• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3

  Vakantie Marokko met de kinderen

  Marokko ligt maar op een paar uur vliegen van Amsterdam en toch stap je een andere wereld in. Op de rondreis door Marokko reis je langs de gezellige, kleurrijke koningssteden Fes, Meknès en Marrakech, maar ook door de lege woestijnen en ruige berglanden. Een van de hoogtepunten is de speciale Saharasafarireis, waarbij we in een bedoeïenenkamp overnachten. Marokko leent zich dan ook prima voor een geweldige ontdekkingsreis met de kinderen.

  Lees meer

  Kies een familierondreis:

  Alle hoogtepunten van Marokko

  Bekijk alle hoogtepunten van Marokko

  Gedurende deze family reis door Marokko bezoek je de koningsstad Marrakesh Je maakt een avontuurlijke jeeptocht naar de Fint Oase. Je verlijft in Bedoeïenkampen in de Tinfou woestijn. We gaan ook een kamelentocht maken door de woestijn en bezoeken, de Atlas filmstudios. Tijdens deze rondreis verdwalen we in de smalle steegjes van de woestijnsteden Quarzazate en Aït-Ben-Haddo.

  Met Djoser Family kun je een 8-  15- en 22-daagse rondreis door Marorokko maken. Tijdens de 15- en 22-daagse reis door Marokko verblijf je aan het eind van de reis heerlijk aan het strand van Essaouira. Daarnaast bezoek je andere koningssteden zoals Fès en Meknès. Je bezoekt tevens de prachtige historische opgravingen van Volubilis. Kortom rondreizen door Marokko zijn een oosters avontuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde family rondreizen
  We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Tijdens de 15 en 22daagse reis verblijven in een lux spa resort dirct aan het strand van Essaouira. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Tevens is een dinner aan het kampvuur in het bedoeïenkamp ook inclusief. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Marroko. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser family
  De rondreizen door Marokko zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Marokko te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Marokko, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de woestijn en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Marokko je de moeite waard vindt om te bezoeken.

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  8,9
  "Een zeer afwisselende relaxte reis in een prachtig land met..."
  "Een zeer afwisselende relaxte reis in een prachtig land met mooie mensen! Aanrader dus. Veel van het land morgen zien en onze reisbegeleider wist enorm veel over het land en de cultuur te vertellen. "

  Naam: Jojanneke
  Cijfer: 8,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
  Go to top