Vakantie Mexico met de kinderen

Vakantie Mexico met de kinderen

Mexico is een ideaal land voor een rondreis met kinderen. Het land is divers qua natuur, heeft een interessante cultuur, je kunt er lekker eten en er zijn genoeg plekken waar je kunt luieren op een mooi strand. Precies wat je nodig hebt tijdens een vakantie met kinderen! Op deze reis door Mexico ontdek je bijvoorbeeld mysterieuze piramidecomplexen van de Maya’s en ontmoet je de inheemse bevolking. Geniet op het prachtige strand van Playa del Carmen en neem een duik in de Caribische Zee. Tijdens onze 20-daagse familievakantie zul je zien dat Mexico van alles te bieden heeft voor jong en oud!

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Mexico

Gedurende deze family reis door Mexico bezoek je de beroemde Maya archeologische parken, Chichén Itzá, Uxmal, Palenque en Tulum. Daarnaast verdwaal je in de steegjes van de prachtige koloniale steden Mérida, Santa Helena, Campeche en San Crisotobal. Je gaat op avontuur in de jungle bij Kolom-jaa en je eindigt de reis chill aan een van de parelwitte stranden van Playa del Carmen aan de Caribische zee. Kortom deze prachtige family reis heeft voor ieder wat wils!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Sommige accommodaties zijn erg bijzonder. In Kolem Jaa verblijven we in een resort direct gelegen in de mexicaanse jungle. In Uxmal verblijven we in een resort naast de Maya ruïnes gelegen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Mexico. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Mexico zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Mexico te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Mexico, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de vele archeologische parken met hun fascinerend geschiedenis en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Mexico je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klant­waardering

9,0
"Wij hebben genoten van de route waarin roulerend zowel cultu..."
"Wij hebben genoten van de route waarin roulerend zowel cultuur, historie en natuur aan bod is gekomen! De Maya dorpjes in de bergen en de tempels (zeker Uxmal en Palenque) hebben een diepe indruk achter gelaten. We vonden het reistempo wel hoog, een nachtje extra hier en daar zou niet verkeerd zijn."

Naam: Janko A.
Cijfer: 8,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
Go to top