Overzicht Mexico rondreizen van Djoser

Vakantie Mexico met de kinderen

Mexico is een ideaal land voor een rondreis met kinderen. Het land is divers qua natuur, heeft een interessante cultuur, je kunt er lekker eten en er zijn genoeg plekken waar je kunt luieren op een mooi strand. Precies wat je nodig hebt tijdens een vakantie met kinderen! Op deze reis door Mexico ontdek je bijvoorbeeld mysterieuze piramidecomplexen van de Maya’s en ontmoet je de inheemse bevolking. Geniet op het prachtige strand van Playa del Carmen en neem een duik in de Caribische Zee. Tijdens onze 20-daagse familievakantie zul je zien dat Mexico van alles te bieden heeft voor jong en oud!

Reviews Mexico reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Fantastisch! Verschillende landschappen onderweg gezien. Indrukwekkende tempels/ruïnes en te horen over de geschiedenis ervan. Slapen in de jungle sportief bezig zijn daar. Wauw gevoel! Zwemmen in een cenote of waterval. Prachtig! Erg gevarieerd programma en een gezellige groep! Wij gaan zeker weer!

  9

  Mexico, 20 dagen

 • Wat een veelzijdige reis. Wat een belevenissen! Reis tempo wel erg hoog en wat lange visdagen maar daar tegenover zo een veelzijdige reis nog niet eerder meegemaakt. Dat komt zeker door de geweldige reisbegeleidster Angelique. Wat een wereld topper is zij Geef haar meer reizen. Aanwinst voor Djoser

  9

  Mexico, 20 dagen

 • Wij hebben genoten van de route waarin roulerend zowel cultuur, historie en natuur aan bod is gekomen! De Maya dorpjes in de bergen en de tempels (zeker Uxmal en Palenque) hebben een diepe indruk achter gelaten. We vonden het reistempo wel hoog, een nachtje extra hier en daar zou niet verkeerd zijn.

  8

  Mexico, 20 dagen

 • Genoten! Wat een fijn en mooi land is Mexico. De route zeer afwisselend met af en toe een strand moment om even te relaxen. Cultuur, natuur en strand! Leuke kleine hotels centraal gelegen en veel toffe excursies voor jong en oud! Zeker een aanrader!

  9

  Mexico, 20 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Mexico

Gedurende deze family reis door Mexico bezoek je de beroemde Maya archeologische parken, Chichén Itzá, Uxmal, Palenque en Tulum. Daarnaast verdwaal je in de steegjes van de prachtige koloniale steden Mérida, Santa Helena, Campeche en San Crisotobal. Je gaat op avontuur in de jungle bij Kolom-jaa en je eindigt de reis chill aan een van de parelwitte stranden van Playa del Carmen aan de Caribische zee. Kortom deze prachtige family reis heeft voor ieder wat wils!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Sommige accommodaties zijn erg bijzonder. In Kolem Jaa verblijven we in een resort direct gelegen in de mexicaanse jungle. In Uxmal verblijven we in een resort naast de Maya ruïnes gelegen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Mexico. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Mexico zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Mexico te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Mexico, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de vele archeologische parken met hun fascinerend geschiedenis en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Mexico je de moeite waard vindt om te bezoeken.