Overzicht Marokko rondreizen van Djoser

Rondreis Marokko

Een rondreis door Marokko is een ervaring om nooit te vergeten. Tijdens de rondreis door Marokko bezoek je onder meer Marrakech en de andere koningssteden, Rabat, Meknes en Fès. Achter de smalle Straat van Gibraltar bezoek je een compleet andere wereld: hoewel het niet ver van Europa ligt, doet Marokko exotisch aan. De bevolking, de geschiedenis, middeleeuwse steden, woestijn en het Atlasgebergte maken een rondreis door Marokko tot een onvergetelijk avontuur. Met een rondreis van Djoser maak je het allemaal van dichtbij mee!

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Marokko

Hoogtepunten van Marokko

Ontdek alle hoogtepunten van Marokko

Geniet van het mooie Marokko

Een groepsrondreis door Marokko maakt het mogelijk om alle highlights in een comfortabel tempo te ontdekken. Je vliegt op Marrakech of Casablanca, twee van de prachtige Marokkaanse koningssteden. Hier kom je meteen in aanraking met de bijzondere cultuur van Noord-Afrika. Slenter door een oude medina of breng een bezoek aan één van de vele mooie moskeeën.

Tijdens één van onze rondreizen door Marokko maak je een echte safari door de Sahara. Je trekt met terreinwagens en kamelen de woestijn in en overnacht in bedoeïenenkampen. Je staat versteld over de afwisseling die het woestijnlandschap biedt: van kale rotsvlaktes tot imponerende zandduinen.

Ook kun je kiezen om Marokko te beleven met rondreis waarbij je de mooiste koningssteden bezoekt. In deze oude steden zijn nog sporen te zien van de Romeinen ten tijde van het Romeinse Rijk en zijn er talloze paleizen en moskeeën te bezichtigen.

Goed verzorgde Marokko-reizen

Tijdens de groepsreizen door Marokko verblijven we in sfeervolle, comfortabele middenklasse hotels waar veelal WiFi aanwezig is. De meeste hotels hebben een zwembad en soms is er airconditioning aanwezig. De rondreis door Marokko is daardoor ook geschikt voor groepen met kinderen! Op de rondreis met de Saharasafari wordt ook overnacht in bedoeïenententen. Zo maak je Marokko van nóg dichter bij mee.

Kies voor een unieke Marokko-reis van Djoser

De groepsrondreizen door Marokko zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de bijzondere steden en cultuur van dit land. We hebben prachtige routes voor je uitgestippeld en zorgen altijd voor goede faciliteiten onderweg. Met een rondreis door Marokko van Djoser ontdek je alle highlights op een comfortabele, ontspannen manier.

Terug naar boven

Reviews Marokko reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Het was voor mij een geweldige ervaring om Marokko te leren kennen. Een prachtig land, een schitterende natuur, heel aardige gastvrije mensen. Onze groep was heel goed, de reisleidster heel deskundig en flexibel, ik heb genoten en geniet nog na!

  10,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  10,0
 • Marokko reis was onvergetelijk geweest en hadden zeer goede reisleidster die ons van alles vertelde en een must om door het land te reis super mooi land was het. Zeker voor een herhaling waard, vooral de woestijn met kameel was het hoogte punt van de reis. Alle dank daarvoor.

  10,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  10,0
 • Ik heb genoten van de reis wat een prachtig land met mooie mensen Ik heb niet veel vergelijking materiaal het was mijn eerste groepsreis. De bus met airco was fantastisch ik begreep dat dat bijzonder was. Ik vind dat een must als het zo warm is. Verder hier en daar verbeter puntjes maar verder prima.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Mooie reis met leuk gezelschap en een heel aardige begeleider.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Net terug van een prachtige, gevarieerde reis door Marokko. Als je de tijd hebt om 3 weken te gaan is dit zeker een aanrader!

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Een afwisselende reis met verrassende elementen zowel in de steden als de natuur en vergeet het eten niet. De enkele lange reisdagen werden door chauffeur Mohammed en reisleidster Hanna met informatie koffie en fotostop en gezellige dag. Een reis die zeker de moeite waard is.

