ANVR

SGR

Calamiteitenfonds

International Air Transport Association

Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Amerika

Boek een rondreis door Amerika bij Djoser. De ideale mix tussen steden als New York, LA, San Francisco en Las Vegas en de mooiste nationale parken als Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion. Een rondreis is de beste manier om de Verenigde Staten van dichtbij te leren kennen! Daarnaast zijn er diverse stedenreizen, zoals een reis naar New York en een reis naar Chicago.

Lees meer >

Kies een rondreis:

Djoser Junior:

De mooiste plekjes van Amerika

Bij Djoser kun je kiezen uit verschillende rondreizen door Amerika, die bijna alle hoeken van het land aandoen: van het zuidoosten naar het noordwesten, van het noordoosten naar het zuidwesten, de beroemde parken in het westen en een reis dwars door de Verenigde Staten.

Tijdens de Amerika reizen van Djoser verken je de highlights van Amerika in een aangenaam tempo. We maken gebruik van eigen minivans waardoor we tijdens onze rondreizen kunnen stoppen waar en wanneer we willen. Zo ontdek je de mooiste plekjes van dit afwisselde continent.

De stroken langs de kust in het westen en oosten van Amerika zijn het drukst bevolkt en je vindt hier dan ook de meeste steden. De indrukwekkende nationale parken vind je vooral in het ruige, lege binnenland. Je hebt bij Djoser veel keus. We bieden o.a. een rondreis Noordoost Amerika, een rondreis Oostkust Amerika en een West Amerika rondreis aan.

Het Amerikaanse klimaat

De seizoenen in Amerika lopen gelijk aan de seizoenen in Nederland en België. Hierdoor reis je ook in vergelijkbare maanden. Het voorjaar en najaar zijn mooie periodes om te reizen, de temperaturen zijn zeer aangenaam en de natuur is op haar mooist. In de zomermaanden kan het vooral in het zuiden en het binnenland tropisch warm worden. Dankzij de airconditioned minivans is het ook dan prima reizen. Een reis naar Amerika kan dan ook in vrijwel elk seizoen.

Beleef Amerika van dichtbij

Tijdens een Amerika rondreis overnacht je in comfortabele middenklasse hotels en motels met eigen douche en toilet. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerreis. Op die manier kun je optimaal genieten van de indrukwekkende natuur van Amerika. Met de minivans kunnen we stoppen op bijzondere plekken en beleef je een groepsreis Amerika nog intensiever.

Kies voor een unieke reis van Djoser

Onze reizen in Amerika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de Amerikaanse cultuur en natuur. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een groepsrondreis Amerika van Djoser ontdek je de hoogtepunten van Amerika op een ontspannen manier!

Live New York

Nieuwsgierig naar de Big Apple? Neem een kijkje op een van de webcams ...

Lees meer >

Reviews, gem. 9,0

Erg mooi natuur, mensen daar zijn erg vriendelijk en helpzaa...
Erg mooi natuur, mensen daar zijn erg vriendelijk en helpzaam. Groep reizen moet ook samen door een deur. Totaal maak je echt gelukkig met deze reis naar USA. Super !!!.

Naam: ANTON S.
Cijfer: 10

Natuurschoon in de Verenigde Staten

Voor de natuurliefhebber hebben de Verenigde Staten veel te bieden. We bezoeken tijdens onze rondreizen door Amerika verschillende nationale parken met prachtige overweldigende natuur. Met onze reizen bezoeken we bijna alle hoeken van de Verenigde Staten en kun je genieten van het natuurschoon dat de USA te bieden heeft.

In Yellowstone vind je watervallen, geisers en schitterende bossen, de Everglades is het domein van de alligator, vogels en ander wild. In de Sierra Nevada ligt het Yosemite National Park met haar reusachtige bomen. Natuurlijk bezoeken we ook de adembenemende Grand Canyon, Monument Valley, Zion and Bryce Canyon en de machtige Niagara Falls.