• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 5
  Griekenland, 9 dagen

  Griekenland 9 dagen

  Klim naar de Akropolis in Athene, ontdek de Griekse oudheden in Sparta en Delphi en ga naar de bakermat van de Olympische Spelen in Olympia. Een paar dagen op het strand van Aegina vormen een heerlijk slot van deze voorjaarsreis.

  Reisschema

  1. Amsterdam - Athene
  2. Athene
  3. Athene - Delphi
  4. Delphi - Olympia
  5. Olympia - Mystras
  6. Mystras - Nafplion
  7. Nafplion - Korinthe - Aegina
  8. Aegina
  9. Aegina - Piraeus - Athene - Amsterdam

  Route op datum:

  Reisbeschrijving

  De Grieken hebben de geschiedenis uitgevonden. Overal waar je kijkt in hun land zie je sporen van de oudheid. In de authentieke dorpjes en het ruige berglandschap krijg je het gevoel dat je heel ver van huis bent. Maar dit mooie land met zijn mooie stranden ligt op slechts een paar uur vliegen van Amsterdam.

  Athene en Delphi
  Dag 1 Amsterdam - Athene
  Dag 2 Athene
  Dag 3 Athene - Delphi

  Griekenland Athene stadswandeling Djoser FamilyIn de middag komen we aan in Athene. Ons hotel ligt in het centrum vlakbij het Omoniaplein, op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. Het moderne centrum van Athene wordt gevormd door het Syntagmaplein en het Omoniaplein die door drukke winkelstraten met elkaar zijn verbonden. Niet ver van het Omoniaplein is het Archeologisch Museum. Hier tref je één van de beroemdste verzamelingen van Griekse kunst aan, van het alleroudste Griekenland tot en met de Hellenistische tijd.

  Je loopt vanaf het hotel in ongeveer een kwartier naar de wijk Plaka die is ontstaan in de Turkse tijd. In tegenstelling tot het moderne Athene is de huizenbouw nog traditioneel. De muren zijn begroeid met hibiscus en bougainville. Kinderen vinden het heerlijk om hier door de nauwe kronkelende straatjes te struinen en als het mee zit van iedere koopman naast een warme glimlach ook nog iets toegestopt te krijgen, de Grieken zijn gek op kinderen.

  Acropolis Griekenland Djoser FamilyOp vele open plekken in Plaka tref je nog resten aan van tempeltjes en marktpleinen van het Athene uit de oudheid. Het klassieke hoogtepunt is natuurlijk de beklimming van de Akropolis. Het is een mooie wandeling over de Pnyx, een met groene pijnbomen begroeide heuvel. Verder kun je het Nationaal Museum met zijn fameuze beelden van de Godenhelden bezoeken.

  Als je het na deze activiteiten erg warm hebt, kun je altijd in de koele Nationale Tuinen bijkomen en de schildpadden een bezoek brengen. Een heerlijke souflaki in een van de lokale tentjes of een drankje op een van de overdekte terrassen vormen een prima afsluiting van het bezoek aan deze bruisende stad. We verlaten het drukke Athene en rijden naar Delphi.

  Delphi is op Athene na de belangrijkste historische plaats van Griekenland. Wanneer de oude Grieken met belangrijke levensvragen zaten, bijvoorbeeld of de oogst wel goed zou uitpakken of hoe ze een oorlog konden winnen, reisden ze naar Delphi om raad te vragen aan het beroemde orakel in de Apollotempel.

  Achter Delphi doemen de indrukwekkende bergen van de Parnassosketen op. Vanuit Delphi uitzicht Griekenland Djoser Familyhet prachtig gelegen tempelcomplex heb je hier mooi zicht op. Een mooie wandeling brengt je naar de grot van Pan, de god van de vruchtbaarheid. Als je een zaklamp meeneemt kun je naast stalagmieten en –tieten ook mysterieuze inscripties ontdekken op de wanden van de grot. Het charmante bergdorp Arachova is ook nog niet ontdekt door het toerisme en biedt een blik op het dagelijks leven van de Griekse bevolking.

