Vakantie IJsland met de kinderen

Vakantie IJsland met de kinderen

Nergens vind je zo’n spectaculaire en ongerepte natuur als in IJsland. Tijdens deze reis kijk je je ogen uit bij de schitterende meren, de gletsjers en de bekende geisers. Je bezoekt het warmwaterbad Blue Lagoon, de vulkanen bij Krafla en kokende modderpoelen bij Námaskard. Natuurlijk beleef je IJsland het beste tijdens de kampeerovernachtingen waarbij je midden in de natuur wakker wordt.

Ontdek alle hoogtepunten van IJsland

Gedurende deze spannende 15 daagse family kampeerreis door IJsland beleef je de prachtige ongerepte natuur als geen ander. We gaan lekker baden in de Blue lagoon, daarna kamperen we we in het prachtige Gridavik. We bezoeken de gletsjer Snaefellsjökull. We kijken onze ogen uit bij de Dettifoss-waterval, we gaan hiken in Eldgjákloof en bezoeken het Skaftafell nationaal park. Kortom het wordt een avontuurlijke kampeerervaring voor het hele gezin.

Goed verzorgde family rondreizen
Tijdens onze kamperreis door IJsland overnachten we in tenten. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over IJsland en zal ervoor zorgen dat de reis op rolletjes verloopt. De maaltijdens het kamperen zijn inclusief. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser family
De family rondreizen door IJsland zijn erop gericht om optimaal van de ongerepte natuur in IJsland te genieten samen met vrienden van je eigen leeftijd. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Daarnaast worden leuke activiteiten gepland om je nieuwe vrienden beter te leren kennen. Tijdens een family reis door IJsland, ga je iedere dag op avontuur!

Terug naar boven

Klant­waardering

8,8
"Fantastische reis, alle hoogtepunten van IJsland komen voorb..."
"Fantastische reis, alle hoogtepunten van IJsland komen voorbij. Alleen de hoeveelheid activiteiten is voor een kinderreis in 2 weken wat veel. Het is behoorlijk afzien als het weer nat is. De groep was gezellig."

Naam: Geertje H.
Cijfer: 9,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
Go to top