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Wij hebben super genoten van deze reis, kleurrijk, veel afwisseling, vriendelijke mensen. Voor ons was het boven verwachting en zullen er nog lang met plezier op terug kijken, gewoon een aanrader.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Marokko onverwacht een prachtig land. Schilderachtige oude steden en dorpjes. Drukke souks zoals je had verwacht. Maar daarnaast een overweldigend afwisselend natuurschoon: begroeide vlaktes, hoge ruige bergen, een woestijn met zandduinen en de woeste zee. Heel aardige mensen. Kortom een aanrader.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Ontzettend mooi landschap en hele vriendelijke mensen. Marokko is veel diverser dan ik had verwacht. Als alleenreizende is het niet altijd makkelijk om aansluiting te vinden maar daar staat tegenover dat je ook als vrouw heel makkelijk alleen op pad kan.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • We hebben een fantastische reis gehad door een prachtig en zeer gevarieerd Marokko met prachtige afwisselende steden, zeer mooie berggebieden en schitterende Sahara. Daarnaast hadden we een fijne groep en een top reisbegeleidster Marianne. Alle credits voor Djoser en de reisbegeleiding.

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis met een zeer gepassioneerde reisleidster. Marianne wist ons voor het land en cultuur te winnen. Hoogtepunt was wel het bezoek aan de zandduinen. We hadden een rit op een dromedaris in een schitterend landschap. Jammer genoeg iets ingekort omdat er een zandstorm losbrak.

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Wonderschoon land, zeer vriendelijke mensen. Gewoon doen!

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Mooie reis, afwisseling van natuur en cultuur.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Marokko, een land met prachtige natuur, cultuur en bijzonder aardige mensen. De keuken is verrukkelijk met tajine, couscous en veel zoet. Djoser heeft mij dit alles op een geweldige manier laten zien en proeven.

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Wat een waanzinnig mooie reis. De reis geeft je een compleet beeld van Marokko. De reisbegeleider Sjoerd was onmisbaar, enorm veel kennis in huis en alles tip top georganiseerd. Een echte aanrader deze reis!

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Marokko een land en volk dat je warm omarmt geniet van de lekkere tajine gerechten. kijk je ogen uit in de soeks, drink op een van de vele terrasjes Nos-nos koffie. Geniet van de zon en landschappen. Ben een eervolle gast en je wordt overal warm ontvangen. Wij hebben ervan genoten Jo & Maria

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Het was een hele mooie verbazingwekkende en indrukwekkende reis.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Een prachtige reis. Wat een afwisseling in landschap, cultuur en klimaat. Een leuke groep en zeer capabele reisleidster.

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis gehad wat een mooie land heel veel gezien en gedaan in 20 dagen echt genoten ik mis het land nu al

  10,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  10,0
 • Wat een prachtig land Marokko! Cultuur, landschap, mensen. In al deze facetten heeft Djoser een mooie balans gevonden. De reis was 3 weken intensief, maar onvergetelijk, mede door de geweldige reisbegeleidster.

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Net terug van een geweldige Marokkoreis. Zoveel gezien en gedaan en toch zo'n relaxed gevoel hebben. Da's pas vakantie. Ik ga Marokko nog missen.

  9,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  9,0
 • Een fantastische reisbegeleidster en een heel goede groep reisgenoten zorgen voor een fijn gevoel in deze mooie reis. Marokko was zeer de moeite waard.

  10,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  10,0
 • Een zeer verrassende reis door Marokko. Veel variatie en je komt ogen tekort voor alle indrukken. Goed opgebouwde reis met een heerlijk einde in Essaouira

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Marokko heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen, wat een mooie en afwisselend reis!

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • De 20 daagse reis door Marokko is een schittende ontdekkingstocht door dit prachtige land. De afwisseling tussen steden, bergen, woestijn en kust maakt dat deze reis een compleet beeld van Marokko geeft. De hotels waren adequaat. De reisbegeleidster deed zeer goed haar best. Absoluut een aanrader!

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis met heel veel afwisseling. Ben je echt een alcohol liefhebber dan moet je niet tijdens de ramadan gaan. Marokko is prachtig en zo veelzijdig!

