• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 7
 • Slide 8
  Thailand, 21 dagen

  Thailand

  21 dagen

  Ontdek het land van de glimlach tijdens deze complete rondreis

  Tijdens deze complete rondreis door Thailand ga je heel veel zien van dit mooie ‘land van de glimlach’. We hebben alle tijd om bruisend Bangkok te ontdekken, we overnachten op de ‘Rivier Kwai’, bezoeken de oude hoofdsteden met eeuwenoude tempelcomplexen, trekken door de jungle, genieten van de smakelijke Thaise keuken en sluiten onze reis relaxed af op een tropisch eiland.

  Reisschema

  1. Amsterdam - Bangkok
  2. aankomst Bangkok
  3. Bangkok, boottocht over klongs
  4. Bangkok
  5. Bangkok - drijvende markt Damnoen Saduak - River Kwai, overnachting drijvend hotel
  6. River Kwai, overnachting drijvend hotel
  7. River Kwai, overnachting drijvend hotel
  8. River Kwai - Kanchanaburi - Uthai Thani
  9. Uthai Thani - Pitshanulok - Sukhothai
  10. Sukhothai, fietstocht
  11. Sukhothai - markt Talaat Thoen - Lampang
  12. Lampang - Chiang Mai
  13. Chiang Mai, jungletocht
  14. Chiang Mai
  15. Chiang Mai - nachttrein naar Bangkok
  16. aankomst Bangkok - Koh Samed
  17. Koh Samed
  18. Koh Samed
  19. Koh Samed
  20. Koh Samed - Bangkok - nachtvlucht naar Amsterdam
  21. aankomst Amsterdam

  Route op datum:

  Reisbeschrijving

  Tijdens deze rondreis van 21 dagen heb je alle tijd om Thailand echt goed te ontdekken. Bruisende steden, olifanten in de jungle, gouden Boeddhabeelden, monniken in feloranje gewaden, toeterende tuk-tuks, kleurrijk versierde tempelcomplexen, kruidige Thaise curries en wuivende palmbomen op tropische eilanden, dat is Thailand.

  Bruisende hoofdstad Bangkok

  Dag 1 Amsterdam - Bangkok
  Dag 2 aankomst Bangkok
  Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs
  Dag 4 Bangkok

  bangkok by night djoserBereid je maar voor, de Thaise hoofdstad Bangkok is een stad vol contrasten. Aan de ene kant race je mee in het moderne en jachtige bestaan van de inwoners van de stad. Aan de andere kant voel je je totaal zen tussen de monniken die rust en vrede uitstralen. Als je een beetje gewend bent aan de Aziatische hectiek, past Bangkok je als een heerlijke warme jas. Met een speciale ‘longtailboot’ varen we langs de zogenaamde klongs, smalle kanalen die de stad doorkruisen en leren we Bangkok van een andere kant kennen. Het klinkt cliché maar het lijkt of de tijd hier heeft stil gestaan. Trotse grootouders houden toezicht op hun spelende en zwemmende kleinkinderen, terwijl de ouders druk zijn met hun dagelijkse bezigheden.

  grand palace bangkok djoserDwars door de stad stroom de Chao Phraya-rivier die de stad in tweeën verdeeld. Vergeet de metro en de bus en laat je per de Chao Praya Express River Taxi van plek naar plek vervoeren. De hop-on hop-off taxi’s varen af en aan en stoppen bij de grootste bezienswaardigheden zoals de Grand Palace en de naastgelegen tempel Wat Phra Kaew met gouden torens en prachtige versieringen van duizenden spiegeltjes en felgekleurde mozaïeken. Bij de ingang houden twee enorme stenen poortwachters de wacht.

  Je hebt al heel veel cultuur gezien, maar loop zeker nog even door naar de tempel Wat Pho. Die mag je écht niet missen. Hier kun je namelijk de enorme liggende Boeddha bewonderen. Dit grote, liggende beeld is maar liefst 46 meter lang, 15 meter hoog en helemaal bedekt met bladgoud!

  Spring nog maar een keer in de watertaxi, want Chinatown mag je ook echt niet overslaan als je in Bangkok bent. Tussen Chinese opschriften en lampionnetjes betreed je een wereld van levendige, geurige straatmarkten, winkeltjes en eethuisjes. Elke cliché is waar, ook hier kom je oren en ogen tekort! 

  tuktuk djoser thailandAan de overkant van de rivier ligt Wat Arun, de mooie, witte tempel die helemaal met porselein is belegd. In het museum Royal Barges kun je de versierde oude boten van de koning bekijken. Alle bezienswaardigheden in Bangkok zijn overigens ook gemakkelijk met gewone taxi en openbaar vervoer te bereiken en uiteraard brengt de ludieke tuk-tuk je overal waar je wilt zijn. Spreek wel van te voren een prijs af! Anders kun je voor rare verrassingen komen te staan.

  Misschien is het wel het leukste om Bangkok op de fiets te ontdekken. Tijdens een leuke, vrijblijvende excursie fietsen we door de smalle stegen en langs verborgen tempels die de stad zo interessant maken. We pakken ook een ‘longtail’ naar de andere kant van de rivier en ontdekken dat Bangkok niet alleen uit drukke straten en wolkenkrabbers bestaat. We stoppen bij mooie tempels en nemen even de tijd voor een lokale markt.

  street food family djoserShop-till-you-drop in de vele warenhuizen en vooral ook op de beroemde en drukke nightmarkets. De prijzen zijn te mooi om waar te zijn dus… kijk uit wat je koopt. ‘s Avonds wordt overal in de steegjes en straatjes van Bangkok een gezellige markt opgezet. Maak strikte afspraken met jezelf, want hier kun je alvast al je souvenirs van de hele reis vergaren. In de verschillende restaurantjes zijn Thaise, maar ook westerse gerechten te verkrijgen. Een must do: eet een heerlijke Pad Thai die bij de stalletjes op straat vers voor je neus worden gewokt.

  De kleurrijke drijvende markt op de River Kwai

  Dag 5 Bangkok - drijvende Markt Damnoen Saduak - River Kwai
  Dag 6 River Kwai
  Dag 7 River Kwai
  Dag 8 River Kwai - Kanchanaburi - Uthai Thani

  We vertrekken al vroeg per bus uit Bangkok en kunnen een bezoek brengen aan de chedi (stoepa) van Nakhon Pathom. Dit is het hoogste boeddhistische bouwwerk ter wereld en de oudste chedi van Thailand. De lokale bevolking brengt in de tempel offers aan Boeddha. Ze geven dan bloemen en rijst en laten wierookstokjes branden, zodat hun wensen met de rook naar boven stijgen en zo gehoord kunnen worden door de goden. Als je zelf ook een wierookstokje wilt branden in de tempel, mag dat. Vergeet alleen niet om je schoenen uit te trekken voordat je de tempel binnentreedt, want dat is netjes tegenover Boeddha.

  Drijvende Markt Thailand Groepsreis JuniorVervolgens rijden we naar de drijvende markt van Damnoen Saduak. Uit de verre, waterrijke omtrek komen boeren hier hun groenten, fruit, vlees en andere producten verhandelen, een kleurrijk schouwspel. De kraampjes staan hier niet op de grond, maar honderden bootjes drijven op de rivier met hun koopwaar. Je stapt zelf ook in een bootje en al snel ben je omgeven door varende kooplui met hun kleurrijke koopwaar. Let wel op dat je afdingt op elke markt, want dat is gebruikelijk in Azië!

  Vanaf hier vertrekken we naar Kanchanaburi. De sporen van de Tweede Wereldoorlog en de restanten van de beruchte Birma-spoorlijn vertellen veel over de WOII in Thailand. Als we in Kanchanaburi aankomen kunnen we, als het lokale boemeltje op tijd is, op de trein stappen die ons over de 'Bridge on the River Kwai brengt. We maken een spectaculaire rit over het spoor en langs de rivier naar het plaatsje Nam Tok.

  erawan family djoserDe komende nachten verblijven we in eenvoudige, avontuurlijke, maar comfortabele op bamboevlotten gebouwde bungalows, die midden in de jungle op de rivier drijven. Tijd voor waterpret en een verfrissende duik. Rust lekker uit of kom in beweging! Je kunt bijvoorbeeld een wandeling maken naar de Erawan-watervallen. Deze indrukwekkende watervallen liggen midden in de jungle en bestaan uit zeven trappen. Na een wandeling door de jungle bereik je de eerste trap waar je heerlijke kunt ‘douchen’ onder de waterval een verfrissende duik kunt nemen in het blauwe water. Echte avonturiers lopen nog even verder naar de volgende trappen. 's Avonds kun je in je hangmat op de veranda de stilte van de omgeving in je opnemen en genieten van het voorbij stromende water.

  Ontdek de Thaise kunsten in Sukhothai

  Dag 9 Uthai Thani - Pitshanulok - Sukhothai
  Dag 10 Sukhothai, fietstocht
  Dag 11 Sukhothai - markt Talaat Thoen - Lampang

  We rijden via Uthai Thani door het mooie, groene landschap naar het noordelijker gelegen Sukhothai, de vroegere hoofdstad van het oude Siam. Onderweg kunnen we stoppen in Phitsanulok voor een bezoek aan een fabriekje waar Boeddhabeeldjes gemaakt worden.

  Sukothai boeddha ThailandSukhothai was van 1238 tot 1350 de hoofdstad van Thailand en je kunt je aan de hand van de vele ruïnes, Thaise kunst en de goed bewaarde gebouwen goed voorstellen hoe Thailand in vroege tijden er uit heeft gezien. In en rondom de tempels en pagodes zitten, liggen of staan kleine en grote Boeddhabeelden.  We blijven een volle dag om het historische Sukhothai te verkennen. Dit doen we onder andere per fiets. Dat is de ideale manier om de tempels in het park en de omgeving van Sukhothai te bewonderen. Er is niet veel verkeer en kinderfietsen en kinderzitjes zijn aanwezig. Na een dagje fietsen, cultuur en historie is er tijd om heerlijk te ontspannen in en rond het zwembad van het hotel.

  We reizen door naar Lampang en stoppen onderweg bij een ‘enge-beestenmarkt’ waar de lokale bevolking in grote getale van alles en nog wat inslaat. Ja, je ziet het goed en ga vooral niet gillen. Gefrituurde springhanen en gepopte maden zijn zeer geliefde lekkernijen.

  Lampang tempel djoser familyHet eeuwenoude Lampang is bekend om zijn mooie tempels in Birmese stijl en het stadje is erg geliefd bij Thaise toeristen. Dat is niet zo gek. De omgeving is prachtig groen en hoog boven op de rotsen prikken witte stupa’s bijna in de wolken. Het is een bijzonder mooie wandel- en klimtocht naar tempelcomplexen die door het wonderlijke landschap verspreid liggen. In de stad mag je een ritje in een paardenkoetsje niet missen, dit is namelijk een unieke en comfortabele manier om de hoogtepunten van de stad te bekijken. En, dit is de enige stad in Thailand waar dit kan.

  Bijzondere sferen in authentiek Chiang Mai

  Dag 12 Lampang - Chiang Mai
  Dag 13 Chiang Mai, jungletocht
  Dag 14 Chiang Mai
  Dag 15 Chiang Mai - nachttrein naar Bangkok

  tempel djoser familyDe oude koningsstad Chiang Mai heeft een bijzondere sfeer met een eigen taal, keuken en tradities. De stad die volledig ommuurd is, ligt aan de voet van de berg Doi Suthep (1685m hoog) en aan de rivier de Ping. Waar je ook staat in de stad, je kijkt altijd uit op het intrigerende gouden Wat Doi Suthep boven op de berg. Deze wat wordt ook wel de mooiste tempel van het Noord Thailand genoemd.Je staat vast en zeker te trappelen om een taxi of tuk-tuk naar boven te nemen om het prachtige complex te bewonderen. 

  Een klein dingetje, je moet wel een met draken versierde trap met 309 treden beklimmen voor je helemaal boven bent. Ben je slecht er been? Geen probleem, er is ook een lift. Maar als je eenmaal boven bent, word jouw inzet en moeite goed beloond. Je stapt midden in een Boeddhistische wereld met vele chedi’s, beelden, bellen en relikwieën. Alles lijkt van marmer en goud en de gebouwen zijn versierd met houtsnijwerk. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Chang Mai. Vergeet niet om bedekkende kleding mee te nemen. Dit geldt trouwens voor alle tempel bezoeken in Thailand.

  Bezoek ’s avonds vooral de gezellige avondmarkt. Hier vind je de meest uiteenlopende, met de hand gemaakte voorwerpen, gemaakt door de zilversmeden, houtbewerkers, parasolmakers en zijdewevers uit de omliggende dorpen. Hopelijk heb je nog niet te veel gegeten, want je kunt je bij de stalletjes op straat voor een paar euro tegoed doen aan overheerlijke Thaise gerechten en snacks die vers voor je klaar gemaakt worden.

  chiang mai djoser wandelingVanuit Chiang Mai maken we een bijzondere excursie. We rijden de bergen in waar we onder leiding van een gids een mooie wandeling maken door de rijstvelden en de jungle. Geniet van de mooie uitzichten en de schitterende omgeving. De tocht voert naar een waterval, waar je een frisse duik kunt nemen. We bezoeken een authentiek Thais dorpje waar de bewoners nog altijd in bamboe en houten huisjes wonen en we kunnen zien hoe hier rijst verbouwd wordt. Na deze lokale ontmoeting maken we op een bamboe vlot een tocht over een rivier voor we terugkeren naar Chiang Mai.

  Je kunt ook een fietstocht maken door de mooie omgeving en het platteland rond Chiang Mai ontdekken. Je ziet boeren tot hun enkels in de modder staan en overal wandelen waterbuffels en kippen door de straten van kleine dorpjes.

  vlot thailand family djoserAarzel vooral niet om je in Chiang Mai te laten rondrijden in een fietsriksja. Dit is een win-win situatie: de fietstaxichauffeur verdient zijn geld en jij kunt de vele tempels, zoals Wat Phra Sing en Wat Chedi Luang, op een relaxte manier bezoeken. Vanuit de stad kun je ook een tocht op een bamboevlot over de rivier maken. Zin in een beetje meer spanning en avontuur? Je kunt, als je durft, aan een Zipline van boom tot boom door de jungle slingeren. Een ware belevenis voor groot en klein.

  In Chiang Mai stappen we in de nachttrein naar Bangkok. Dit is echt een leuke ervaring. Je slaapt met de hele groep in meerdere couchettes en je hebt alle tijd om medereizigers en de lokale bevolking te leren kennen. Voor het slapengaan worden de bedden comfortabel voor je opgemaakt en kun je je met een boekje of koptelefoon verschuilen achter de gordijntjes. Als we de volgende ochtend in Bangkok aankomen, staat de bus voor ons klaar die ons in drie uur naar de kustplaats Ban Phe brengt. Vanuit daar pakken we de veerboot naar het laatste hoogtepunt van de reis, het tropische eiland Koh Samed.

  Bijkomen in paradijselijk Koh Samed

  Dag 16 aankomst Bangkok - Koh Samed
  Dag 17 Koh Samed
  Dag 18 Koh Samed
  Dag 19 Koh Samed
  Dag 20 Koh Samed - Bangkok - Amsterdam
  Dag 21 aankomst Amsterdam

  Strand Koh Samed Thailand Groepsreis JuniorDe laatste dagen van de reis kun je heerlijk uitrusten op het strand van dit tropische eilandje in de Golf van Thailand. Een prachtige plek om de enerverende belevenissen van de afgelopen dagen goed op je in te laten werken. Je kunt je prima vermaken op dit paradijselijke eiland met palmbomen en witte stranden. De zee is hier erg rustig, een prima plek dus om een frisse duik in zee te nemen. Nou ja fris, de zee is doorgaans heerlijk warm. Je hebt twee dagen om te genieten van de rust.

  Als je nog energie over hebt, zijn er volop mogelijkheden voor wandelingen over het eiland. Het is absoluut de moeite waard om een boottocht te maken naar de omringende eilandjes en al snorkelend de mooie onderwaterwereld te bekijken vol koralen en kleurige vissen.

  Dan is het tijd om terug te keren naar Bangkok. Vanuit daar vliegen we terug naar Amsterdam.

  Op weg met Djoser
  Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen. De Family-groepen bestaan uit gemiddeld 16 personen, de maximale groepsgrootte is 26 personen.

  Vertrekdata/prijs

  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

  2022

  Start - einde
  Beschikbaarheid
   
   
  Prijs
   
  Start - einde
  09 jul - 29 jul
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.095,-
  € 1.995,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  10 jul - 30 jul

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  12 jul - 01 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.095,-
  € 1.995,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  15 jul - 04 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 2.295,-
  € 2.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  16 jul - 05 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  17 jul - 06 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  Vol
  Prijs
  € 2.295,-
   
  Start - einde
  20 jul - 09 aug
  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 2.295,-
  € 2.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  21 jul - 10 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  22 jul - 11 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.095,-
  Start - einde
  23 jul - 12 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 2.295,-
  € 2.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  24 jul - 13 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  26 jul - 15 aug
  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  27 jul - 16 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 2.295,-
  Start - einde
  29 jul - 18 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  30 jul - 19 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  31 jul - 20 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  2 plaatsen vrij
  Prijs
  € 2.295,-
   
  Boek nu
  Start - einde
  04 aug - 24 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 2.195,-
  € 2.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  05 aug - 25 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 2.095,-
  Start - einde
  06 aug - 26 aug
  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Prijs
  € 2.095,-
  € 1.995,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  07 aug - 27 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 1.995,-
  € 1.895,- (kind t/m 11 jr)

  Inclusief

  • Comfortabele vluchten met Etihad Airways
  • Alle vluchttoeslagen
  • CO2 compensatie vliegreis
  • Nederlandssprekende reisbegeleiding
  • Lokale Engelstalige gids tot Koh Samed
  • Vervoer per eigen bus met airconditioning
  • Nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok
  • Per longtailboot naar River Kwai v.v.
  • Overtocht naar Koh Samed v.v.
  • Overnachtingen in hotels met eigen douche en toilet
  • Overnachtingen op een drijvend hotel (Floatel) op de River Kwai
  • Inclusief 14x ontbijt
  • Lunch tijdens jungle excursie
  • Boottocht over Klongs in Bangkok
  • Boottocht drijvende markt Damnoen Saduak
  • Bezoek aan de Birma spoorlijn in Kanchanaburi
  • Fietstocht in Sukhothai
  • Bezoek aan markt van Talaat Thoen
  • Jungletocht in de omgeving van Chiang Mai
  • Entreegeld Koh Samed nationaal park

  Exclusief

  Overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, etc.
  Reserveringskosten € 40,- per boeking. Bijdrage SGR € 5,- per persoon en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 1.295,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 1.395,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Hotelverlenging

  Verlenging met accommodatie is op Koh Samed bij te boeken. Hier verblijf je in een accommodatie aan het strand. De prijs is vanaf €70,- per persoon per nacht op basis van logies met ontbijt.

