengewone schoonheid. De prachtige berg en oevers van het meer en de nabijheid van het Mount Aspiring Nationaal Park, een Werelderfgoed gebied van UNESCO, maakt het de ultieme uitvalsbasis voor buitenactiviteiten. Niet alleen buitenenthousiastelingen hebben genoeg te doen, flaneren door de straten en je laten inspireren door galerijen, stijlvolle winkels en verwend worden met een geweldige selectie van cafés, uitstekende restaurants, ambachtelijke brouwerijen, bekroonde wijnhuizen en een ambachtelijke distilleerderij. Het kristalheldere water van de meren en rivieren is ideaal voor kajakken, vissen, boottochten op het meer en jet-varen, of om een luchtfoto van de regio te maken, kun je een rondvlucht doen en je kunt zelfs op een gletsjer landen.

Queenstown een stadje vol mogelijkheiden

Dag 26 Wanaka - Queenstown - Te Anau
Dag 27 Te Anau
Dag 28 Te Anau - Christchurch
Dag 29 Christchurch - Amsterdam
Dag 30 Aankomst Amsterdam

Vanuit Wanaka rijden we via Queenstown naar Te Anau. Vlak voor Queenstown stoppen we bij de Kawarau Gorge Suspension Bridge, de beroemdste brug van Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland QueenstownQueenstown is een mooi gelegen stadje in het zuiden van het Zuidereiland en hét centrum voor buitensportactiviteiten. Je kunt er varen, wandelen, wijn proeven, raften, skiën, paardrijden, parapenten, golfen, of een tocht in speedboot over de snelstromende Shotoverrivier maken. Vergeet ook zeker niet met de kabelbaan naar de top van de Queenstown Hill te gaan voor een prachtig uitzicht over de stad en het nabij gelegen Lake Wakapitu. Maak een keuze, want je hebt vrijwel de hele dag de tijd voor een bezoek aan deze populaire stad, aan het einde van de middag vervolgen we onze weg naar Te Anau. Dit stadje is gelegen aan de rand van het Fiordland Nationaal Park dat met ruim 1.2 miljoen hectare het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland en UNESCO Werelderfgoed is.

Doubtful Sound Nieuw-Zeeland (internet)Het park staat bekend om de vele watervallen en fjorden, waarvan Milford Sound en Doubtful Sound de bekendste zijn. Deze adembenemende fjorden huizen unieke flora omdat ze tot de natste gebieden op aarde behoren. Milford Sound is beroemd vanwege de spectaculaire hoogteverschillen en als eindpunt van de bekende Milford Track. Doubtful Sound is de diepste fjord en bekend vanwege het waterkrachtstation en de overweldigende stilte. Fiordland Nationaal Park is ook indrukwekkend vanwege de fauna en wordt onder andere bewoond door pinguïns, zeehonden en dolfijnen die regelmatig vrolijk met de boten meevaren. Naast het maken van een boottocht of een bezoek aan de Sounds kun je er ook voor kiezen om een grot vol gloeiwormen te bezoeken of vanuit Te Anau een bijzondere dagwandeling te maken door dit imponerende natuurgebied.

We eindigen de reis in de stad Christchurch. Onderweg er naartoe hebben we hopelijk uitzicht op Mount Cook, de hoogste piek van Nieuw-Zeeland, en passeren we het prachtige Lake Tekapo. Christchurch zelf doet behoorlijk Engels aan. Haar bijnaam ‘the Garden City’ dankt de stad aan de vele tuinen en parken die je er kunt bezoeken. Met de velen indrukken van dit prachtige land, vlieg je vanuit Christchurch via Dubai terug naar Amsterdam.
 

Op weg met Djoser

Bij onze reizen is er geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar het programma wordt (waar mogelijk) ter plaatse in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt meestal wel een programma aan, maar je bent niet verplicht daaraan deel te nemen. Je wordt opgewacht door een lokale reisbegeleider in Australie en in Nieuw Zeeland heeft u Nederlandse reisbegeleiding. Hij/zij geeft je tips en advies over de bezienswaardigheden en mogelijke activiteiten ter plaatse. Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 20 personen.

