• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3

  Vakantie Balkan met de Kinderen

  Ga op ontdekkingstocht door het meest onbekende deel van Europa! De Balkan is van oudsher een mengelmoes van culturen, tradities en geloven geweest, die zijn sporen heeft achtergelaten op het landschap, op de bevolking en op de heerlijke lokale gerechten. Je reist 20 dagen door de prachtige landen Montenegro, Servië, Bosnië-Hercegovina en Kroatië, waar je volop kunt genieten van de adembenemende landschappen, prachtige historische steden, pittoreske dorpjes en de rijke culturele traditie die deze regio kent.

  Lees meer

  Alle hoogtepunten van Montenegro, Servië, Bosnië Herzegovina, Kroatië

  Bekijk alle hoogtepunten van Montenegro, Servië, Bosnië Herzegovina, Kroatië

  Gedurende deze family reis door de Balkan, ontdekken we per kayak de baai van Kotor, maken we een trekking in het Lovcen nationaal park, verkennen we per boot the Skadar-meer, dat grenst aan Albanië. Daarnaast overnachten we in een afgelegen Eco-lodge hoog in de bergen, we slapen in een authentiek Servisch-orthodox klooster en tevens slapen we in een Servisch museum dorp. Tijdens de family maken we kennis met de prachtige historische steden, Kotor, Sarajevo, Trebinje, Dubrovnik en Split. Kortom volop cultuur, natuur, strand voor het hele gezin!

  Goed verzorgde family rondreizen
  We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en soms een zwembad hebben. Op Lumbarda zullen we op loopafstand van het strand overnachten. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Balkan. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser family
  De rondreizen naar Griekenland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte leven op de Balkan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Balkan, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de nationale parken en leert alles over de fascinerende geschiedenis.  Je eindigt de reis relax op het strand in Kroatië. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden op de Balkan je de moeite waard vindt om te bezoeken. De deze family rondreis is inclusief boottochten.

  Terug naar boven

  Go to top