Japan

Magazine Japan

Banner Abonnement magazine

Gek op reizen? Neem dan een gratis abonnement op Djoser Magazine! Hierin vind je inspirerende reisverhalen, lees je over de mooiste bestemmingen en krijg je informatie over cultuur en natuur. In het magazine staan ook speciale reizen die je niet in de brochure vindt.

Wil je een gratis abonnement ? Vul hier je gegevens in en je krijgt vanaf de volgende uitgave het magazine thuisgestuurd. Iedereen die al eens met Djoser heeft gereisd krijgt twee keer per jaar het Djoser Magazine thuisgestuurd.

 • De Japanse paradox

  Japan is een land van uitersten. Wie het land voor het eerst bezoekt, wordt al snel overweldigd door de meest uiteenlopende indrukken. De hectiek van de grote steden, de ultramoderne gebouwen, de felle neonreclames zorgen ervoor alsof je in een futuristische wereld bent beland. Tegelijkertijd zijn er talrijke sporen uit het verleden, die herinneren aan een eeuwenoude cultuur. De tempels, de parken, de rituelen. In Japan vormen technologie, traditie en natuur een wonderbaarlijk geheel. Met de bullettrain, de ultramoderne hogesnelheidstrein ben je in een mum van tijd op het ongerepte platteland, waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan.

  Lees meer

 • Ontdek Japans natuurrijke eiland Hokkaido

  Lees meer

 • Interview met Daan Kok conservator Japan bij Museum Volkenkunde

  Lees meer

 • Japan: tussen toekomst en traditie

  Japan is een eigenzinnig huwelijk van ultramoderniteit en eeuwenoude waarden, van ongeremde bouwdrift en diep respect voor de natuur. Een reis door het land van de reizende zon is zowel inspirerend als vervreemdend, maar nooit saai.

  Lees meer

Klantwaardering

9,0

De reis naar Japan leverde extra ervaringen op, zoals de typ...
De reis naar Japan leverde extra ervaringen op, zoals de typhoon Hagibis meemaken, de kroning van de keizer en het rugbytoernooi waar Japan goed meedeed. Helaas vervielen er ook zaken, maar de reisleiding hielp mee de reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Het kimonodiner was zo'n extra aanrader.

Marjan R. - 8,0
Terug naar boven