Overzicht Marokko rondreizen van Djoser

Rondreis Marokko

Een rondreis door Marokko is een ervaring om nooit te vergeten. Tijdens de rondreis door Marokko bezoek je onder meer Marrakech en de andere koningssteden, Rabat, Meknes en Fès. Achter de smalle Straat van Gibraltar bezoek je een compleet andere wereld: hoewel het niet ver van Europa ligt, doet Marokko exotisch aan. De bevolking, de geschiedenis, middeleeuwse steden, woestijn en het Atlasgebergte maken een rondreis door Marokko tot een onvergetelijk avontuur. Met een rondreis van Djoser maak je het allemaal van dichtbij mee!

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Marokko

Geniet van het mooie Marokko

Een groepsrondreis door Marokko maakt het mogelijk om alle highlights in een comfortabel tempo te ontdekken. Je vliegt op Marrakech of Casablanca, twee van de prachtige Marokkaanse koningssteden. Hier kom je meteen in aanraking met de bijzondere cultuur van Noord-Afrika. Slenter door een oude medina of breng een bezoek aan één van de vele mooie moskeeën.

Tijdens één van onze rondreizen door Marokko maak je een echte safari door de Sahara. Je trekt met terreinwagens en kamelen de woestijn in en overnacht in bedoeïenenkampen. Je staat versteld over de afwisseling die het woestijnlandschap biedt: van kale rotsvlaktes tot imponerende zandduinen.

Ook kun je kiezen om Marokko te beleven met rondreis waarbij je de mooiste koningssteden bezoekt. In deze oude steden zijn nog sporen te zien van de Romeinen ten tijde van het Romeinse Rijk en zijn er talloze paleizen en moskeeën te bezichtigen.

Goed verzorgde Marokko-reizen

Tijdens de groepsreizen door Marokko verblijven we in sfeervolle, comfortabele middenklasse hotels waar veelal WiFi aanwezig is. De meeste hotels hebben een zwembad en soms is er airconditioning aanwezig. De rondreis door Marokko is daardoor ook geschikt voor groepen met kinderen! Op de rondreis met de Saharasafari wordt ook overnacht in bedoeïenententen. Zo maak je Marokko van nóg dichter bij mee.

Kies voor een unieke Marokko-reis van Djoser

De groepsrondreizen door Marokko zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de bijzondere steden en cultuur van dit land. We hebben prachtige routes voor je uitgestippeld en zorgen altijd voor goede faciliteiten onderweg. Met een rondreis door Marokko van Djoser ontdek je alle highlights op een comfortabele, ontspannen manier.

Terug naar boven

Reviews Marokko reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Het was voor mij een geweldige ervaring om Marokko te leren kennen. Een prachtig land, een schitterende natuur, heel aardige gastvrije mensen. Onze groep was heel goed, de reisleidster heel deskundig en flexibel, ik heb genoten en geniet nog na!

  10,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  10,0
 • Marokko reis was onvergetelijk geweest en hadden zeer goede reisleidster die ons van alles vertelde en een must om door het land te reis super mooi land was het. Zeker voor een herhaling waard, vooral de woestijn met kameel was het hoogte punt van de reis. Alle dank daarvoor.

  10,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  10,0
 • Ik heb genoten van de reis wat een prachtig land met mooie mensen Ik heb niet veel vergelijking materiaal het was mijn eerste groepsreis. De bus met airco was fantastisch ik begreep dat dat bijzonder was. Ik vind dat een must als het zo warm is. Verder hier en daar verbeter puntjes maar verder prima.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
 • Mooie reis met leuk gezelschap en een heel aardige begeleider.

  8,0 (Rondreis Marokko, 21 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

15 dgn Marokko, wat een fantastisch reis, zo veel gezien en...
15 dgn Marokko, wat een fantastisch reis, zo veel gezien en beleefd, een absoluut aanrader! De reisleider Sjoerd is een ongelooflijk verteller: geschiedenis, feiten, weetjes...Sjoerd heeft zijn passie met ons gedeeld en heeft voor gezorgd dat ik zal kijken naar een nieuwe Djoser reis met hem!

Claudia N. - 10,0
Terug naar boven