Overzicht Japan rondreizen van Djoser

Vakantie Japan met de kinderen

Kimono’s en karate, sushi en sumoworstelaars, de kans is groot dat je daar aan denkt als je aan Japan denkt. Maar het land van de rijzende zon heeft nog veel meer in huis en is zeker geschikt voor een rondreis met kinderen.We bezoeken eeuwenoude tempels, theehuizen en tuinen, maar ook spectaculaire pretparken en één van de grootste aquaria ter wereld. Japan is een land van tegenstellingen. Eeuwenoude tradities en hypermoderne technologie gaan hier hand in hand. Deze afwisseling maakt  de reis door Japan tot een geweldige familievakantie.

Het land bestaat uit ruim 6800 eilanden, deze Japan rondreis komt op twee van de vier grootste: Honshu en Kyushu. We reizen tijdens de gezinsvakantie Japan grotendeels per trein én met de Shinkansen door het groene, vulkanische landschap.
 

Reviews Japan reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Japan, het land van grote contrasten. In drie volle weken leer je dit bijzondere, schone, veilige en voor ons soms een beetje gekke land goed kennen: druk en rustig, mooi en lelijk, lekker en vies, traditioneel en modern, boeddha en shinto, workaholic en inefficiënt, vriendelijk en afstandelijk.

  8

  Japan, 21 dagen

 • De reis was echt goed georganiseerd en onze gids zorgde ervoor dat iedereen tevreden was. De reis omvatte een breed scala aan Japan en was op het juiste niveau voor de kinderen. Zelfs voordat we van huis gingen vonden we de ervaring met Djoser erg gemakkelijk, we zullen zeker weer boeken.

  10

  Japan, 21 dagen

 • Heerlijk dat je zo vrij wordt gelaten, maar toch ook terug kan vallen op de tips en ideeën van de reisbegeleider.

  9

  Japan, 21 dagen

 • Wat een fantastische reis! Onze enthousiaste reisbegeleider heeft ons kennis laten maken met alle prachtige, leuke en interessante facetten van Japan. Japan is zo afwisselend, van prachtige natuurlandschappen, tempels, drukke steden, indrukwekkende musea, karaoke, lekker eten en nog veel meer.

  10

  Japan, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie