Familiereis zoeken

 • Brochure Family aanvragen
 • Actie - Nieuwsbrief Junior

Wat is Djoser Family

China fietsen Djoser FamilyWat is er nu mooier dan met je kinderen tijdens een safari de ‘big five’ te spotten? Op jungletocht te gaan en over lokale markten te struinen in Midden- en Zuid-Amerika? Te reizen langs rijstvelden, schitterende natuur en kleurrijke tempels in Azië? Of lekker snorkelen en zwemmen bij parelwitte stranden en azuurblauwe zeeën wereldwijd? Djoser Family brengt je naar de interessantste plaatsen, langs de mooiste routes.
 

De andere manier van reizen?

Zee Djoser FamilyOp reis met Djoser Family combineer je het beste uit twee werelden. Je ervaart het gemak van een groepsreis met extra aandacht voor jonge reizigers. Je kunt rekenen op enthousiaste en deskundige reisbegeleiding en het vervoer en verblijf zijn uitstekend geregeld. Daarbij heb je voldoende vrijheid om er zelf met je gezin op uit te trekken. Er is alle gelegenheid om kennis te maken met andere mensen, culturen en natuur. Dát is de andere manier van reizen met kinderen.

 Wie reizen er mee? 

Jeep kinderen Djoser Family

De reizen zijn samengesteld voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar tot maximaal 20. Bij veel bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar, zodat de kinderen op reis gaan met leeftijdgenoten. Is een kind jonger dan 6 jaar of ouder dan 20, overleg dan voor boeking met Djoser. Het minimum aantal deelnemers op alle Familyreizen is meestal 10, het maximum 26. Onze reizen hebben gemiddeld 16 deelnemers en bestaan uit zowel twee- als eenoudergezinnen.

 Welke reis past bij mij?

Uit ervaring weten we dat kinderen graag met leeftijdgenoten reizen, zodat ze samen de wereld kunnen ontdekken. Daarom hebben we bij de meeste bestemmingen ook vertrekdata geselecteerd voor de al wat oudere kinderen. Eventuele jongere broertjes of zusjes die nog net niet de gestelde leeftijd hebben mogen ook mee. Voor vragen hierover kun je uiteraard contact met ons opnemen op telefoonnummer 071-5166169. We bieden reizen aan voor gezinnen met kinderen:

 • Van alle leeftijden (6-20 jaar)
 • Vanaf 10 jaar
 • Vanaf 16 jaar

Bij de vertrekdata geven wij aan voor welke leeftijdscategorie de reis is geselecteerd. Reis je met jonge kinderen, kijk dan goed naar de bestemming en naar de activiteiten. Een safarireis in Afrika is pittiger dan een rondreis in Thailand of Egypte. Bij elke vertrekdatum kun je zien wat de leeftijden zijn van de kinderen die meegaan.

 Daarom Djoser

 • 35 jaar ervaring
 • Ervaring in reizen met kinderen
 • Veel individuele vrijheid
 • Veelal Nederlandse reisbegeleiding
 • Verrassende routes
 • Deskundige vertegenwoordiging ter plaatse
 • Vervoer goed geregeld
 • Comfortabele hotels vaak met een zwembad
 • Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

 Comfortabel naar je bestemming

Je vlucht moet natuurlijk goed geregeld zijn. Daarom werkt Djoser samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Djoser werkt hoofdzakelijk samen met KLM, Lufthansa, United Airlines, Singapore Airlines en Emirates; maatschappijen met een uitstekende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid, veiligheid en service.

 Sfeervol overnachten

Woestijn kamp Djoser FamilyNiets is fijner om na een avontuurlijke dag in een verfrissend zwembad te duiken of uit te rusten in een hangmat op je eigen balkon. Daarom selecteren wij elke overnachting zorgvuldig. Tijdens de reis bieden we een afwisselende mix aan comfortabele hotels met eigen douche en wc, zo nodig voorzien van airco of ventilator.

We kiezen voor goede hotels met een gunstige ligging, een leuke sfeer of een mooi uitzicht en als het kan met extra faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad. Reis je met z’n tweeën of drieën, dan deel je een kamer. Met vier of vijf personen krijg je, als het mogelijk is, twee aangrenzende kamers. Wees voorbereid op een bijzondere belevenis; in Tanzania kampeer je in de wildparken en in Thailand overnacht je op een floatel, een drijvend hotel in de River Kwai.

