Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Jordanië

Tijdens een rondreis door Jordanië bezoek je o.a. Amman, Wadi Rum, Petra en Aqaba. Door de strategische ligging, bij de Middellandse Zee en op de oude zijderoute is Jordanië altijd een belangrijk gebied geweest en daardoor een bijzonder fascinerende reisbestemming. Tijdens onze rondreizen maak je kennis met de rijke cultuur van Jordanië.

Lees meer >

Alle rondreizen Jordanië:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

Tijdens een rondreis door Jordanië bezoek je o.a. Amman, Wadi Rum, Petra en Aqaba. Door de strategische ligging, bij de Middellandse Zee en op de oude zijderoute is Jordanië altijd een belangrijk gebied geweest en daardoor een bijzonder fascinerende reisbestemming. Tijdens onze rondreizen maak je kennis met de rijke cultuur van Jordanië.

Je kunt bij Djoser kiezen uit een 8- en 12-daagse rondreis naar Jordanië. Daarnaast is het ook mogelijk om een 15-daagse combinatiereis te boeken naar Israël & Jordanië. Als je van wandelen houdt kun je ook een wandelreis door Jordanië boeken. Op vakantie met het hele gezin? Boek dan je rondreis naar Jordanië met Djoser Junior, deze reis is geschikt voor jong en oud.

Beste reistijd Jordanië
Onze zomer valt gelijk met de zomer in Jordanië. Daar duurt de zomer ook van juni t/m september. Het kan er dan erg warm tot heet worden waarin de temperatuur oploopt tot 41 graden. In de winter is het er koel. Het klimaat varieert van een mediterraan klimaat tot aan een woestijnklimaat. In de winter kan het in de woestijn wel koud zijn ’s nachts. Mocht je in de winterperiode naar Jordanië willen reizen, dan is het verstandig om warme kleding mee te nemen.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Jordanië overnachten we in comfortabele hotels met eigen sanitair. De kamers zijn voorzien van airconditioning. De accommodaties liggen op loopafstand van de bezienswaardigheden. Daarnaast zullen we een nacht overnachten in een bedoeïenenkampement in de woestijn. Een unieke ervaring!
Er reist een ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider met ons mee. Een lokale gids zal ons meer over de achtergrond en cultuur van Jordanië vertellen. We reizen met onze eigen bus met airconditioning.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Jordanië zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Jordanië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Jordanië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de bijzondere natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Jordanië je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Blog rondreis Jordanië

Romeinse cultuur snuiven in Jordanië

Treed in de voetsporen van de Romeinen tijdens een bezoek aan een van ...

Lees meer >

Reviews rondreis Jordanië: 8,8

Het was geweldig! Ik ben overvallen door alle info van de re...
Het was geweldig! Ik ben overvallen door alle info van de reisbegeleider Adil. Ik ben op adembenemende plaatsen geweest. Ik wilde ook veel alleen ontdekken, ondanks geweldige groep, en heb dit gedaan. Ik ben altijd met koning aap gegaan....nu voor de eerste keer met jullie en jullie maken het verschil.

Naam: Jasmijn K.
Cijfer: 9

Wadi Rum: kamperen in Jordanië

Het landschap van Wadi Rum, het rivierdal aan de voet van Jebel Rum (1754 m), ziet er nog precies zo uit als in de film ‘Lawrence of Arabia’ uit 1962. De film vertelt het verhaal van de beroemde Brit T.E. Lawrence die hier een actieve rol speelde tijdens de Arabische opstand in 1917-1918. Gedurende beide reizen kun je een facultatieve woestijntocht maken door het spectaculaire landschap. In terreinwagens met vierwielaandrijving verken je onder leiding van een bedoeïenengids de onmetelijke Jordaanse woestijn. ’s Avonds geniet je vanuit het kampement de prachtige sterrenhemel

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.