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • de reis door Marokko heeft mijn verwachtingen overtroffen. het was een openbaring te ontdekken, dat Marokko zoveel diversiteit te bieden heeft in natuur, bevolking en cultuur. De hotels waren prima,het eten was goed, busvervoer ging heel zorgvuldig,de reisbegeleidster functioneerde voortreffelijk.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • 15 dgn Marokko, wat een fantastisch reis, zo veel gezien en beleefd, een absoluut aanrader! De reisleider Sjoerd is een ongelooflijk verteller: geschiedenis, feiten, weetjes...Sjoerd heeft zijn passie met ons gedeeld en heeft voor gezorgd dat ik zal kijken naar een nieuwe Djoser reis met hem!

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Prachtig en indrukwekkend land, goed georganiseerde reis, heel gezellig reisgezelschap én.....reisbegeleider Sjoerd die ons door zijn kundigheid, hulpvaardigheid, onuitputtelijke energie en vriendelijkheid een onvergetelijke reis heeft bezorgd. Dank je Sjoerd en Djoser

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Marokko is verbazend mooi. De reis stak perfect in mekaar, voldoende tijd op alle locaties om alles te bezichtigen. 10 op 10 voor onze zeer toegewijde en professionele reisleider Sjoerd die onze inzichten in het Midden Oosten heeft verruimd. Ook de buschauffeur verdient een pluim voor veilig rijden

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Wij hadden een prachtige vakantie met een prima mix van mooie excursies en voldoende vrije tijd. Wij houden hier een zeer positieve kijk op Marokko aan over! Onze reisbegeleider was een echte topper, alles werd uit de kast gehaald om het ons naar de zin te maken.

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Dit is een goed georganiseerde rondreis, waar een grote diversiteit in zit, zoals Marokkaanse steden, gebergte, kloven en woestijn. De reisbegeleider (Sjoerd) is van zeer grote toegevoegde waarde door zijn enorme kennis van de geschiedenis van Arabië, het Midden-Oosten en de islam. Top

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Wat een fantastische rondreis door Marokko: Onder leiding van onze enthousiaste reisleider die onvermoeibaar was om het idereen naar de zin te maken, hebben we niet alleen de koningssteden bezocht, maar ook veel natuur gezien, w.o. de woestijn, zee, machtige bergen en kloven. Een echte aanrader! :-)

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Deze 15-daagse Marokko rondreis omschrijven in een paar woorden is een uitdaging. Van geurrijke medina's in het noorden tot kleurrijke woestijn in het zuiden. Van de meest wervelende vissershaven in het westen tot ruige bergwandeling in het oosten. Eigenlijk niet na te vertellen dus; gewoon gaan!

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Prachtige afwisselende 15 daagse rondreis door Marokko. Geweldige cultuur, natuur en vriendelijke, gastvrije bewoners. Kudos voor onze lieve reisbegeleider Sjoerd. Hij heeft o.a. door zijn parate, onuitputtelijk kennis, leuke verhalen en humor bijgedragen aan een fantastische reis!

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Reis is mooi uitgestippeld. Belangrijke locaties worden aangedaan. Hotels zijn niet altijd ok. De reis werd ook gemaakt door de excellente reisbegeleider (Sjoerd) heeft een zeer ruime kennis van de regio zowel geschiedenis -aadrijkskunde -economie, geweldige verteller.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Zeer afwisselende reis door mooi Marokko met een leuke groep!

