Overzicht Jordanië rondreizen van Djoser

Vakantie Jordanië met de kinderen, Gezinsreis Jordanië

Een rondreis met je familie door Jordanië is een unieke ervaring. In de hoofdstad Amman zie je duidelijk dat de oude tijd verweven is met het moderne leven. We bezoeken veel plaatsen die je misschien kent van de bijbelse verhalen, bezoeken de verborgen stad Petra en trekken door de oneindige woestijn bij Wadi Rum. Heb je ooit wel eens zonder moeite op het water kunnen drijven? Dat ga je ervaren in de Dode Zee. We sluiten de reis af op het strand aan de Rode Zee waar je heerlijk kunt luieren en de schitterende koraalriffen kunt bewonderen.

Reviews Jordanië reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,2

 • Jordanië heeft zoveel te bieden wat cultuur en geschiedenis betreft. Gastvrije bevolking. Zeer mooie rondreis en we hadden een lokale gids die goed Nederlands sprak, kindvriendelijk en ons met een vleugje humor heel wat info over Jordanië heeft bijgebracht.

  9

  Jordanië, 8 dagen

 • De familiereis naar Jordanië is zeer bijzonder! Je bezoekt prachtige historische plekken als Jerash en Petra, maar ook de betoverende woestijn Wadi Rum. De hotels zijn uitstekend met mooie zwembaden, luxe kamers en een goed ontbijt. Jordanië is een veilig land in het Midden-Oosten.

  9

  Jordanië, 8 dagen

 • Geweldige reis mede door de goede reisleider Ferdy. Hij vertelt verhalen over de geschiedenis en is super enthousiast over het land. Hierdoor neemt hij je mee op avontuur. Hij regelde alles voor ons erg fijn. Het land is veilig en goed te bereizen in deze tijd. Twijfel niet maar ga!!

  9

  Jordanië, 8 dagen

 • We hebben een fantastische rondreis gemaakt door Jordanië samen met 5 andere families met reisorganisatie Djoser (fam.). Onze Nederlands sprekende Jordaanse gids Ferdi was geweldig! Met veel passie, plezier en humor heeft hij ons allen meegenomen in de verhalen over het land en de cultuur.

  9

  Jordanië, 8 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie