Nepal

Magazine Trekking Nepal

Banner Abonnement magazine

Gek op reizen? Neem dan een gratis abonnement op Djoser Magazine! Hierin vind je inspirerende reisverhalen, lees je over de mooiste bestemmingen en krijg je informatie over cultuur en natuur. In het magazine staan ook speciale reizen die je niet in de brochure vindt.

Wil je een gratis abonnement ? Vul hier je gegevens in en je krijgt vanaf de volgende uitgave het magazine thuisgestuurd. Iedereen die al eens met Djoser heeft gereisd krijgt twee keer per jaar het Djoser Magazine thuisgestuurd.

 • UNICEF helpt in Nepal

  Djoser en UNICEF werken al twintig jaar samen om het leven van kinderen wereldwijd te verbeteren. Vooral op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is Djoser actief. Momenteel steunen wij een programma tegen kindersterfte in Nepal. Juist dit land werd eind april getroffen door verwoestende aardbevingen. Hoe staat het ervoor en wat doet UNICEF om te helpen?

  Lees meer

 • Strijd tegen hiv in Nepal

  Lees meer

 • Veilig geboren worden in Nepal

  Nepal is een prachtig land met groene bergen, een vriendelijke bevolking en een rijke cultuur. Het leven hier voor veel inwoners echter zwaar. Zo sterven in Nepal ieder uur twee baby’s door oorzaken die wij kunnen voorkomen. Daarom steunt Djoser het werk van UNICEF in Nepal. Samen zorgen we er onder andere voor dat vrouwen veilig kunnen bevallen.

  Lees meer

 • Koningssteden in Nepal: Patan en Bhaktapur

  Iedere rechtgeaarde reiziger kent Kathmandu als de kleurrijke hoofdstad van het Himalaya-koninkrijk Nepal. In dezelfde vallei, maar veel minder bekend, liggen nog twee andere interessante steden: Patan en Bhaktapur. Samen met de hoofdstad vormen zij de drie koningssteden in de Kathmanduvallei.

  Lees meer

 • India & Nepal: Van Delhi naar Kathmandu

  Lees meer

Klantwaardering

8,8

We hebben een prachtige reis gemaakt door India en Nepal. De...
We hebben een prachtige reis gemaakt door India en Nepal. De prachtige steden, oogverblindende Taj Mahal en kleurrijke mensen, Varanasi, zo mooi! Echt onvergetelijk. Onze reisleidster Germa was geweldig en zijn we heel dankbaar voor de fijne begeleiding en gezelligheid! - M & B

Marjolein - 8,0
Terug naar boven