  Zowel vervroeging als verlenging met accommodatie is ook in Bangkok bij te boeken. De prijs is vanaf €37,50 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt.

  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.

  Vluchttoeslagen (inbegrepen)

  Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen, ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Bij Djoser zijn al deze toeslagen in de reissom inbegrepen. Bij een tussentijdse verhoging van de toeslagen door de luchtvaartmaatschappijen berekent Djoser deze kosten niet door. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

  Groepssamenstelling en groepsgrootte

  Onze Familyreizen zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Contact met andere gezinnen is dus zo gemaakt!

  De gezinnen kunnen verschillend zijn qua samenstelling; op onze reizen gaan zowel 1- als 2-oudergezinnen mee en ook samengestelde gezinnen. Omdat juist de leeftijd van de kinderen heel bepalend kan zijn voor de reis, is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar. Op de andere reizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom, maar de minimum leeftijd is 6 jaar en de maximale leeftijd is 20 jaar. Is een kind jonger dan 6 jaar of ouder dan 20, overleg dan voor boeking met Djoser. Je vindt de beschikbaarheid en de leeftijden van de kinderen van reeds geboekte families bij de reisdata.  

  Het minimum aantal deelnemers op alle Familyreizen is 10 (3 gezinnen), het maximum aantal personen is 26.

  Nog bedenktijd nodig? Dan kun je tot een paar maanden voor vertrek een optie op een reis nemen. Zo’n voorlopige reservering is gratis en is 5 dagen geldig. De optie wordt automatisch omgezet in een definitieve of aanvraagboeking, tenzij je deze tijdig zelf bevestigt of annuleert. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een reis waar nog maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

  Praktische informatie

  Accommodatie

  We overnachten in goede middenklasse hotels. De kamers hebben altijd eigen douche en toilet en airconditioning of beschikken over een klamboe. Vrijwel al onze hotels bieden een mogelijkheid om te zwemmen. Dit kan een mooi zwembad zijn, maar ook de zee of zoals bij de River Kwai, de rivier.

  In Bangkok verblijven we in een modern hotel met een heerlijk zwembad dat gelegen is nabij het bruisende centrum van de stad. Vanuit het hotel wandel je in nog geen 10 minuten naar het alom bekende Khaosan Road en verschillende tempels in de directe omgeving. Aan winkeltjes, stalletjes en supermarkten geen gebrek; de 7eleven zit zelfs om de hoek.

  We overnachten aan de River Kwai in een bijzondere accommodatie: een karakteristieke bungalow, die drijft op de rivier. Je kunt dus vanuit je bed een frisse duik in het water maken. De bungalows zijn eenvoudig ingericht en een klamboe is aanwezig. De olielampen die 's avonds voor de verlichting zorgen, maken het verblijf extra sfeervol.

  We sluiten de reis af op Koh Samed, een tropisch eiland in de Golf van Thailand. We verblijven in verschillende accommodaties, allen gelegen aan het strand in of nabij de rustige en sfeervolle Vongdeuan baai.

  Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

  Bangkok Nouvo City Hotel
  River Kwai River Kwai Jungle Rafts
  Uthai Thani Country Lake Nature Lodge
  Sukhotai Sukothai Treasure Resort & Spa
  Lampang Lampang River Lodge
  Chiang Mai The Park Hotel
  Koh Samed Samed Cabana Resort

  Deze selectie geeft een goed beeld van de mogelijke hotels waar we op deze reis verblijven.

  Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor extra comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

  De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien.

  Bij River Kwai overnachten we op drijvende bamboevlotten: een unieke ervaring!

  Een deel van de accommodaties beschikt over een zwembad.

  Op het eiland Koh Samed loop je vanuit je hotel zo het strand op.

  Tijdens deze reis is 14x het ontbijt inbegrepen.

  De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien.

  Bij River Kwai overnachten we op drijvende bamboevlotten: een unieke ervaring!

  Een deel van de accommodaties beschikt over een zwembad.

  Op het eiland Koh Samed loop je vanuit je hotel zo het strand op.

  Tijdens deze reis is 14x het ontbijt inbegrepen.

  De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien.

  Bij River Kwai overnachten we op drijvende bamboevlotten: een unieke ervaring!

  Een deel van de accommodaties beschikt over een zwembad.

  Op het eiland Koh Samed loop je vanuit je hotel zo het strand op.

  Tijdens deze reis is 14x het ontbijt inbegrepen.

  De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien.

  Bij River Kwai overnachten we op drijvende bamboevlotten: een unieke ervaring!

  Een deel van de accommodaties beschikt over een zwembad.

  Op het eiland Koh Samed loop je vanuit je hotel zo het strand op.

  Tijdens deze reis is 14x het ontbijt inbegrepen.

  Vliegreis

  Etihad Airways

  Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Je kan ook het schema per vertrekdatum bekijken. Vliegtijden en -maatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

  Kies vertrekdatum:

  • Vlucht met

   Etihad Airways

   Traject

   Amsterdam - Abu Dhabi

   Vertrek

   21:35

   Aankomst

   06:10*

  • Vlucht met

   Etihad Airways

   Traject

   Abu Dhabi - Bangkok

   Vertrek

   08:45

   Aankomst

   18:25

  • Vlucht met

   Etihad Airways

   Traject

   Bangkok - Abu Dhabi

   Vertrek

   02:15

   Aankomst

   05:45

  • Vlucht met

   Etihad Airways

   Traject

   Abu Dhabi - Amsterdam

   Vertrek

   09:40

   Aankomst

   14:40

  * aankomst volgende dag

  In Thailand is het in de zomer 5 uur later dan in Nederland.

