Overzicht Marokko rondreizen van Djoser

Vakantie Marokko met de kinderen

Marokko ligt maar op een paar uur vliegen van Amsterdam en toch stap je een andere wereld in. Op de rondreis door Marokko reis je langs de gezellige, kleurrijke koningssteden Fes, Meknès en Marrakech, maar ook door de lege woestijnen en ruige berglanden. Een van de hoogtepunten is de speciale Saharasafarireis, waarbij we in een bedoeïenenkamp overnachten. Marokko leent zich dan ook prima voor een geweldige ontdekkingsreis met de kinderen.

Reviews Marokko reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • De Family Marokko reis was fantastisch. Samen met onze kinderen ( 15 en 17 jaar) hebben wij een prachtige reis gemaakt. Deze reis is de ideale mix van natuur (Fint oase en de Tinfou woestijn) en cultuur ( Marrakech, Ait Ben Hadou en Zagora). Heel afwisselend, dit hadden we niet willen missen!

  10

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Een geweldige culturele ervaring voor ons zelf en onze kinderen. De reis werd goed begeleid en gaf de mogelijkheid tot verschillende opties. Het enige minpunt was het ontbreken van avond eten op de terug vlucht. Dit was niet inbegrepen.

  9

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Genoten!

  9

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Als Oma haar 77e verjaardag wil vieren met haar hele gezin: wat is er mooier dan dat te doen op een familyreis met Djoser? Voor de kleinkinderen: genoeg speelkameraadjes, waarmee je op de kameel kunt rijden, voetballen, dollen in de bus en in het zwembad. En dat onder de superbegeleiding van Sjoerd!

  10

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Marokko

Gedurende deze family reis door Marokko bezoek je de koningsstad Marrakesh Je maakt een avontuurlijke jeeptocht naar de Fint Oase. Je verlijft in Bedoeïenkampen in de Tinfou woestijn. We gaan ook een kamelentocht maken door de woestijn en bezoeken, de Atlas filmstudios. Tijdens deze rondreis verdwalen we in de smalle steegjes van de woestijnsteden Quarzazate en Aït-Ben-Haddo.

Met Djoser Family kun je een 8-  15- en 22-daagse rondreis door Marorokko maken. Tijdens de 15- en 22-daagse reis door Marokko verblijf je aan het eind van de reis heerlijk aan het strand van Essaouira. Daarnaast bezoek je andere koningssteden zoals Fès en Meknès. Je bezoekt tevens de prachtige historische opgravingen van Volubilis. Kortom rondreizen door Marokko zijn een oosters avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde family rondreizen
We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Tijdens de 15 en 22daagse reis verblijven in een lux spa resort dirct aan het strand van Essaouira. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Tevens is een dinner aan het kampvuur in het bedoeïenkamp ook inclusief. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Marroko. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser family
De rondreizen door Marokko zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Marokko te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Marokko, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de woestijn en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Marokko je de moeite waard vindt om te bezoeken.