Overzicht Jordanië rondreizen van Djoser

Vakantie Jordanië met de kinderen, Gezinsreis Jordanië

Een rondreis met je familie door Jordanië is een unieke ervaring. In de hoofdstad Amman zie je duidelijk dat de oude tijd verweven is met het moderne leven. We bezoeken veel plaatsen die je misschien kent van de bijbelse verhalen, bezoeken de verborgen stad Petra en trekken door de oneindige woestijn bij Wadi Rum. Heb je ooit wel eens zonder moeite op het water kunnen drijven? Dat ga je ervaren in de Dode Zee. We sluiten de reis af op het strand aan de Rode Zee waar je heerlijk kunt luieren en de schitterende koraalriffen kunt bewonderen.

Reviews Jordanië reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,2

 • Mooie reis, goede indruk van Jordanië en zijn geschiedenis gekregen. Onze gids was heel vriendelijk en wist heel veel te vertellen over het land, de gewoontes en de geschiedenis. Echte aanrader zeker ook met kinderen vanaf een jaar of 7.

  9

  Jordanië, 8 dagen

 • Ook wij hebben getwijfeld of we nu wel naar Jordanië moesten gaan, maar we zijn ontzettend blij dat we toch zijn gegaan. Jordanië wordt niet voor niets het Zwitserland van het Midden-Oosten genoemd. Het land leeft in goede harmonie met alle buurlanden en ervaart geen dreiging. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld en het land is werkelijk prachtig. We raden iedereen aan om juist NU te gaan. Het land lijdt momenteel onder de afname van toerisme door de huidige situatie, maar dat biedt de kans om plaatsen zoals Petra te bezoeken zonder de gebruikelijke drukte. Tijdens onze rondreis door Jordanië hebben we veel gedaan en gezien. De reisafstanden waren goed te doen en zelfs de langere busrit was geen probleem. We stopten regelmatig bij prachtige locaties of voor een heerlijke lunch, waardoor een reisdag vol nieuwe ervaringen zat. De kinderen hebben hun iPads niet gebruikt; het landschap was als een grote film. De bus was luxe en ruim, en de accommodaties waren uitstekend. Het eten was echt fantastisch: gezond, heerlijk gekruid en onvoorstelbaar lekker. Wat onze reis echt onvergetelijk maakte, was onze fantastische, Nederlands sprekende lokale gids, Raad. Met zijn enorme historische kennis en gevoel voor humor kreeg hij van ons een dikke 10+. Doordat hij jaren in Nederland heeft gewoond, kon hij de culturele verschillen perfect benoemen, wat voor veel hilariteit zorgde. Hij wist boeiende verhalen te vertellen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Dankzij Raad hebben onze kinderen (en wij eigenlijk ook) grenzen verlegd en avonturen beleefd, waardoor het zelfvertrouwen van onze kinderen met de minuut groeide. We zijn Raad hier enorm dankbaar voor. Kortom, deze reis was er een om nooit te vergeten! En een diepe buiging voor Raad!

  10

  Jordanië, 8 dagen

 • Een prachtige reis gehad! Mooie bestemming, heel luxe hotels en een goede reisbegeleiding. Misschien had er bij de opgravingen en achtergrondverhalen iets meer aandacht mogen zijn voor het niveau van de kinderen (met een speurtocht of ander klein opdrachtje) maar voor de volwassenen zeker boeiend!

  9

  Jordanië, 8 dagen

 • Wat een mooie reis was dit! Het programma was wel intensief voor 8 dagen, maar dat was het beslist waard: Een hele vriendelijke, behulpzame bevolking, goed eten en overnachten en genoeg om te zien en doen. Jordanië heeft mijn verwachtingen overtroffen!

  9

  Jordanië, 8 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie