Overzicht Family Albanië & Macedonië rondreizen van Djoser

Vakantie Albanië & Noord-Macedonië met de kinderen

Albanië en Noord-Macedonië fascinerende ontdekkingen, met onaangetast natuurschoon bij het Ohrid meer en bergstadjes als Ohrid, Korca, Berat en Gjirokastra. Voeg daarbij resten van oude beschavingen Apollonia en je hebt een bijzondere culturele bestemmingen vol avontuur voor het hele gezin!

Reviews Family Albanië & Macedonië reizen

Gemiddelde beoordeling: 7,5

 • Albanië is een mooi land. We hebben intens genoten van deze reis.

  7

  Albanië & Noord-Macedonië, 18 dagen

 • Albanië is een fantastisch land met mooie natuur, een vriendelijke bevolking, lekker weer, is goed betaalbaar en veilig. Een echte aanrader.

  8

  Albanië & Noord-Macedonië, 18 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Albanië en Noord-Macedonië

Albanië en Noord-Macedonië maken onderdeel uit van de Balkan en zijn landen vol historie en culturele bezienswaardigheden. De hoofdstad Tirana heeft een turbulente geschiedenis achter de rug. Naast de indrukwekkende cultuur vind je er ook prachtige bossen, meren, en bergen.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Macedonië in middenklasse hotels. Het ontbijt is in alle hotels tijdens de reis inclusief. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Macedonië. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser?
Wij bereizen in een lekker tempo beide landen en trekken er dan ook 15 dagen voor uit. Onze family-rondreis door Albanië en Noord-Macedonië is erop gericht je optimaal te laten genieten en de landen echt te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Albanië en Noord-Macedonië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Daarnaast is er volop tijd voor avontuur en uiteraard is er ook nog tijd om lekker aan het strand te liggen. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden jij de moeite waard vindt om te bezoeken en welke activiteiten jij het liefst wilt doen.

De combinatie van onaangetast natuurschoon bij het Ohrid meer, de kleine bergsteden as Koca, Berat en Gjirokastra met de prachtige stranden van Saranda langs de Adriatische kust zorgen ervoor dat Albanië en Noord-Macedonië fascinerende ontdekkingen zijn. Maar ook de resten van oude beschavingen in Apollonia en Butrinti dragen bij aan het culturele aspect van deze bestemmingen.