  Etihad Airways is dé nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. De thuisbasis in Abu Dhabi, heeft een zeer innoverende luchthaven waar je je tijdens een overstap niet hoeft te vervelen. Etihad vliegt wereldwijd naar 120 bestemmingen en staat bekend om zijn onberispelijke service. Je wordt verzorgd door goed getraind cabinepersoneel, die service hoog in het vaandel hebben staan. De vloot is zeer moderne en efficiënt, met enkel toestellen van het nieuwste type, waaronder de Dreamliner en Airbus A380, 's werelds grootste passagiersvliegtuig. Aan boord tref je zeer comfortabele stoelen voorzien van het nieuwste inflight entertainment systeem. Met Etihad heb je een comfortabele en fijne reis!

  Djoser compenseert de CO2-uitstoot van je vlucht

  Reizen is verrijkend, maar laat ook zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de vlucht te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen, want de vliegreis naar je bestemming is veruit het meest belastend voor ons milieu. Samen met de Southpole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten, en de ANVR hebben we gekozen voor verschillende projecten in Thailand en Indonesië.

  Met CO2-compensatie doen we dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Djoser compenseert alle vluchten van de Djoserreizigers en ook de vliegreizen van haar medewerkers.

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 1.295,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 1.395,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Vervoer

  In Thailand reizen we in onze eigen, ruime bus, voorzien van airconditioning. De reisafstanden tussen de verschillende plaatsen zijn niet te groot, zodat je niet te lang in de bus hoeft te zitten. Onderweg is er voldoende gelegenheid om te stoppen waar we willen, bijvoorbeeld voor een mooi uitzicht of een leuke markt.

  Van Chiang Mai naar Bangkok reizen we met een nachttrein waarin slaapplaatsen zijn gereserveerd. Van de ruime zitplaatsen worden ’s avonds door het treinpersoneel comfortabele slaapplaatsen gemaakt. Voor elk bed kan een gordijntje geschoven worden. Beddengoed is aanwezig in de trein.

  Eenmaal op de plaats van bestemming laten we de bus meestal staan en gaan erop uit met lokaal vervoer. In de plaatsen die we bezoeken kun je gebruik maken van een typisch lokaal transportmiddel, de tuk-tuk. In sommige plaatsen is het mogelijk om een fiets te huren, een leuke manier om de landelijke omgeving te verkennen.

  Onze comfortabele bussen zijn van airconditioning voorzien.

  De boot brengt ons naar onze overnachtingsplek bij River Kwai.

  Met de trein reizen we van Chiang Mai terug naar Bangkok.

  De zitplaatsen worden in de avond omgezet naar slaapplaatsen.

  De tuk-tuk is hèt vervoermiddel in de steden.

  Onze comfortabele bussen zijn van airconditioning voorzien.

  De boot brengt ons naar onze overnachtingsplek bij River Kwai.

  Met de trein reizen we van Chiang Mai terug naar Bangkok.

  De zitplaatsen worden in de avond omgezet naar slaapplaatsen.

  De tuk-tuk is hèt vervoermiddel in de steden.

  Onze comfortabele bussen zijn van airconditioning voorzien.

  De boot brengt ons naar onze overnachtingsplek bij River Kwai.

  Met de trein reizen we van Chiang Mai terug naar Bangkok.

  De zitplaatsen worden in de avond omgezet naar slaapplaatsen.

  De tuk-tuk is hèt vervoermiddel in de steden.

  Onze comfortabele bussen zijn van airconditioning voorzien.

  De boot brengt ons naar onze overnachtingsplek bij River Kwai.

  Met de trein reizen we van Chiang Mai terug naar Bangkok.

  De zitplaatsen worden in de avond omgezet naar slaapplaatsen.

  De tuk-tuk is hèt vervoermiddel in de steden.

  Bij de reis inbegrepen

  • Comfortabele vluchten met Etihad Airways
  • Alle vluchttoeslagen
  • CO2 compensatie vliegreis
  • Nederlandssprekende reisbegeleiding
  • Lokale Engelstalige gids tot Koh Samed
  • Vervoer per eigen bus met airconditioning
  • Nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok
  • Per longtailboot naar River Kwai v.v.
  • Overtocht naar Koh Samed v.v.
  • Overnachtingen in hotels met eigen douche en toilet
  • Overnachtingen op een drijvend hotel (Floatel) op de River Kwai
  • Inclusief 14x ontbijt
  • Lunch tijdens jungle excursie
  • Boottocht over Klongs in Bangkok
  • Boottocht drijvende markt Damnoen Saduak
  • Bezoek aan de Birma spoorlijn in Kanchanaburi
  • Fietstocht in Sukhothai
  • Bezoek aan markt van Talaat Thoen
  • Jungletocht in de omgeving van Chiang Mai
  • Entreegeld Koh Samed nationaal park

  Excursies

  Thailand rijstveldBij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De één wil eindeloos shoppen op de night bazaar, de ander wil op zijn gemak rondkijken bij een Boedhistische tempel of een klooster. Sommige reizigers willen lekker luieren op het strand, terwijl anderen liever een actieve wandeling maken. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

  Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen 'en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen, maar het entreegeld is exclusief.

  Tijdens deze reis door Thailand zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:

  • Per longtailboot vaar je over de klongs (kanalen) van Bangkok en kun je zien hoe de bevolking langs en op het water leeft. Je komt op plaatsen waar je op een andere manier niet zo snel zou komen.
  • Op weg naar River Kwai stop je bij Damnoen Saduak, de drijvende markt. Hier maak je een boottocht om een goed beeld te krijgen van een traditionele markt op het water.
  • Je maakt een fietstocht bij de indrukwekkende stad Sukhothai, deze stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
  • Vanuit Chiang Mai trek je ook een dagje de jungle in. De wandeling voert langs rijstvelden en authentieke dorpjes en je maakt een tocht op een vlot.