 Vervoer ter plaatse

Bus vervoer Djoser FamilyDjoser regelt van tevoren het vervoer in het land van bestemming. We reizen met onze  eigen bus van plaats naar plaats. Door de ramen van de bus zie je veel, maar je ervaart een land niet echt. Daarom stoppen we regelmatig bij een levendige markt of in een authentiek dorp om de benen te strekken en rond te kijken. De reisafstanden zijn korter dan bij onze reguliere reizen, zodat we een rustiger reistempo kunnen aanhouden. Bij het kiezen van de tussenstops houden we zoveel mogelijk rekening met de kinderen. We reizen met goede bussen die, als het nodig is, voorzien zijn van airconditioning. De reistijden verschillen van bestemming tot bestemming en van land tot land.

 Lekker snel: binnenlandse vluchten

Soms zijn afstanden zo groot dat we het vliegtuig of de nachttrein pakken. In Maleisië en grotere landen zoals Brazilië maken we gebruik van binnenlandse vluchten. Het is natuurlijk prettiger om comfortabel van Rio de Janeiro naar Foz do Iguaçu te vliegen, dan om twee volle dagen in een bus te zitten.

 Samen op avontuur

Het leuke van samen reizen is samen ontdekken! Op reis zijn een aantal excursies inbegrepen. In Egypte gaan we bijvoorbeeld op tocht door het binnenste van een van de piramides van Gizeh en in Maleisië maken we een jungletocht. Bij Djoser ben je nooit verplicht om ergens aan deel te nemen; entreegelden zijn daarom niet inbegrepen.

 Eten op reis

Eten Vietnam Djoser FamilyIs je kind wel of niet een alleseter? Ieder land heeft zo zijn eigen culinaire specialiteiten, maar op veel plaatsen zijn ook westerse maaltijden verkrijgbaar. Liever vegetarisch? Vegetarisch eten is vrijwel overal prima mogelijk. Bij de praktische informatie van de reis kun je zien of het ontbijt bij de reissom is inbegrepen. Anders kun je kiezen voor een ontbijt in het hotel of in een restaurantje om de hoek. ‘Vrijheid, Blijheid’ luidt het motto, daarom zijn de overige maaltijden niet inbegrepen. Je kunt dus zelf bepalen waar en wanneer je met je gezin gaat eten, met of zonder de groep.

 Spectaculair

 • Overnachten bij Uros-bevolking aan het Titicacameer in PeruMasai Tanzania Djoser Family
 • Wandelen op een vulkaan in IJsland
 • Per korjaal tot diep in de binnenlanden van Suriname
 • Op een kameel door de woestijn van Marokko
 • Vlottentocht op de Li-rivier in Yangshuo in China
 • De ‘Big Five’ spotten in Zuid-Afrika of Tanzania

 Nederlandse reisbegeleiding

Elke Familyreis wordt begeleid door een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider. In de Verenigde Staten, Zuid Afrika en Canada is de reisbegeleider Engelstalig. Onze ervaren reisbegeleiders zijn verantwoordelijk voor de organisatorische en technische aspecten van de reis en houden daarbij rekening met de leeftijd en belevingswereld van de meereizende kinderen. Hun uitgebreide reiservaring en affiniteit met kinderen geeft een belangrijke meerwaarde aan onze Familyreizen. Een uitgebreide interne training legt hiervoor de basis.

Een lokale gids vertelt uitgebreid over het land; over de geschiedenis, de religieuze invloeden of de culturele achtergronden. Maar natuurlijk ook over de lokale gebruiken en de alledaagse zaken in het leven.

 Duurzaam toerisme: oog voor de wereld

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor (n)u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

We werken overal ter wereld samen met lokale agenten, daarmee steunen we de lokale economie. Daarnaast steunen wij Kinderfonds UNICEF en Ecpat in strijd tegen kindersekstoerisme. Kortom: Djoser reist bewust en houdt rekening met mensen, natuur en cultuur. Dát is oog hebben voor de wereld. Lees er hier meer over.

 UNICEF: hart voor de wereld 

Als Djoser-reiziger kun je écht het verschil betekenen voor kinderen die het minder goed hebben getroffen. Iedereen die een reis boekt bij Djoser Family kan 10 euro doneren aan UNICEF. Aan het einde van het jaar verdubbelt Djoser het totaalbedrag. Op die manier steunen we samen hulpprogramma’s voor kinderen op onze reisbestemmingen. Dit jaar gaat het geld naar projecten in Mongolië. Kijk voor meer informatie op djoser.nl/unicef.

 Anders dan anders

Met Djoser Family heeft het hele gezin alle gelegenheid om kennis te maken met andere culturen, natuur en mensen, de beste manier om een land écht te ontdekken. De andere manier van reizen met kinderen.

 Het Djoserteam

Bij Djoser werken 35 enthousiaste mensen er keihard aan om van jouw reis de ervaring van je leven te maken. Ver weg of iets dichterbij, bij Djoser zit je altijd goed! Heb je vragen? Mail naar info@djoserfamily.nl of bel: 071-5166169. Je kunt ook chatten met onze medewerkers.

Go to top