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Een mooie, afwisselende reis met prachtige steden vol met schitterende nauwe steegjes zoals je die in een film zou verwachten. Het zou voor veel Nederlanders goed zijn om deze reis ook te maken, alleen al om te zien hoe aardig de mensen hier zijn.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis. Veel van het land gezien, veel indrukken. En een fantastische reisbegeleider.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • We hebben een geweldige reis door Marokko gemaakt. Heel erg gevarieerd met een prima chauffeur en een enthousiaste en heel prettige reisbegeleider Ineke. Een geweldige ervaring en heel goed voor de eigen beeldvorming, een belevenis.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Deze reis zit goed in elkaar qua programma en Marokko is een fijn land om te bereizen. Een speciale dank aan reisleider Sjoerd, want door het delen van zijn zeer uitgebreide kennis van de regio, heb ik een nieuwe, frisse blik op Marokko en de gehele regio. Het is echt een vakman.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Een prachtige afwisselende rondreis! Marokko is een land met vele hoogtepunten. De schitterende natuur, de medina's en soms sprookjesachtige omgeving hebben mij verrast. Het tempo van de reis is hoog, vaak maar een overnachting per locatie maar dat is goed te doen.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Ik heb de reis als zeer goed ervaren. De diversiteit van Marokko heeft me op een positieve manier verrast. Het landschap, de steden, de Sahara en het Atlasgebergte, alles wordt in deze reis meegenomen. In combinatie met de warmte en openheid van de Marokkanen, is dit een erg geschikt vakantieland.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis! vooral het Atlasgebergte met al zijn kleuren en de de wandeling door de Dadesvallei hebben grote indruk gemaakt, maar ook de kasba's en soukhs geven je het gevoel dat je in een heel andere wereld bent. je komt daardoor helemaal gereset terug.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Wat een verrassend land! Niet gedacht dat Marokko zo mooi zou zijn. Reisleider Paul heeft ons met al zijn enthousiasme door Marokko rondgeleid. Mooie cultuur, architectuur en veel verschillende landschappen. De Dadèskloof was prachtig! Tip: neem wel truien en een jas mee in de maand december.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Marokko is fotogeniek en heeft een rijk verleden. Zijn bevolking is vriendelijk en behulpzaam.Dit ontdekken samen met je reisgenoten,die op het einde van de reis vrienden zijn geworden,is een bijzondere wijze van reizen. Maar kers op de taart was wel Marianne, onze eigen 'fixer' en Marokko expert.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • We hebben een hele mooie eerste indruk gekregen van Marokko, waarbij we hebben genoten van de natuur en de cultuur. Overweldigend, confronterend, beetje avontuurlijk en vooral genietend. Mede door onze begeleidster Marianne en een fijne groep medereizigers.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • We maakten een prachtige rondreis door Marokko in 14 dagen. Zeer afwisselend. We bezochten de koningsteden, het Atlasgebergte en de woestijn. Het was een feest om dit te doen met reisleidster Marianne, die met een goed organisatietalent en met veel enthousiasme ons dit land liet zien.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Mooie reis langs Koningssteden, Atlas, woestijn en kust. Alles volgens het "vertrouwde" Djoser concept. En reisbegeleider Bob, zette op de achtergrond de puntjes op de i. Bram en Linda

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • De reis laat de rijkdom van Marokko zien: authentieke, veelkleurige koningssteden, prachtige Romeinse overblijfselen, de atlas en de woestijn met z'n adembenemende vergezichten en de zonovergoten stranden en boulevards van de westkust. De buitengewone vriendelijkheid van het volk maakt 't compleet.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Beste Djoser, nu iets meer dan een week zijn we terug gekomen van een fantastische reis! We hebben ontzettend naar onze zin gehad en mede dankzij het sterke duo Cyrille en Mohammed (buschauffeur). Wat hebben zij het fantastisch gedaan om ons een zo mooi mogelijke reis te bezorgen! Dankjewel

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Beste Djoser, wat een top ervaring was deze reis naar Marokko! Onze reisleidster was altijd erg enthousiast en hielp de groep altijd met goede tips. Ik ben alweer aan het uitkijken naar de volgende reis. Nu nog even nadenken waarheen!

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Fantastisch rondreis gehad door het prachtige Marokko! Zoveel indrukken en ervaringen opgedaan in twee weken tijd. Extra complimenten en dank aan onze chauffeur Mohamed, en aan Cyrille onze gids; Cyrille maakte onze reis compleet met goede tips, leuke verhalen en veel humor! Bedankt

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Deze reis is een hele goede manier om kennis te maken met Marokko en zijn bewoners. Ik heb een heel andere kijk op Marokkanen gekregen. Een aanrader, zeker met de uitgebreide info en service van onze reisleider Sjoerd. De bus waarmee we rond reisden, zou meer beenruimte mogen hebben per zitplaats.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Marokko is een fascinerend land. Een goede bus met een fantastische chauffeur, prima slaaplocaties en een leuk gezelschap zorgden voor een zeer geslaagde rondreis. Maar de +beleving van de reis komt door Sjoerd onze begeleider. Wat een achtergrondinformatie kregen we: geweldig!

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • De reis naar Marokko was een geweldige en verrassende ervaring. Ook mede dankzij onze reisbegeleider Sjoerd. Hij weet ongelofelijk veel over het land en de cultuur en heeft ons erg enthousiast gemaakt om ooit nog eens terug te komen en om meer van het midden oosten te ontdekken. Bedankt Sjoerd!!