  Onderweg stopt onze bus op een aantal plaatsen, waarvoor je uitsluitend nog eventuele entreegelden hoeft te betalen:

  • Je bezoekt de Birma spoorlijn waar je natuurlijk de beruchte 'Bridge on the River Kwai' zult zien. Vanaf hier kun je met de trein naar de volgende overnachtingsplek op de River Kwai.
  • Er wordt een stop gemaakt bij Talaat Thoen, een markt waar je bijvoorbeeld sprinkhanen of spinnen kunt eten.
  • Ook bij het dorpje Bo Sang maken we een stop. Hier worden o.a. prachtige paraplu's nog traditioneel gemaakt.


  Ter plaatse kunnen eventueel nog meer excursies geregeld worden. In Bangkok zijn er vele mogelijkheden zoals een bezoek aan het indrukwekkende Grand Palace. Tijdens het verblijf op de River Kwai kun je een excursie maken op vlotten naar de prachtige Erawan-waterval, waarna je drijvend in de rivier terug gaat. In Chiang Mai zijn er diverse activiteiten te ondernemen zoals een kookworkshop, Thaiboxen, ziplinen en een fietstocht in de omgeving. Op Koh Samed kun je een excursie boeken naar verschillende eilandjes waar je goed kunt snorkelen of duiken.

  Reisdocumenten

  • E-ticket. Meer informatie ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
  • Eigen paspoort voor alle reizigers (volwassenen en kinderen) dat bij aankomst in Thailand nog minimaal 6 maanden geldig is.
  • Visum: bij een verblijf van 30 dagen of korter ontvangt u het gratis visum bij aankomst op de luchthaven.

  Geldzaken

  In Thailand wordt betaald met de Thaise Bath (THB). Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

  Pinnen: in vrijwel alle plaatsen in Thailand zijn pinautomaten te vinden.
  Contant: euro’s
  Creditcards: worden in de grote steden en bij de wat luxere winkels geaccepteerd.

  Als richtlijn voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 250,- per persoon per week.

  Het is in Thailand gebruikelijk om voor verleende diensten een fooi te geven. Voor het gemak wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald.

  Vergeet niet om je pinpas te activeren voor het pinnen in Azië.

  Maaltijden

  thailand saladeOp deze reis is het ontbijt, met uitzondering van Uthai Thani, Sukothai en de nachttrein, inbegrepen in de reissom (totaal 14x) De overige maaltijden zijn niet inbegrepen zodat je vrij bent om zelf een keuze te maken. In de grotere plaatsen zijn er naast lokale restaurants, ook volop restaurants met een westerse keuken te vinden. Tijdens de jungle excursies bij Chiang Mai is de lunch inbegrepen.

  De Thaise keuken is zeer gevarieerd, al is de basis van de Thaise maaltijd veelal rijst of mie. Daarbij wordt een grote variatie aan smakelijke vlees- en groentegerechten geserveerd. De milde gerechten zullen bij jong en oud in de smaak vallen. Soms zijn Thaise gerechten scherp gekruid of op smaak gebracht met verse koriander en gember. Aan de kust wordt veel verse vis bereid.

  Gezondheid

  Voor Thailand zijn geen inentingen verplicht, wel wordt aangeraden om vooraf vaccinaties tegen buiktyfus, DTP en hepatitis A te nemen. Deze algemene richtlijnen zijn aan verandering onderhevig en soms gelden voor (jonge) kinderen afwijkende richtlijnen, bijvoorbeeld omdat ze in de eerste jaren zijn ingeënt tegen DTP.
   
  De hygiënische omstandigheden in Thailand zijn over het algemeen redelijk tot goed. Het is wel verstandig goed te letten op wat je eet. We adviseren om paracetamol en een middel tegen darmstoornissen mee te nemen.

  Bedenk ook dat kinderen extra gevoelig zijn voor de zon, dus zorg voor voldoende bescherming: zonnebrandmiddel, minimaal een kledingstuk met (lange) mouwen, hoofddeksel en zonnebril. De reisbegeleiding heeft een medische set bij zich met steriel hulpmateriaal voor noodgevallen.

  Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Thuisvaccinatie.nl. Het is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

  Logo ThuisVaccinatie.nl


  Reizen en Covid-19

  We kunnen naar steeds meer landen veilig en verantwoord op reis. Uiteraard voeren we reizen uit naar landen met een groen of geel reisadvies, maar ook zijn reizen naar een aantal landen met een oranje reisadvies mogelijk. Een overzicht van landen je nu met Djoser naar toe kan vind je hier. Voor actuele informatie over inreisbeperkingen en voorwaarden adviseren wij je de website met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen. Om deel te kunnen nemen aan een Djoserreis moet je volledig gevaccineerd zijn, met uitzondering van kinderen jonger dan 12 jaar.

  Uiteraard hebben we frequent contact met onze agentschappen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de lokale omstandigheden en regels. Houd er rekening mee dat lokale regelgeving aan verandering onderhevig kan zijn. Na boeking houden wij je over deze regels en voorwaarden via "Mijn Djoser" op de hoogte.

  Met onze lokale vertegenwoordiger, onze 24/7 bereikbaarheid/bijstand én de aanwezigheid van een reisbegeleider, reis je met Djoser met een gerust gevoel.

  Hotelverlenging

  Verlenging met accommodatie is op Koh Samed bij te boeken. Hier verblijf je in een accommodatie aan het strand. De prijs is vanaf €70,- per persoon per nacht op basis van logies met ontbijt.

  Zowel vervroeging als verlenging met accommodatie is ook in Bangkok bij te boeken. De prijs is vanaf €37,50 per persoon per nacht op basis van logies en ontbijt.

  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.

  Klimaat en geografie

  Thailand kent een tropisch klimaat. Er zijn drie jaargetijden te onderscheiden:
   

  • Van maart tot half juni: In deze periode is het warm en droog. De temperaturen kunnen oplopen tot 32°C. Ideaal dus voor een verfrissende duik in het zwembad of in de zee. In deze periode valt er niet veel regen.
  • Midden juni tot en met september: het is lekker warm, maar ook vochtig. De temperatuur overdag bedraagt ongeveer 28-32°C. Gedurende de dag kan er een korte, soms hevige tropische regenbui vallen. Meestal gebeurt dit 1 tot 2 keer per dag, vaak aan het einde van de middag.
  • Van november tot en met februari: in deze periode is het betrekkelijk koel en tamelijk droog, temperatuur overdag ongeveer 18-32°C en aan het einde van de middag kan er een buitje vallen.