Lees de volledige beschrijving
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

Vertrekdata 2022

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

18 okt - 16 nov

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.995,-

Start - einde

25 okt - 23 nov

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.995,-

Start - einde

08 nov - 07 dec

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.895,-

Start - einde

22 nov - 21 dec

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.895,-

Start - einde

06 dec - 04 jan

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.895,-

Start - einde

13 dec - 11 jan

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 5.095,-

Vertrekdata 2023

Start - einde

Beschikbaarheid

Prijs

Start - einde

10 jan - 08 feb

Beschikbaarheid

voldoende
Deelnemers
Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 4.895,-

Start - einde

24 jan - 22 feb

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.895,-

Start - einde

14 feb - 15 mrt

Beschikbaarheid

voldoende

Prijs

€ 4.795,-

Inclusief

 • Comfortabele vliegreis met Emirates
 • Alle vluchttoeslagen
 • CO2 compensatie vliegreis
 • Hotel- en motelovernachtingen
 • Vervoer per comfortabele AC bus
 • Vlucht Sydney - Auckland
 • Fantastische ferryovertocht van Wellington naar Picton
 • Verblijf in Tongariro nationaal park
 • Bezoek aan Grampians nationaal park
 • Lang traject over de 'Great Ocean Road'
 • Bezoek aan de Blue Mountains
 • Prachtig uitzicht op de 'Twelve Apostels'
 • Bezoek aan de fotogenieke Pancake Rocks in Punakaiki
 • Adembenemende wandelingen
 • Engelssprekende reisbegeleider in Australië
 • Nederlandse reisbegeleider in Nieuw-Zeeland

Exclusief

Overige maaltijden, visum, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, etc.
Reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 40,-, Bijdrage SGR € 5,- per persoon en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de vluchten, dus ook exclusief de vlucht Sydney - Auckland, bedraagt vanaf €3.495,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag. Voor deze reis bedraagt de toeslag vanaf € 1.295,-.

Hotelverlenging

Verlenging met accommodatie is in een centraal gelegen hotel in Christchurch bij te boeken. De prijs van het hotel in Christchurch is vanaf € 45,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 85,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.


Vluchttoeslagen (inbegrepen)

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen, ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Bij Djoser zijn al deze toeslagen in de reissom inbegrepen. Bij een tussentijdse verhoging van de toeslagen door de luchtvaartmaatschappijen berekent Djoser deze kosten niet door. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze groepen bestaan uit zowel samenreizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen, dan vind je zeker snel aansluiting in onze kleine groepen.

Wil je meer specifieke informatie over de samenstelling van de groep en vertrekdatum van jouw keuze dan kunnen we je telefonisch (071 - 5126400, België: 09 223 00 69) meer informatie geven over bijvoorbeeld leeftijden en het aantal mannen, vrouwen of alleengaande reizigers.

Gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum is 20.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 10.

Nog bedenktijd nodig? Dan kun je tot een paar maanden voor vertrek een optie op een reis nemen. Zo’n voorlopige reservering is gratis en is 5 dagen geldig. De optie wordt automatisch omgezet in een definitieve of aanvraagboeking, tenzij je deze tijdig zelf bevestigt of annuleert. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een reis waar nog maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Praktische informatie

Accommodatie

We overnachten in afwisselende types accommodaties in de middenklasse categorie: hotels, motels, hostels en lodges. De accommodaties hebben tweepersoonskamers, die zijn voorzien van douche en toilet. Enkele kamers beschikken over keukenfaciliteiten, zodat je hier de keuze hebt om zelf te koken. Vaak kun je op de kamer koffie en/of thee zetten. Enkele hotel hebben een zwembad.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
 

Warnambool City Heart Motel
Melbourne Bayview on the Park
Beechworth Armour Motor Inn
Rotorua Alpin Motel
Tongariro Discovery Lodge
Wellington Bay Plaza Hotel
Nelson Hotel Beachcomber
Wanaka Wanaka Hotel
Wanaka Oakridge Resort
Christchurch Southern Comfort Motel


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Eenpersoonskamer

Alleenreizenden worden, in goed overleg, ingedeeld met andere alleenreizenden van hetzelfde geslacht. Wil je niet ingedeeld worden met een andere deelnemer, dan kun je een eenpersoonskamer boeken tegen de daarvoor geldende toeslag. Voor deze reis bedraagt de toeslag vanaf € 1.295,-.

 • Armour Motor Inn tuin Beechworth Australie
 • Armour Motor Inn kamer Beechworth Australie

  De hotelkamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet

 • Armour Motor Inn zwembad Beechworth Australie
 • Bayview on the Park Melbourne Australie
 • Alpin Motel Rotorua Nieuw-Zeeland
 • Discovery Lodge Tongariro Nieuw-Zeeland

  De accommidatie in Tongariro is prachtig gelegen

 • Discovery Lodge kamer Tongariro Nieuw-Zeeland
 • Bay Plaza Hotel uitzicht Wellington Nieuw-Zeeland
 • Bay Plaza Hotel kamer Wellington Nieuw-Zeeland
 • Hotel Beachcomber zwembad Nelson Nieuw-Zeeland

  Enekele hotels hebben een zwembad voor een verkoelende duik

 • Wanaka Hotel Nieuw-Zeeland
 • Wanaka Hotel uitzicht Nieuw-Zeeland

  Het uitzicht in Wanaka is spectaculair

 • Wanaka Hotel kamer Nieuw-Zeeland
 • Wanaka Hotel restaurant Nieuw-Zeeland
 • Oakridge Resort zwembad Wanaka Nieuw-Zeeland
 • Southern Comfort Motel Christchurch Nieuw-Zeeand

  In Christchurch slapen we in een echt Nieuw-Zeelands motel

 • Southern Comfort Motel kamer Christchurch Nieuw-Zeeland

Vliegreis

Emirates

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Je kan ook het schema per vertrekdatum bekijken. Vliegtijden en -maatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Kies vertrekdatum:

 • Vlucht met

  Emirates

  Traject

  Amsterdam - Dubai

  Vertrek

  14:30

  Aankomst

  00:10

 • Vlucht met

  Emirates

  Traject

  Dubai - Adelaide

  Vertrek

  02:00

  Aankomst

  20:50

 • Vlucht met

  Emirates

  Traject

  Sydney - Auckland

  Vertrek

  09:45

  Aankomst

  14:55

 • Vlucht met

  Emirates

  Traject

  Christchurch - Dubai

  Vertrek

  18:45

  Aankomst

  05:15*

 • Vlucht met

  Emirates

  Traject

  Dubai - Amsterdam

  Vertrek

  08:10

  Aankomst

  12:40

* aankomst volgende dag


Tijdsverschil: Australië kent drie verschillende tijdzones. Gedurende onze wintertijd is het verschil 10 uur met Sydney en 8,5 uur met Darwin. In de zomertijd is het verschil 1 uur minder. ‘s zomers is het in Nieuw-Zeeland tien uur later, in de winter twaalf uur.

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. De luchtvaartmaatschappij beschikt over een zeer moderne vloot van ruim 200 toestellen en is de grootste gebruiker van ‘s werelds grootste passagierstoestel: de Airbus A380. De toestellen van Emirates zijn in alle klassen standaard voorzien van zeer comfortabele stoelen, zodat je ook in economy class genoeg beenruimte hebt. Alles stoelen zijn ook voorzien van een gerenommeerd entertainmentsysteem (Emirates won meerdere jaren op rij prijzen voor beste inflight entertainment). WiFi hoef je niet te missen aan boord, dat kan je namelijk aanschaffen. De catering aan boord is uitstekend met voldoende keuze uit maaltijden en drankjes. Kortom, bij Emirates is een comfortabele reis verzekerd.

Djoser compenseert de CO2-uitstoot van je vlucht

Reizen is verrijkend, maar laat ook zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de vlucht te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen, want de vliegreis naar je bestemming is veruit het meest belastend voor ons milieu. Samen met de Southpole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten, en de ANVR hebben we gekozen voor verschillende projecten in Thailand en Indonesië.

Met CO2-compensatie doen we dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Djoser compenseert alle vluchten van de Djoserreizigers en ook de vliegreizen van haar medewerkers.

Landarrangement

De prijs van de reis zonder de vluchten, dus ook exclusief de vlucht Sydney - Auckland, bedraagt vanaf €3.495,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt.

Vervoer

Voor het vervoer in Australië maken we gebruik van bussen met airconditioning. Met hun bescheiden afmetingen zijn ze zeer geschikt om over de vaak onverharde wegen te rijden. De bussen worden bestuurd door ervaren Australische chauffeurs, die de route goed kennen. Omdat de bus geheel tot onze beschikking staat kunnen we onderweg stoppen bij de vele mooie uitzichtpunten.

In Nieuw-Zeeland beschikken we ook op zowel het Zuidereiland als op het Noordereiland over eigen bussen met chauffeur, met meer dan voldoende ruimte voor alle deelnemers. Ook deze bussen hebben airconditioning. De afstanden op de reisdagen zijn niet bijzonder groot en de wegen zijn goed.

Van Wellington, het zuidelijkste puntje van het Noordereiland, varen we over de Cook Strait naar Picton op het Zuidereiland. Deze soms wat hobbelige maar prachtige tocht, vaak in gezelschap van dolfijnen, brengt je naar het prachtige natuurgebied Marlborough Sounds.

 • Emirates A380 vliegtuig Djoser

  Comfortabele vluchten met Emirates, o.a. met de Airbus A380-800

 • Bus Australië Djoser
 • Binnenkant bus Australie Djoser

  De bussen beschikken over airconditioning

 • Bus Nieuw-Zeeland buitenkant
 • Bus Nieuw-Zeeland binnenkant
 • Ferry Picton Nieuw-Zeeland Djoser

  Ferryovertocht door de grillige Marlborough Sounds

Bij de reis inbegrepen

 • Comfortabele vliegreis met Emirates
 • Alle vluchttoeslagen
 • CO2 compensatie vliegreis
 • Hotel- en motelovernachtingen
 • Vervoer per comfortabele AC bus
 • Vlucht Sydney - Auckland
 • Fantastische ferryovertocht van Wellington naar Picton
 • Verblijf in Tongariro nationaal park
 • Bezoek aan Grampians nationaal park
 • Lang traject over de 'Great Ocean Road'
 • Bezoek aan de Blue Mountains
 • Prachtig uitzicht op de 'Twelve Apostels'
 • Bezoek aan de fotogenieke Pancake Rocks in Punakaiki
 • Adembenemende wandelingen
 • Engelssprekende reisbegeleider in Australië
 • Nederlandse reisbegeleider in Nieuw-Zeeland

Excursies

Blue mountains AustraliëBij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een snuift graag de sfeer van bijvoorbeeld Adelaide of Sydney op door zelf op onderzoek uit te gaan, terwijl de ander liever een een fikse wandeling maakt in Tongariro nationaal park. Afhankelijk van de locatie zijn er altijd activiteiten te ondernemen. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken. Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats.

Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Australië en Nieuw-Zeeland zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:

 • Uiteraard mag de prachtige route over de Great Ocean Road niet ontbreken en zit in deze reis inbegrepen.
 • Eén van de vele prachtige uitzichten aan de ruige Australische kust zien we de bij de rotsformaties de 'Twelve Apostels'.
 • Blue Mountains nationaal park. Hier wordt je omgeven door prachtig natuurschoon met o.a. talloze eucalyptusbomen waarvan de oliën verdampen en daardoor een prachtige blauwe mist over de bergen hangt.
 • Onderweg is het leuk om te stoppen bij een van de kleurrijkste thermale parken van Nieuw-Zeeland: Wai-o-tapu.
 • Geniet van de prachtige overtocht van het Noorder- naar het Zuidereiland. Op heldere dagen zie je hier met geluk dolfijnen met de boeg van het schip mee zwemmen.
 • Wanneer we Nelson verlaten rijden we via de ruige westkust langs de Pancake Rocks. Deze rotsen doen je inderdaad denken aan enorme stapels versteende pannenkoeken.


Daarnaast zijn er vele andere mogelijkheden, zoals:
 

 • In de grote steden zoals in Auckland zijn er vele mogelijkheden zoals o.a. een bezoek aan de Skytower of bekijk Auckland vanaf het water op de ferry. Tijdens het verblijf in Rotorua kun je ook erg veel ondernemen. Zo zijn er mogelijkheden om de Maori cultuur te leren kennen of een bezoek te brengen aan hete mineraalbaden en geisers waar Rotorua zo bekend om is.
 • Als het weer het toelaat kun je in Tongariro nationaal park een van de mooiste wandelingen maken. De Tongariro Crossing voor de geoefende wandelaars, een wandeling van 6 tot 8 uur naar de top van een van de vulkanen.
 • Abel Tasman National Park biedt de mogelijkheid om prachtig te wandelen en ook kayakken behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er op het zuidereiland tal van excursiemogelijkheden zoals bijvoorbeeld in Franz Josef kun je je op de gletsjer door een helikopter laten afzetten om op zoek te gaan naar ijstunnels. Ook in de buurt van Queenstown kun je bungeejumpen of een leuke wijnproeverij bijwonen.

Reisdocumenten

 • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
 • Paspoort dat na vertrek uit Nieuw-Zeeland nog minimaal één maand geldig is.
 • eVisitor visum voor Australië. Dit e-visum is gratis en vraag je zelf online aan.
 • Vanaf 1 oktober 2019: eTA visum voor Nieuw Zeeland. Dit e-visum kost NZD 9,- voor aanvraag via de eTA-app en NZD 12,- voor aanvraag via een browser. Deze aTA vraag je zelf online aan.

  LET OP: Vanaf 1 oktober 2019 moeten alle toeristen die Nieuw-Zeeland bezoeken een toegangsbelasting betalen. Deze belasting dient direct bij het aanvragen van het visum te worden voldaan en kost NZD 35,-.

Geldzaken

In Australië wordt er betaald met de Australische dollar. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

Pinnen in de grotere plaatsen zijn veel geldautomaten.
Contant: euro’s, Australische dollars
Creditcards: kun je in veel restaurants en winkels gebruiken.

In Nieuw-Zeeland wordt er betaald met de Nieuw-Zeelandse dollar.

Pinnen: in vrijwel alle plaatsen in Nieuw-Zeeland zijn geldautomaten aanwezig
Contant: euro’s, Nieuw-Zeelandse dollars
Creditcards: worden op veel plaatsen geaccepteerd.

Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven, geldt een minimum van € 350, - per persoon per week, voor Nieuw-Zeeland ligt dit bedrag hoger, hiervoor geldt een minimum van € 450, - per persoon per week. Wanneer je aan optionele activiteit als een helikoptervlucht, kanovaren e.d. wilt deelnemen, raden we je aan je budget aan te passen. Deze activiteiten zijn namelijk vrij prijzig, maar wel erg de moeite waard.

Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten van chauffeurs, gidsen, campcourier e.d. De richtlijn voor de fooienpot voor deze reis bedraagt voor Australië € 20,-. en Nieuw-Zeeland € 25, -.

Als je op vakantie gaat buiten de eurozone, is het handig om alvast wat lokale valuta mee te nemen zodat je bij aankomst niet direct hoeft te pinnen. Bij GWK Travelex bestel je makkelijk en snel je buitenlands geld tegen 0% provisie en een goede koers.

Maaltijden

De maaltijden zijn niet inbegrepen in de reissom. Tijdens de reis kun je dan ook zelf bepalen waar en wat je wilt eten. Je kunt uiteraard met de groep eten, maar je bent ook vrij om zelf ergens een restaurantje op te zoeken.

De reisbegeleiding kan je vaak tips geven voor een goed restaurant of een leuk café. Bijna alle internationale keukens zijn vertegenwoordigd zodat je altijd wel een ruime keus hebt aan restaurantjes. Houd je van vis dan moet je in Australië zeker de 'sea-food platter' proberen. Meestal word je dan verrast met een enorme schaal, die rijkelijk is gevuld met allerlei lekkernijen uit de oceaan. Vleesliefhebbers kunnen de smakelijke kangoeroe-steak eens proeven.

Het eten in Nieuw-Zeeland weerspiegelt de multiculturele samenstelling van het land. Zo vind je er de oer-Engelse 'fish and chips', de Indiase, Chinese en Vietnamese keukens, maar ook poffertjes. Natuurlijk zijn ook de Amerikaanse hamburgergiganten rijk vertegenwoordigd. Maar probeer in ieder geval eens een lamsvleesgerecht: een betere kwaliteit vind je nergens. Eén ding is zeker: je lijdt geen honger, want de porties zijn altijd behoorlijk groot.
 