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Wat een prachtige reis naar Marokko. Afwisseling tussen cultuur, historie, natuur en rust. En bergen, kloven, Sahara, zandstorm, paardrijden op het strand, fietsen door de Medina van Marrakesh en heerlijk eten. En als kers op het toetje een werkelijk fantastische reisbegeleider Sjoerd!

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Een interessante reis. Natuur en cultuur. Echt Marokko. We hebben reeds vele groepsreizen gemaakt. Vele reisleiders meegemaakt. Maar eentje als SJOERD nog nooit. Deze man is zo gedreven en enthousiast en heeft een onvoorstelbare kennis op ieder gebied. Een reis om aan te bevelen!

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis door vele delen van Marokko,waarbij het enige minpuntje is dat tussendoor behoorlijke afstanden gemaakt worden,weliswaar met verschillende tussenstops. Maar onze fantastische gids,Sjoerd van der Horst, onderhield ons door zijn kennis en kunde van het land.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • De 15-daagse rondreis Marokko is een geslaagde mix van cultuur en afwisselende natuur; zon zand zee bergen en zelfs sneeuw. Prima locaties voor de overnachtingen en reisbegeleider Sjoerd laat met zijn achtergrondinfo en proactieve opstelling niets meer te wensen over.

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Na een fascinerende reis door Marokko onder de bezielende begeleiding van jullie collega Sjoerd, wilde ik dit in een korte review even melden en wil ook de medereizigers hartelijk bedanken voor hun mentale support aan mijn vrouw, die de laatste week fysiek wat gehinderd werd! Hartelijke dank voor zowel support van Sjoerd als de reisgenoten.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Een bijzondere reis waarin je een kort en bondige samenvatting krijgt van alles wat Marokko te bieden heeft. Verdwalen in de medina s van de koningssteden. Traditionele ambachten als leer looien, mozaïeken en het maken van argan olie en tapijten. Woestijn, bergen, valleien, strand en zon!

  7,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  7,0
 • Van de vele aspecten die je kunt beoordelen na het maken van een rondreis, vinden Marina en ik het vervoer, en met name de veiligheid, het belangrijkst. Nog nooit hadden we in 30 jaar reizen zo'n perfecte buschauffeur. Hulde aan Mohammed, beheerst, accuraat, voorkomend; een ware gentleman.

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Mooie reis gemaakt, en zeker door onze reisbegeleider Sjoerd, die heel veel van de zeden en gebruiken van het land wist, veel geleerd ! Hij was een topper! De hotels konden een klasse beter maar dank zij de ligging ervan ook wel weer andere ervaringen opgedaan!

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Voor ons was deze reis een eerste kennismaking met Djoser. Zeer goed bevallen, heerlijk relaxed. Marokko is een aanrader. Prachtig, de afwisseling van de koningssteden (Fes en Marrakech, prachtig) met de mooie natuur. Je doet jezelf te kort als je alleen de koningssteden gaat bezoeken.

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Op 16 dagen tijd volledig ondergedompeld in een compleet andere wereld (en toch zo dicht bij huis). Zeer mooie ervaring in een prachtig land met vriendelijke mensen. Reisleider Sjoerd maakte het plaatje perfect !

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Heb de laatste 2 weken van oktober een prachtige reis gemaakt door een bijzonder Marokko. Heerlijke geuren en mooi kleuren. Een zeer variërend landschap. Uitgestrekte vlaktes, hoge bergen, wonderbaarlijke zandduinen, levendige steden en het rustige platteland. Dit beleefd met een leuke groep.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Prettige reis met prima afwisseling natuur-cultuur. Leuke hotels en met Kapitein Bob aan het roer kan er niets mis gaan.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Geuren, kleuren, verbluffende landschappen en verleidelijke souks. Goeie wegen en overal (bouw) activiteiten. Deze reis geeft een goede indruk van Marokko.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • We hebben in april een prachtige 15 daagse reis door Marokko gemaakt. De steden met medinas maar ook het bezoek aan de Dadesvallei en de Midden-Atlas, het was zeer de moeite waard. Onze gezellige groep en onze reisleidster Cyrille maakte de reis compleet. We hebben genoten.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • De eerste kennismaking met een georganiseerde reis en reizen met een groep. We hebben het getroffen met de groep en de plezierige ervaren reisleider, Cyrille We hebben een redelijk volledige indruk van Marokko gekregen, een prachtig land.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • 15 fantastische dagen beleefd in Marokko met een heel leuke groep en een toffe reisbegeleider. Deze warme reis kent alleen maar hoogtepunten: van Casablanca via Rabat en Fez tot het zeer levendige Marrakech, de drommedaristocht in de woestijn, het gezellige vissersstadje Essaouira. Allemaal toppers!

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Net terug uit Marokko. In 15 dagen het land door van Koningssteden als Rabat, Fez en Marrakech tot woestijn en berglandschap. Heerlijke geuren, prachtige kleuren, en aardige mensen. Een goed gemêleerde groep doet de rest!

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • We kijken terug op een fantastische reis. We hebben 14 dagen door Marokko getrokken en onze gids heeft veel verteld en ons voorbereid op de steden die we hebben bezocht. We hebben door de woestijn getrokken en geslapen. Een mooie beleving was ook de wandeling en het beklimming van de monkey-montains

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Goed verzorgde reis. Uitstekende reisbegeleider (Sjoerd). Jammer dat er weinig excursies inclusief zijn.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Marokko is verrassend mooi en afwisselend. En dat zo lekker dichtbij!

  9,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  9,0
 • Een adembenemende vakantie, rijk aan contrasten en onder een bezielende leiding van Sjoerd!

  10,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  10,0
 • Ondanks de relatief korte vlucht van zo'n 3 1/2 uur beland je in een totaal andere cultuur in het mooie, vriendelijke Marokko. Niet alleen de natuur en de cultuur hebben me verrast, maar ook de heerlijke maaltijden. En ook niet te vergeten de heerlijke "oranges pressé".

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Deze rondreis was een zeer gevarieerde kennismaking met kleurrijk Marokko vol avontuur en cultuur. Onder leiding van een zeer geanimeerde reisleider werd in een prettige overlegsfeer zijn kennis gecombineerd met wat op het pad lag van de nieuwsgierige, overzichtelijke en prima gecombineerde groep.

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Marokko is verrassend veelzijdig; prachtige cultuur, zowel binnen als buiten de (Konings)steden, maar ook natuur op het platteland, in het Atlasgebergte, de woestijn, de kustplaatsjes - kortom, meer dan een bezoek waard!

  8,0 (Rondreis Marokko, 15 dagen)

  8,0
 • Back in time, in een wereld waar berbervrouwen kleding in de rivier wassen, ezels fungeren als regulier vervoersmiddel en kinderen blij worden van pennen. Klauteren, klimmen, hiken langs kabbelende beekjes, uitzicht van sneeuw op de bergtop en een overkill aan frisse lucht. De lokale gids was TOP!

  10,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  10,0
 • Een heerlijke reis door een prachtige vallei. Je waant je 100 jaar terug in de tijd: vrouwen die de was doen in de rivier, vervoer op ezels. Mooie wandelingen door soms ruig berggebied, onder begeleiding van een leuke lokale gids! Fantastische picknick-lunches onderweg. Kortom: een aanrader!

  10,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  10,0
 • Heerlijke wandelingen van inderdaad wel gemiddeld 5 uur. Soms aardig wat klimmen. (Ik ben geen stijger, meer 'n daler)

  8,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  8,0
 • Wat een bijzondere week. Heb het gevoel dat ik op een andere planeet ben geweest. We (de groep) zeiden af en toe tegen elkaar: deze reis is een 10. Pluspunt was dat de gids afkomstig was uit de happy valley en goed Engels sprak. Goede verzorging door eigen kok.

  10,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  10,0
 • Vallei fantastisch: 10! Eerste en laatste dag... vond ik niet zo bijzonder.

  8,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  8,0
 • Wandelen in de Happy Valley: met een beetje inspanning zie je al veel van de nog ongerepte natuur en hoe de mensen er nog leven alsof de tijd heeft stil gestaan: zij gebruiken met hun ezels dezelfde paden om hun oogsten in de vruchtbare vallei binnen te halen. Je bent hier pas echt op vakantie!

  9,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  9,0
 • Salem! Wat een mooie manier om kennis te maken met de Berbercultuur! Het lijkt wel of we veel langer weg zijn dan deze 8 dagen. De mooie (soms pittige)wandelingen, de zeer aardige gids en de prachtige natuur zorgden voor een bijzondere beleving én voor veel fijne herinneringen.

  8,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  8,0
 • Een absolute aanrader! Te midden van prachtige weidse landschappen ontdekten we de warmte en vriendelijkheid van de Berber-bevolking. Enthousiaste gids met zijn wortels in de Vallée Heureuse & geweldige kok die steeds meereisde. Op deze vakantie gaat genieten en ontspannen vanzelf. Heerlijk!

  10,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  10,0
 • Wat een geweldige vakantie! Alles klopte: een hele gezellige groep, een leuke enthousiaste reisleider, heerlijk eten, mooi weer en echt een adembenemend mooi gebied. Afwisselende wandelingen, goed te doen met af en toe een stukje klimmen. Zorg voor goede schoenen en houd rekening met ieder weertype.

  9,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  9,0
 • Prachtige wandelingen, mooie natuur, gezellige reisgenoten, mooi weer en een goede gids. Wat wil je nog meer?

  10,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  10,0
 • Een indrukwekkende reis in een bijzonder mooi en nog authentiek gebied. Heerlijk de hele dag buiten. Afwisselende tocht, niet zwaar. Tocht is goed opgebouwd, waardoor de hele vallei wordt belopen. Deskundige begeleiding en heerlijk en gezond eten.

  9,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  9,0
 • Ik twijfel tussen een acht en negen. De groep was super! De omgeving was verrassend anders en de wandelingen zeker afwisselend en soms wel pittig. Wat een contrasten met Nederland en wat mooi om mee te maken.

  8,0 (Wandelreis Marokko, 8 dagen)

  8,0
 • Ik ben geen "die hard" coureur dus t was belangrijk dat er back ups waren; dit was heel goed georganiseerd met 2 volgauto's (1 achter en 1 van voren); goede verzorging op tijd tijdens de ritten en de mogelijkheid te stoppen. goede hotels, en heel goede reisbegeleiding. Compliments

  10,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  10,0
 • Fietsreis op prima fietsen met 18 gelijkgestemden door een Marokko met velerlei en verrassende gezichten onder leiding van een Marokkaanse en Nederlandse reisleider die in hun onderlinge samenspel in staat bleken alle deelnemers een heerlijke reis te laten beleven. Geen luxe maar genieten!

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Een geweldige ervaring als je een actieve vakantie wil. Peter bleek een zeer ervaren en gezellige gids. De Marokkaanse gids sprak slecht Engels , maar met een beetje geduld kwamen er uit en heeft niets afgedaan aan deze vakantie. Kunnen niet wachten op de volgende fietsvakantie.

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Het was een enerverende en afwisselende fietsreis: indrukwekkende bergen in de Atlas, met de prachtigste kleuren, mooie dorpjes met veelal vriendelijke inwoners. Heerlijk gefietst met een gezellige groep en eindigend in een warm en hectisch Marrakech. Dat was even terugschakelen!

  8,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  8,0
 • Als je zin in hebt in meer dan kan ik deze reis aanbevelen. De ideale manier om Marokko in al zijn geuren en kleuren te ontdekken; en dit op een zeer relaxe en toch sportieve manier. Tijdens het fietsen kan je het land ten volle proeven - de landschappen zijn adembenemend. Niet twijfelen - DOEN !!!

  10,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  10,0
 • Mooie reis door prachtig en afwisselend landschap. Door combinatie van fietsen en verplaatsing per bus veel kunnen zien en beleven. Geweldig bijvoorbeeld om door de kashba's te fietsen en op dromedarissen de woestijn in te gaan. Voor minder geoefende fietsers bleek het klimmen wel wat zwaar.

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Wat een afwisselende landschappen zowel op de fiets als in de bus. Sommige dingen heel modern, maar vaak ook nog heel ouderwets zoals vervoer met ezeltjes en (vervallen) lemen huisjes die opgaan in het landschap. Daarna nog het levendige Marrakech met kleurrijke souks en mooi bewerkte gebouwen.

  8,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  8,0
 • Fietsen in Marokko is fantastisch. Het land heeft een zeer afwisselende mooie natuur (bergen, woestijn, oases,....) . Soms wat lang in de bus zitten, maar ook dan kan je genieten van het natuurschoon. Hotels waren basic, maar goed. Strakke reisplanning, goed georganiseerd. Nagenieten in Marakkesch!