  Reisbegeleiding en gidsen

  Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij weten als geen ander dat kinderen een reis anders beleven dan volwassenen en kunnen haarfijn inspelen op de wensen en behoeften van beiden. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en ideeën. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit. 

  Een meereizende lokale gids vertelt uitgebreid over het land; over de geschiedenis, de religieuze invloeden of de culturele achtergronden, maar natuurlijk ook over de lokale gebruiken en de alledaagse zaken in het leven. Samen met de reisbegeleider zorgt hij voor een soepel verloop van de reis. De lokale gids gaat mee tot Koh Samed.

  Veelgestelde vragen

  Waarom met Djoser Family naar Thailand?

  De reizen met Djoser Family zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen. 21 dagen heb je de tijd om te genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Van de drukke stad Bangkok tot de prachtige natuur, tot aan de interessante tempels.Tevens wordt de reis begeleid door een ervaren reisbegeleider die affiniteit met kinderen heeft, wat onze Family reizen een belangrijke meerwaarde geeft.

  Wat is de zwaarte van deze Family reis?

  In Thailand reizen we met onze eigen bus. Over het algemeen zijn de afstanden niet groot en hoef je dus niet lang in de bus te zitten. Daarnaast zal de bus regelmatig stoppen voor een fotostop, een excursie of een lunch. Eenmaal op de bestemming maken we met name gebruik van lokaal vervoer, zoals de tuk-tuk. Van Chiang Mai naar Bangkok zullen we gebruik maken van een nachttrein.

  Welk weertype kan ik verwachten tijdens deze reis?

  Van maart tot en met half juni is het warm en droog in Thailand. Van juni tot en met september is het nog steeds warm, maar er is wel een grotere kans dat er een tropische regenbui valt. Meestal betreft dit een korte Hevige bui aan het einde van de dag. Van november tot en met februari is het wat koeler in Thailand en zal de temperatuur variëren van 18-32°C.

  Hebben we een visum nodig?

  In Thailand ontvang je na aankomst een gratis visum op de luchthaven.

  Hoe wordt een familie met een oneven aantal personen ingedeeld?

  Reis je met een familie van 3 personen, dan verblijf je met je gezin op één kamer. In sommige accommodaties kan het zijn dat er in dit geval een bed bijgezet wordt in een tweepersoonskamer. 

  Voor extra comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

  Hebben de hotels op deze reis een zwembad?

  Een aantal hotels op deze reis beschikken over een zwembad, waaronder Bangkok, Sukothai en Chiang Mai. In Koh Samed verblijf je aan het strand en aan de River Kwai is de gelegenheid om een duik te nemen in de rivier.

  Is er Wifi aanwezig op deze reis?

  De meeste hotels tijdens deze reis beschikken, soms tegen betaling, over Wifi. Het kan ook voorkomen dat de Wifi alleen in de lobby aanwezig is.

  Gelden er bijzondere kledingvoorschriften voor deze reis?

  Er zijn voor deze reis geen speciale kledingvoorschriften, maar we raden aan om vooral luchtige katoenen kleding mee te nemen. In hoger gelegen gebieden is het gedurende het hele jaar frisser, een trui en lange broek zijn derhalve onmisbaar. Het is aan te raden om uw kleding enigszins aan te passen aan de plaatselijke cultuur. Draag bij voorkeur broeken die niet korter zijn dan kniehoogte en shirts met (korte) mouwen. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

  Bij een bezoek aan het Grand Palace in Bangkok gelden wel strenge kledingvoorschriften. Zowel voor volwassenen als kinderen, man of vrouw, geldt dat benen en bovenarmen bedekt dienen te zijn. Leggings of andere strak zittende kleding is ook niet toegestaan.

  We hebben geboekt! En nu?

  Zodra je een reis hebt geboekt, ontvangt de hoofdboeker hiervan een bevestiging per e-mail. Tevens ontvangt deze de inloggegevens voor je eigen Mijn Djoser. In je Mijn Djoser kan je de persoonsgegevens (tot 6 weken voor vertrek) aanpassen en vind je alle informatie over de reis.

  Wat mag ik absoluut niet vergeten voor deze reis?

  Voor het verblijf op de River Kwai is het aan te raden om een zaklamp mee te nemen. Daarnaast is er een aantal keer de mogelijkheid om te zwemmen tijdens een jungletocht, in de River Kwai of in watervallen. Het is daarom aan te raden om waterschoenen of sandalen mee te nemen.

  Djoser reviews

  9,1
  • Wat een geweldige reis hebben wij gehad. Dit was niet gewoon een vakantie, maar een hele waardevolle belevenis. Zoveel mooie momenten, nieuwe indrukken, smaken en vrienden. Thailand met al zijn facetten mochten wij zien en meemaken. Natuur, cultuur, lekker eten, gezelligheid, prachtige hotels. Top!

   Ongelooflijke mooie reis. Elke dag iets anders er beleven en te zien. Een lust voor alle zintuigen. Onze gids "Ruud" krijgt 10/10. Hij kan fantastisch om met kinderen (ook Belgische).

   Beste, we zijn zeer tevreden over de reis naar Thailand we vonden dat het zeer goed georganiseerd was, leuke en goede excursies! Vooral de begeleiding van Ricardo en zijn Thaise collega On was uitmuntend de kennis en vriendelijkheid zijn te prijzen!! Min puntje het apart betalen van de excursies.

  • Wat een geweldige reis! Alles wat ik ervan gehoopt had kwam uit. We hebben heel veel gezien en gedaan, logeerden op leuke plekken, hadden super reisbegeleiding en niet onbelangrijk: een hartstikke leuke groep. Ik vond de samenstelling van de reis perfect. Dikke vette aanrader.

   Mooie reis en wordt door alle leden van het geien beoordeeld als goed. Reisleiding was een beetje veel omdat er zowel een NLreisleider aanwezig was als een Thaise. Bij sommige attracties / activiteiten was er dan ook nog eens extra begeleiding. Thaise reisleider waren we niet enthousiast over.