Gezondheid

Voor een rondreis door Australië en Nieuw Zeeland heb je geen inentingen nodig. De hygiënische omstandigheden in deze landen zijn vergelijkbaar met die in Nederland en België en er is dus geen verhoogd risico.

Indien zich tijdens de reis een noodgeval voordoet waarbij directe medische hulp geboden is heeft de reisbegeleiding een EHBO-kit met steriel medisch hulpmateriaal bij zich. Natuurlijk is het wel verstandig om in je eigen tas een kleine reisapotheek met wat pleisters, paracetamol, betadine/jodium, zonnebrand, muggenmelk etc. in te pakken.

Reizen en Covid-19

We kunnen naar steeds meer landen veilig en verantwoord op reis. Uiteraard voeren we reizen uit naar landen met een groen of geel reisadvies, maar ook zijn reizen naar een aantal landen met een oranje reisadvies mogelijk. Een overzicht van landen waar je nu met Djoser naar toe kan vind je hier. Voor actuele informatie over inreisbeperkingen en voorwaarden adviseren wij je de website met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen. Om deel te kunnen nemen aan een Djoserreis moet je volledig gevaccineerd zijn, voor de veiligheid en een soepel verloop van de reis.

Uiteraard hebben we frequent contact met onze agentschappen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de lokale omstandigheden en regels. Houd er rekening mee dat lokale regelgeving aan verandering onderhevig kan zijn. Na boeking houden wij je over deze regels en voorwaarden via "Mijn Djoser" op de hoogte.

Met onze lokale vertegenwoordiger, onze 24/7 bereikbaarheid/bijstand én de aanwezigheid van een reisbegeleider, reis je met Djoser met een gerust gevoel.

Hotelverlenging

Verlenging met accommodatie is in een centraal gelegen hotel in Christchurch bij te boeken. De prijs van het hotel in Christchurch is vanaf € 45,- op basis van logies in een tweepersoonskamer per persoon per nacht. De prijs voor een eenpersoonskamer is vanaf € 85,- per nacht.

De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.


Klimaat en geografie

Het klimaat in Australië kent evenals in Europa vier seizoenen. Vanwege de ligging op het zuidelijk halfrond is de verdeling van de jaargetijden tegengesteld aan die van ons. In onze zomermaanden is het dus winter in Australië. Binnen het land zijn grote klimatologische verschillen te onderscheiden tussen het noorden, midden en zuiden van Australië. Het klimaat in het zuiden wat wij gedurende deze rondreis bezoeken kent relatief koude winters met sneeuw in de Snowy Mountains en warme, droge zomers. Maar ook binnen dit gebied zijn er regionale verschillen. Het klimaat van Sydney is erg mild waardoor het een subtropisch karakter heeft.

Nieuw-Zeeland ligt ook op het zuidelijk halfrond, wat betekent dat de zomer loopt van november tot maart en dat het in juli hartje winter is. Daardoor wordt het ook warmer naarmate je noordelijker komt. In de steden liggen de temperaturen tussen minimaal 0°C in de winter en maximaal 25°C in de zomer. De kans op neerslag is het grootst in juli, maar van een vaste regentijd is geen sprake. We komen ook in hoger gelegen gebieden, waar het vanzelfsprekend kouder is. Houd het hele jaar door rekening met verschillende weertypes. In Nieuw-Zeeland kan het weer binnen korte tijd omslaan en gezien de grote hoogteverschillen komt het wel voor dat je in de ochtend op een gletsjer staat en 's middags op het strand ligt!

Reisbegeleiding en gidsen

In Australië wordt de reis begeleid door een Engelssprekende gids c.q. chauffeur die verantwoordelijk is voor de organisatorische aspecten van de reis en je ook uitgebreid vertelt over lokale gebruiken en culturele achtergronden van Australië. In Sydney zal een lokale vertegenwoordiger voor je klaar staan.

Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis in Nieuw-Zeeland. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.  

Veelgestelde vragen

Hoe reizen we naar en in Australië en Nieuw-Zeeland?

We vliegen met Emirates, via Dubai, naar Australië. In Australië beschikken we over comfortabele, eigen bussen. Vanwege de beperkte bagageruimte en om schade aan koffers te voorkomen verzoeken we je deze niet mee te nemen maar voor je bagage een rugzak of weekendtas te gebruiken.

Van Sydney naar Auckland vliegen we meestal met de Qantas Airways.

We beschikken in Nieuw-Zeeland over eigen bussen met chauffeur. De oversteek van het Noordereiland naar het Zuidereiland maken we met de lokale veerboot. Deze boottocht duurt ongeveer drie uur. Vanuit Christchurch vliegen we via Dubai terug naar Nederland.

Waar overnachten we?

Hoe groot zijn de afstanden tijdens de reis?

Hoe is de begeleiding in Australië en Nieuw-Zeeland?

Wat is de beste reistijd?

Heb ik een visum nodig voor Australië en Nieuw-Zeeland?

Kan ik pinnen in Australië en Nieuw-Zeeland?

Hoe is de elektriciteitsvoorziening?

Stel je eigen vraag

Bekijk alle veelgestelde vragen

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • De mooiste reis die wij ooit in ons leven gemaakt hebben. Van de geweldige fauna in Australië tot de adembenemende flora in Nieuw-Zeeland. De reis zat goed in elkaar met zeer veel afwisseling. We hadden een leuke groep en de begeleiding was voortreffelijk. Deze reis is onvergetelijk.

  9,0

  9,0
 • Heel indrukwekkende reis. Verrassend mooi, ruig Australië, goede reisleider Ralph en groen New Zealand met reisbegeleider Roeland. Leuke groep van 20 personen. Ontzettend veel gezien en gedaan. Denk nog met veel plezier terug aan deze reis

  9,0

  9,0
 • Australië en Nieuw Zeeland met Djoser beleven, is meer dan een belevenis. Je moet het eens in je leven zelf beleven om te weten hoe boeiend deze landen zijn.

  9,0

  9,0
 • Wat een ongelooflijk mooie reis! Bijzonder indrukwekkend. Binnen 4 weken tijd bijna teveel gezien. Plezierig vrije dagen ertussen die je zelf kunt invullen. Goed georganiseerd, fijne begeleiding en een ontzettend gezellige groep!

  9,0

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Daarom Djoser

 • Unieke combi Australië en Nieuw-Zeeland
 • Bezoek Blue Mountains inclusief
 • Comfortabele vluchten met Emirates, o.a. met de Airbus A380-800
 • Overnachtingen in goede middenklasse accommodaties
 • Verblijf in Tongariro nationaal park
 • Fantastische ferryovertocht door de grillige Marlborough Sounds
 • Facultatieve excursie aan Abel Tasman nationaal park mogelijk
 • Bezoek aan de fotogenieke Pancake Rocks in Punakaiki
 • Twee nachten in Te Anau, de uitvalsbasis voor prachtige facultatieve excursies
 • Engelssprekende reisbegeleider in Australië
 • Nederlandse reisbegeleider in Nieuw-Zeeland

Klantwaardering

8,7

De mooiste reis die wij ooit in ons leven gemaakt hebben. Va...
De mooiste reis die wij ooit in ons leven gemaakt hebben. Van de geweldige fauna in Australië tot de adembenemende flora in Nieuw-Zeeland. De reis zat goed in elkaar met zeer veel afwisseling. We hadden een leuke groep en de begeleiding was voortreffelijk. Deze reis is onvergetelijk.

Arno H. - 9,0
Heel indrukwekkende reis. Verrassend mooi, ruig Australië,...
Heel indrukwekkende reis. Verrassend mooi, ruig Australië, goede reisleider Ralph en groen New Zealand met reisbegeleider Roeland. Leuke groep van 20 personen. Ontzettend veel gezien en gedaan. Denk nog met veel plezier terug aan deze reis

José B. - 9,0

Bekijk hotel reviews op

Het weer in Australië & Nieuw-Zeeland

Het weer in Australië & Nieuw-Zeeland

22°C

Terug naar boven