• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3

  Vakantie Albanië & Noord-Macedonië met de kinderen

  Albanië en Noord-Macedonië fascinerende ontdekkingen, met onaangetast natuurschoon  bij het Ohrid meer en bergstadjes als Ohrid, Korca, Berat en Gjirokastra. Voeg daarbij resten van oude beschavingen in Butrinti en Apollonia en je hebt twee bijzondere culturele bestemmingen vol avontuur voor het hele gezin!

  Lees meer

  Kies een familierondreis:

  Alle hoogtepunten van Albanië en Noord-Macedonië

  Bekijk alle hoogtepunten van Albanië en Noord-Macedonië

  Albanië en Noord-Macedonië maken onderdeel uit van de Balkan en zijn landen vol historie en culturele bezienswaardigheden. De hoofdstad Tirana heeft een turbulente geschiedenis achter de rug. Naast de indrukwekkende cultuur vind je er ook prachtige bossen, meren, en bergen.

  Goed verzorgde rondreizen
  We overnachten tijdens de rondreis Macedonië in middenklasse hotels. Het ontbijt is in alle hotels tijdens de reis inclusief. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Macedonië. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

  Waarom Djoser?
  Wij bereizen in een lekker tempo beide landen en trekken er dan ook 15 dagen voor uit. Onze family-rondreis door Albanië en Noord-Macedonië is erop gericht je optimaal te laten genieten en de landen echt te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Albanië en Noord-Macedonië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Daarnaast is er volop tijd voor avontuur en uiteraard is er ook nog tijd om lekker aan het strand te liggen. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden jij de moeite waard vindt om te bezoeken en welke activiteiten jij het liefst wilt doen.

  De combinatie van onaangetast natuurschoon bij het Ohrid meer, de kleine bergsteden as Koca, Berat en Gjirokastra met de prachtige stranden van Saranda langs de Adriatische kust zorgen ervoor dat Albanië en Noord-Macedonië fascinerende ontdekkingen zijn. Maar ook de resten van oude beschavingen in Apollonia en Butrinti dragen bij aan het culturele aspect van deze bestemmingen.

  Terug naar boven

  Go to top