   Wij hebben een geweldige vakantie gehad met het hele gezin. Alles klopte: een hele gezellig groep, super reisleidster en gids en wat een prachtig land. We hebben enorm veel gedaan en genoten. In een woord Top!

  • Een absolute topvakantie gehad in Thailand met ons samengestelde gezin met 6 kinderen! Wat een fantastische reis, fijn begeleid en goed afgestemd op gezinnen. Een absolute aanrader. Bij twijfel gewoon doen :-) !

   Een fantastische reis! Afwisselend programma en allemaal leuk. Ricardo heeft ons een hele fijne onbezorgde vakantie gegeven en veel verteld en laten zien. Alle optionele excursies zijn zeer de moeite waard!

   De rondreis voldeed helemaal aan de verwachtingen mede door de parate kennis en tips van onze reisleider Ricardo. Dus een reis die we niet snel zullen vergeten en wat zeker naar meer smaakt om Azië te ontdekken. Ook de samenstelling van de groep was helemaal top met kinderen van gelijke leeftijd.

  • Een bijzondere vakantie in een bijzonder mooi land en een geweldig gezellige groep medereizigers. Genoten van een heel gevarieerd (keuze) programma, met voor elk wat wils: natuur, cultuur, religie, sportieve activiteiten en natuurlijk lekker eten! Niet twijfelen: gewoon doen...

   Perfecte kennismaking met Thailand. Deskundige gids, goede hotels en een uitgebreid programma. Na 21 dagen Thailand zijn wij zeer onder de indruk van het land en de vriendelijke mensen. Djoser bedankt!

   Een fantastische reis! Iedere dag weer opnieuw. Heel bijzonder om op deze manier Thailand te mogen ontdekken.

  • Deze zomer een 21-daagse rondreis door Thailand gemaakt! Een erg mooie en bijzondere reis! Alles was goed geregeld door Djoser en we hadden een erg leuke groep! Mede dankzij onze reislijder Ricardo is deze reis onvergetelijk geworden! Ricardo, bedankt voor jouw enthousiasme!!!

   Geweldige reis voor gezinnen met oudere kinderen. Mooie mix van cultuur en natuur, met veel mogelijkheden voor activiteiten maar ook lekkere rustmomenten. Deze reis langs de hotspots van Thailand geeft een uitstekend beeld van Thailand en Zuid-Oost Azië in het algemeen. Een aanrader!

   De reis was top. Wij willen onze reisleidsters Cynthia & Game enorm bedanken voor de professionele begeleiding. Alles was perfect geregeld & georganiseerd. Een dikke pluim voor deze 2 toppers!

  • Fantastische reis gehad door Thailand. Dat was mede een succes door onze reisleider Ricardo. Hij wist veel over het land te vertellen en is een super gezellige gastheer!

   Prachtige reis langs alle mooie plekken van Noord Thailand. Mooie manier voor de kinderen om andere culturen te leren kennen.

   Wij hebben een topvakantie gehad.We hoefden nergens over na te denken, alles was geregeld door Djoser. Het enige wat wij zelf moesten doen was kijken met welke excursies wij mee zouden doen. De reden dat we voor een groepsreis kozen waren onze 2 pubers. En die hebben de tijd van hun leven gehad!

  • Fantastische reis gemaakt. Voor de kinderen een feest. En wij hebben ook intens genoten. Djoser geeft als indicatie 250 euro per persoon per week. Met dat budget kom je goed uit. Goed georganiseerd. Goede hotels. Tof land!

   Reis was super, de reisleiders en gidsen waren geweldig. Het reistempo was perfect op de kids afgestemd.

   Een heerlijke vakantie gehad, waarin we veel hebben verschillende dingen van het land hebben gezien en hebben mogen "proeven".

  • Zeer afwisselende mooie reis. Geweldige groep en een nog geweldigere reisleidster (Hennie)

   Een prachtige reis, een geweldige lokale gids en reisbegeleider en een fantastische groep mensen. Ontzettend genoten en een reis om nooit te vergeten en met nieuwe vrienden te blijven herinneren.

   Fantastische reis naar Thailand. Leuke groep met volwassenen en kinderen, vonden elkaar meteen. Programma zat perfect in elkaar. Ongelofelijk veel gedaan en gezien in 3 weken! Bijzondere hulde voor de leuke, vlotte en kundige begeleiding en gids tijdens de reis.

  • Wij gingen met hoge verwachtingen naar Thailand. Deze verwachtingen zijn zeker overtroffen. We hebben zeer veel gezien en gedaan. Door deze reis hebben we ook veel van de Thaise cultuur kunnen proeven. Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen

   Het was een top vakantie, wat hebben veel gezien,gedaan en wat een leuke groep!! Voor Allain onze reisbegeleider een dikke 10! We komen zeker terug Thailand.

   Met onze junioren naar Thailand met Djoser natuurlijk. Hele goede keuze dit vriendelijke Aziatische land. Supergroep, toproute en wat hebben we veel gezien en gedaan. Nagenieten met de vele foto's.

  • Wij hebben deze reis gemaakt met onze dochters van 7 en 10 jaar oud. Zeer goede reisbegeleiding gehad van de Thaise gids Oan en Nederlandse gids Yvonne K. de reis verliep helemaal volgens het boekje. Leuke reisgroep gehad. Voor ons gezin is het 21 dagen puur genieten geweest van het land.

   We zijn net terug van een juniorreis door Thailand. Het was een fantastische reis die bestond uit alleen maar hoogtepunten. De groep en de gids waren echt super. Ik zou het iedereen aanraden!

   De reis geweldig. Vanaf dag 1 waren de kinderen met elkaar verbonden, zonder enige uitsluiting en wanklank. De verstandhouding tussen de ouders uitstekend. De accommodaties en excursies prima. De gids (Aon) zeer goed. De reisbegeleidster, Yvonne, een geweldige vrouw. Voor ons onvergetelijk.

  • Het was een geweldige goed georganiseerde rondreis. Om nooit meer te vergeten.

   Fantastische reis. Gevlogen met Lufthansa, super ook de vluchttijden. Reisbegeleiding was waanzinnig, echt een grote toegevoegde waarde. Afsluiten met 4 dgn strand was heerlijk. Daar was ook het hotel geweldig.

   Bekijk alle reviews
   Go to top