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Mooie uitdagende routes, redelijk tot goede overnachtingen. Picknicken onderweg, prachtig en goed verzorgd. Fantastische natuur. Alleen de overbruggingen per bus naar vertrek- en overnachtingspunten vind ik vaak wel lang.

  7,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  7,0
 • Het was een mooie reis. Soms waren het wel lange saaie wegen om te fietsen. De picknick lunches waren op mooie locaties en smakelijk. Goede afwisseling door stukken af te leggen in busjes. De laatste dag in Marrakech was ook prettig.

  8,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  8,0
 • Ja, een echt andere wereld. Is dit wel 2017? Het fietsen was soms iets te pittig. Wat fijn dat je dan prinsheerlijk in dat busje kunt meerijden. Oja, die picknicklunches van onze chauffeur, lekkerrrr! Mooie vakantie. (Tip:Neem je eigen hoofdkussentje mee.)

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Een fantastische ervaring, mijn fietsreis in maart. Perfect weer. Zeer onder de indruk van de prachtige natuur van Marokko. Uitstekende en ervaren gidsen en chauffeurs. De mooiste plekken om te lunchen/bezoeken worden uitgezocht. Een aanrader voor de sportieve reiziger!

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Prima reis, heel mooi, beetje vol programma

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Mooi fiets en rondreis door een heel bijzonder mooi land met hele mooie natuur en grote woeste landschappen door de bergen en in de dalen soms verrassende dorpen en Oases. Mooie combinatie soms de bus en dan weer lekker op de fiets!!! Een aanrader!!

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Het was heerlijk fietsen in een prachtig decor, met een goeie groep en organisatie! Voor herhaling vatbaar.

  10,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  10,0
 • Met busje en fiets meer dan 1400 km overbruggen in Marokko. Een mooie manier om natuur en cultuur te beleven samen met ervaren reisleiders.

  8,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  8,0
 • Er is volgens mij geen betere manier om van de prachtige natuur van Marokko te genieten. Met de bus overbrug je de grote afstanden en zo kan je veel van het land zien - het busje blijft trouwens altijd in de buurt, je wordt voorzien van water, snacks en picknick. En het weer is veel beter dan hier!

  10,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  10,0
 • Prachtige reis, uitstekende gids(en), en fantastische groep, dit was voor mij de eerste keer met Djoser maar zeker niet de laatste maal.

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • De reis was fantastisch. Met de bus werden wij naar mooie fietslocaties gereden om af te dalen (spectaculair) of te klimmen. In de woestijn fietsen is een aparte ervaring. En een kleine zandstorm erbij maakt het allemaal nog mooier. De kasbahs waren mooi en het eten was goed. Met name de picknicks.

  9,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  9,0
 • Net terug van een schitterende en avontuurlijke fietsvakantie door de Hoge Atlas en een deel van de woestijn in Marokko. Adembenemende afdalingen en pittige klimmen gemaakt door een prachtig onaangetast landschap.

  8,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  8,0
 • Een optimaal geslaagde fietsvakantie in Marokko! De rondreis is avontuurlijk en uitdaging voor elke sportieve fietser. Sprookjesachtige hotels tijdens de route, en gastvrij onthaal met als afsluiter de sprookjesachtige stad Marrakech is een belevenis in de wereld van Marokko.

  8,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  8,0
 • Mooie indruk van het Atlas gebergte. De fietstochten zijn behoorlijk pittig, je moet echt een geoefende sporter zijn! Heerlijk eten en bijzondere overnachtingen. Marrakech is fantastisch, shoppen, struinen en ontdekken.

  7,0 (Fietsreis Marokko, 10 dagen)

  7,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

15 dgn Marokko, wat een fantastisch reis, zo veel gezien en...
15 dgn Marokko, wat een fantastisch reis, zo veel gezien en beleefd, een absoluut aanrader! De reisleider Sjoerd is een ongelooflijk verteller: geschiedenis, feiten, weetjes...Sjoerd heeft zijn passie met ons gedeeld en heeft voor gezorgd dat ik zal kijken naar een nieuwe Djoser reis met hem!

Claudia N. - 10,0
Terug naar boven