Overzicht Costa Rica rondreizen van Djoser

Vakantie Costa Rica met de kinderen

Costa Rica staat bekend om zijn mooie natuur en dat ga je tjidens deze afwisselende rondreis zeker ontdekken. We maken avontuurlijke tochten door de jungle en relaxen op de hagel witte stranden. Maar we beklimmen ook een van de vele ruige vulkanen, bezoeken een aantal mooie natuurparken en reizen door het mysterieuze nevelwoud van Monteverde. In het Manuel Antonio nationaal park spotten we apen, leguanen en grappige luiaards. Costa Rica is echt een prachtig land voor een mooie en afwisselende rondreis met je gezin.

Reviews Costa Rica reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Prima reisbegeleiding, leuke groep mensen

  10

  Costa Rica, 14 dagen

 • De reis begon met onze buschauffeur Julio, die op de weg ineens stil stond. Hij had een luiaard gezien. En vanaf dat moment was de toon gezet. Luiaards, aapjes, krokodillen, vreemde vogels, kolibries, slangen, schildpadden....wat een fantastische reis, voor jong en oud!

  9

  Costa Rica, 14 dagen

 • Een prachtig, vrolijk en ontspannen land vol dieren en fijne excursiemogelijkheden; reisbegeleiding die alle informatie en ruimte biedt die je je maar kan wensen; een vriendelijke en betrouwbare chauffeur en een gezellige groep met volop speelkameraden voor onze zoon. Een topvakantie!

  9

  Costa Rica, 14 dagen

 • Costa Rica, prachtig land! Zee, vulkanen, dieren, planten en de mensen! Fijne reisleider, uitstekende buschauffeur en een leuke groep! Wij hebben genoten!

  9

  Costa Rica, 14 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Costa Rica

Gedurende deze family reis door Costa Rica bezoek je de mooiste natuurparken van Zuid-Amerika. Je gaat aapjes kijken en op het strand liggende leguanen in het mooiste nationale park van Costa Rica: Manuel Antonio. Je gaat de Quetzal vogel spotten in de Talamanca bergketen. Je gaat mantelbrulaapjes spotten en Swarthandslingerapen in het nationale park Cahuita. In het nationale park Tortuguero gaan we groene zeeschilpadden spotten die op het strand komen om hun eieren te leggen. In la Fortuna gaan we de prachtige Arenal vulkaan beklimmen. In het nationale park Monteverde, gaan wij een sky walk tour maken over de boomtoppen die met elkaar verbonden worden door loopbruggen. We eindigen de reis aan het prachtige strand van Samara aan de Atlantische kust. Kortom de rondreizen door Costa Rica zijn een feest voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en soms een zwembad hebben. In de kustgebieden zullen we op loopafstand van het strand overnachten. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Costa Rica. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Costa Rica zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de overweldigende natuur, die dit prachtige land te bieden heeft. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Costa Rica, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de vele nationale natuur parken en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke activiteiten je de moeite waard vindt om te ondernemen.