Overzicht Thailand rondreizen van Djoser

Vakantie Thailand met de kinderen

Op reis met de kinderen in Thailand ontmoet je monniken in feloranje gewaden, verdwaal je in sfeervolle tempelcomplexen en kun je actieve excursies combineren met relaxen aan het zwembad en op witte zandstranden. Tijdens de familiereizen Thailand bezoek je steden als het levendige Bangkok en het oude Chiang Mai. Maak hier een boottocht over de kanalen, bezoek het keizerlijk paleis, eet op de avondmarkt of ga ziplinen in de jungle. Bij de River Kwai slaap je op het water en kun je zwemmen of floaten in de rivier. Deze vakantie in Thailand sluiten we af op een prachtig tropische eiland waar de kids zeker zullen genieten.  Het ‘land van de glimlach’ biedt afwisseling genoeg voor een twee- of drieweekse familievakantie.

Reviews Thailand reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Prachtige reis langs alle mooie plekken van Noord Thailand. Mooie manier voor de kinderen om andere culturen te leren kennen.

  10

  Thailand, 21 dagen

 • We hebben een fantastische vakantie gehad in Thailand. Er zit veel afwisseling in de reis: fietsen door Bangkok, slapen op de rivier Kwai, les Thais boksen, tempels bekijken, kookles volgen, cabaret van ladyboys, streetfood, luieren op het strand, ziplinen... te veel om op te noemen

  9

  Thailand, 21 dagen

 • We hadden een geweldige reis. Pierre onze Nederlandse reisleider en Patty onze Thaise gids waren super. Hun kennis van het land en de cultuur waren boven verwachting. Alles was heel vrijblijvend en als we hulp nodig hadden bij een alternatieve activiteit stonden ze altijd klaar om ons te helpen.

  9

  Thailand, 21 dagen

 • Geweldig afwisselende reis in een mooi land met vriendelijke mensen. Afwisselend cultuur en natuur. Van boeddhisme tot thaiboksen. En van nachttrein tot floating. Voor tieners ook genoeg te beleven, van Bangkok tot Koh Samed. Super vakantie, echte aanrader. Nu nagenieten!

  9

  Thailand, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie