Overzicht Family Baltische Staten & Finland rondreizen van Djoser

Vakantie Baltische Staten & Finland met de kinderen

Op deze afwisselende rondreis voor het hele gezin, reizen we door de drie Baltische staten en zullen we genieten van heel veel cultuur en ongerepte natuur. De steden die we bezoeken zouden zo het decor van een fantasy-, ridder- of sprookjesfilm kunnen zijn. En het mooiste is, dat ze ongeschonden alle oorlogen en onrusten hebben overleefd. In Litouwen struinen we door een uniek duingebied op de Koerische landtong, in Letland bezoeken we het idyllische rivierdal van de Gaujas en op het prettige Estse eiland Saaremaa genieten we van de dichte bossen en vooral van de stilte. Ook brengen we een bezoek aan Helsinki en Turku. En verblijven we lekker aan het strand van Hanko.

Reviews Family Baltische Staten & Finland reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • De begeleiding was heel goed. Ik kon op ieder moment terecht bij Laurens met mijn vragen, en kreeg heel snel antwoord. Er werd elke dag uitgebreid een verslag gestuurd voor de volgende dag, met daarbij extra tips voor excursies en restaurantjes. De excursies waren allemaal onwijs leuk!

  10

  Lapland, 7 dagen

 • Het was een mooie reis met leuke activiteiten die goed aansloten bij iedereen in het gezin. Ook onze reisleider Laurens wist er een leuke week voor iedereen van te maken door o.a. een barbecue in het bos te organiseren als lunch. De hoogtepunten waren o.a. de husky’s en het aurora camp.

  8

  Lapland, 7 dagen

 • Een zeer bijzondere reis: husky's, rendieren, wandelen met sneeuwschoenen, Noorderlicht, ijsvissen, sneeuwscooters, een geweldige groep waarin zowel ouders als kinderen een klik hadden en een geweldige reisleider (Laurens) die zorgde dat alles vlekkeloos en gladjes verliep. Kortom, enorme aanrader!

  9

  Lapland, 7 dagen

 • Super mooie reis, met een geweldige reisleidster. Leerzaam over en met de Sami. IJsvissen, mijn moeder heeft echt een vis gevangen. 4 avonden noorderlicht met laatste avond zeer spectaculair.

  9

  Lapland, 7 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Alle hoogtepunten van Finland

Bekijk alle hoogtepunten van Baltische Staten en Finland

Gedurende deze spannende family-reis door de Baltische Staten en Finland bezoek je de prachtige steden Vilnius, Riga, Tallin, Helsinki en Turku. Je geniet van de Baltische zeekust aan de Koerische Landtong, Saarema en in Hanko, je bezoekt  avondtuurlijke nationale parken zoals het Gaujas nationale park. De family-rondreis over de Baltische staten is een avondtuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde family rondreizen
We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen. Op Nida, Saarema en Hanko zullen we op loopafstand van de Baltische zee verblijven. Het ontbijt is bij de meeste accommodaties bij reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Baltische staten en Finland. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser family
De rondreizen door de Baltische staten en Finland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van deze prachtige bestemmingen, terwijl je nieuwe vrienden maakt van je eigen leeftijd. We stippelen de mooiste routes voor je uit, zorgen voor goede faciliteiten onderweg en organiseren leuke facultatieve uitstapjes voor je.  Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Deze family-rondreis is inclusief boottochten.