  Olympia en Nafplion
  Dag 4 Delphi - Olympia
  Dag 5 Olympia – Mystras
  Dag 6 Mystras - Nafplion

  Griekenland Olympia ingang stadion Djoser FamilyIn Olympia zijn de Olympische Spelen geboren. De moderne Olympische Spelen zijn ruim 100 jaar oud, maar rond 776 voor Christus werden in het oude Griekenland de eerste Spelen gespeeld. Sport speelde een belangrijke rol in de Griekse oudheid totdat de Romeinse keizer Theodosius de Spelen in 393 verbood. Sinds 1896 zijn de Olympische Spelen terug, maar is iedere vier jaar een ander land gastheer. In Olympia kun je nog veel van het complex herkennen waar de Spelen plaatsvonden en je kunt hier zeker enkele uren doorbrengen.

  We vervolgen onze weg richting Mytrass. Nadat we via een prachtige route het Taigetos-gebergte hebben doorkruist bezoeken deze 14e-eeuwse nederzetting dat fraai tegen een berghelling is gebouwd. In enkele uren kun je het schitterende, sprookjesachtige stadje, dat één van de mooiste voorbeelden van Byzantijnse architectuur is, bekijken. Vanaf de top van de berg loop je langs de verschillende overblijfselen naar beneden. Halverwege de tocht kun je bij nonnetjes terecht die je vol trots hun winkeltje laten zien met hun zelf geborduurde tafelkleedjes. Geniet ook van het prachtige uitzicht.

  Nafplion Djoser Family GriekenlandNafplion is één van de aantrekkelijkste stadjes van de Peloponnesos. De stad werd twee eeuwen lang door de Venetianen overheerst. De architectuur, waarin witte en pastelkleurige huizen met smeedijzeren balkonnetjes de toon zetten, doet ook nog steeds sterk aan Venetië denken. Het is aan de voet van een heuvel gebouwd en biedt uitzicht over een baai. Omdat het zeer strategisch aan zee is gelegen, zijn er in het verleden meerdere grote burchten op de heuvel opgetrokken, waaronder het Palamidi-fort. Bereid je bij een bezoek eraan wel voor op een flinke klim!

  We nemen afscheid van onze chauffeur en stappen op de boot naar Aegina.

  Aegina
  Dag 7 Nafplion - Korinthe - Aegina
  Dag 8 Aegina
  Dag 9 Aegina - Piraeus – Athene – Amsterdam 

  Griekse bootjes Griekenland FamilyAegina is een van de minder toeristische eilanden in de Saronische Golf. In Aegina-Stad, aan de westkust, vind je de grote haven en een levendige vismarkt waar je ook de heerlijkste vis kunt eten. Het hotel ligt aan een baai op loopafstand van Aegina-Stad.

  We blijven hier twee nachten zodat je de tijd hebt om te genieten van de zon, zee en strand en om het eiland te bekijken. Maak bijvoorbeeld een fietstocht in de omgeving of pak een bus naar het prachtige strand van het toeristenplaatsje Agia Marina. Je kunt ook de tempel van Afaia bekijken aan de oostkust van het eiland. Over het hele eiland verspreid liggen pistacheboomgaarden, dus overal kun je smullen van heerlijk verse pistachenoten. We keren per veerboot terug naar het vasteland en vliegen vanuit Athene naar Amsterdam.

  Op reis met Djoser
  Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen.

  Vertrekdata/prijs

  2020

  Start - einde
  Beschikbaarheid
   
   
  Prijs
   
  Start - einde
  25 apr - 03 mei
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 1.395,-
  € 1.295,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  18 jul - 26 jul
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 1.495,-
  € 1.395,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  25 jul - 02 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 1.495,-
  € 1.395,- (kind t/m 11 jr)

  2021

  Start - einde
  Beschikbaarheid
   
   
  Prijs
   
  Start - einde
  24 apr - 02 mei
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 1.395,-
  € 1.295,- (kind t/m 11 jr)

  Inclusief

  • Rechtstreekse vlucht met KLM
  • Alle vluchttoeslagen
  • Nederlandse reisbegeleiding
  • Vervoer per bus met airconditioning
  • Overnachtingen in sfeervolle hotels met ontbijt en vaak een zwembad
  • Vervoer van en naar de luchthaven
  • Overtocht per veerboot van Piraeus - Aegina vv
  • Ontspannen verblijf aan het strand van Aegina
  • Bezoek aan het mysterieuse stadje Mystras
  • Excursie naar het kanaal van Korinthe
  • Diensten Djoser servicebalie Schiphol

  Exclusief

  Reisverzekering, overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, kosten ruimbagage, reserveringskosten € 35,- per factuur, etc.

  Wijzigingen voorbehouden.
   

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 1.045,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 1.145,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Hotelverlenging

  Een vervroeging van je reis mét accommodatie in Athene is bij te boeken. De prijs voor een tweepersoonskamer is vanaf € 50,- per persoon per nacht. Een verlenging in Aegina is ook mogelijk, de prijs voor een tweepersoonskamer is vanaf € 50,- per persoon per nacht.
  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.

  Groepssamenstelling

  Onze Familyreizen zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Contact met andere gezinnen is dus zo gemaakt!

  De gezinnen kunnen verschillend zijn qua samenstelling; op onze reizen gaan zowel 1- als 2-oudergezinnen mee en ook samengestelde gezinnen. Omdat juist de leeftijd van de kinderen heel bepalend kan zijn voor de reis, is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar. Op de andere reizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom, maar de minimum leeftijd is 6 jaar en de maximale leeftijd is 20 jaar. Is een kind jonger dan 6 jaar of ouder dan 20, overleg dan voor boeking met Djoser. Je vindt de beschikbaarheid en de leeftijden van de kinderen van reeds geboekte families bij de reisdata.  

  Het minimum aantal deelnemers op alle Familyreizen is 10 (3 gezinnen), het maximum aantal personen is 26.

  Praktische informatie

  Accommodatie

  In Griekenland overnachten we in sfeervolle hotels inclusief ontbijt en soms een zwembad.  De kamers beschikken over een eigen douche en toilet. 

  Ons hotel in Athene ligt midden in het centrum en op loopafstand van het Nationaal museum en de Acropolis. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht over de hele stad.

  In Delphi en Olympia verblijven we in kleine sfeervolle familiehotels vlakbij alle bezienswaardigheden zoals het beroemde orakel van de Apollotempel

  Pylos ligt aan de zee en vlakbij de haven. Ons hotel heeft dan ook een spectaculair uitzicht. Het ligt vlakbij het centrum en een prachtig kasteel.

  Op het eiland Aegina verblijven we in een mooi hotel dichtbij het strand. Vanuit het hotel kun je het gezellig centrum en de haven bezoeken.

  Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

  Athene Crystal City Hotel
  Athene  Golden City Hotel
  Delphi Hotel Pan-Artemis
  Olympia Hotel Kronion
  Mystras Byzantion Hotel
  Aegina Hotel Katerina
  Aegina Hotel Danae

  Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

  Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

  Vliegreis

  Luchtvaartmaatschappij

  Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Kies een datum voor eventuele afwijkende vluchtschema's. Alle schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema.

  Kies vertrekdatum:

  • Vlucht met

   Traject

   Amsterdam - Athene

   Vertrek

   12:20

   Aankomst

   16:35

  • Vlucht met

   Traject

   Athene - Amsterdam

   Vertrek

   17:20

   Aankomst

   19:55


  Tijdsverschil: in Griekenland is het één uur later.

  CO2-compensatie

  Reizen is verrijkend, maar het transport dat nodig is om nieuwe bestemmingen te ontdekken laat zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de reis te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen. Samen met de ANVR hebben we gekozen voor een samenwerking met de South Pole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten. Wij steunen een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor geen kolen meer hoeven worden te verbrand om elektriciteit op te wekken. Met CO2-compensatie doen we met elkaar dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Compenseer daarom je reis: dit is mogelijk voor slechts € 5,-. Vanzelfsprekend compenseren wij als Djoser ook alle reizen van onze medewerkers.

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 1.045,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 1.145,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Vervoer

  Gedurende de rondreis verplaatsen we ons in een comfortabele eigen bus. Deze wordt bestuurd door een lokale chauffeur. De afstanden in Griekenland zijn klein en de wegen zijn goed. Op een aantal plaatsen is het mogelijk een brommer of een auto te huren om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar leuke dorpjes in de omgeving. Neem wel je rijbewijs mee!

  De oversteek van Aegina - Piraeus en terug is met een veerboot.

  Bij de reis inbegrepen

  • Rechtstreekse vlucht met KLM
  • Alle vluchttoeslagen
  • Nederlandse reisbegeleiding
  • Vervoer per bus met airconditioning
  • Overnachtingen in sfeervolle hotels met ontbijt en vaak een zwembad
  • Vervoer van en naar de luchthaven
  • Overtocht per veerboot van Piraeus - Aegina vv
  • Ontspannen verblijf aan het strand van Aegina
  • Bezoek aan het mysterieuse stadje Mystras
  • Excursie naar het kanaal van Korinthe
  • Diensten Djoser servicebalie Schiphol

  Excursies

  Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Breng een bezoek aan Plaka waar je nog tempeltjes en marktpleinen uit de oudheid vindt. De beklimming van de Acropolis is zeker een hoogtepunt. Op Aegina kun je heerlijk genieten van het strand onder het genot van een heerlijk vis gerecht. De sportievelingen kunnen de omgeving per fiets verkennen. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

  Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen 'en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij alle excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

  Tijdens deze reis door Griekenland zijn de volgende excursies (excl entreegelden) in het reisprogramma inbegrepen:

  • Stadswandeling met een gids door Athene
  • Bezoek Akropolis
  • Excursie naar de ruïnes van Mystras

  Reisdocumenten

  • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je 2 weken voor vertrek.
  • Geldig paspoort of Europese identiteitskaart.

  Geldzaken

  In Griekenland wordt er betaald met de Euro.
  Pinnen: op veel plaatsen mogelijk
  Contacten: euro s
  Creditcards: worden op veel plaatsen geaccepteerd.

  Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 225,- per persoon per week. Het prijspeil in de grote steden is vergelijkbaar met Nederland. In de kleinere plaatsen is dit iets lager.

  De Griekse overheid heeft een zogeheten 'stay-over taks' ingevoerd, deze taks is een bedrag per kamer per nacht en komt voor deze reis neer op ongeveer 5 euro per persoon die ter plaatse door de hotelliers in rekening gebracht worden.

  Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald.

  Maaltijden

  In de reissom is het ontbijt inbegrepen. Voor je lunch en avondeten kun je zelf een restaurantje uitzoeken. Het ontbijt bestaat in de hotels meestal uit stokbrood, boter, jam, ham en kaas en koffie of thee. Je zult veel eetgelegenheden met de naam 'Taverna' ontdekken. Dit zijn van origine authentieke Griekse eetgelegenheden met een sobere inrichting, houten of stalen tafels met plastic of stoffen kleedjes en oude houten stoelen en vaak overheerlijk vers eten.

  Het is gebruikelijk dat men alle gerechten tegelijkertijd op tafel zet. Salades, voorgerechten, hoofdgerechten worden allemaal tegelijkertijd geserveerd, tenzij je uitdrukkelijk vraagt het anders te doen. De Grieken zijn gek op vlees. Suflaki, Gyros en Byfteki vindt je dan ook op vrijwel elke menukaart. Daarnaast natuurlijk veel olijven en heerlijke tomaten. En indien je echt geen keuze kunt maken bestel je gewoon mezzes, dan krijg je van alles een beetje. Vergeet geen lekker glaasje Ouzo. Kali óreksi! (eet smakelijk!).

  Gezondheid

  Voor Griekenland zijn geen vaccinaties nodig. Dit houdt echter niet in dat de hygiënische omstandigheden hetzelfde zijn als in Nederland en België. Zeker in de zomer, wanneer het erg warm kan zijn, is het verstandig enigszins te letten op wat je eet. Ook het drinken van kraanwater is niet overal aan te raden. Je kunt het beste mineraalwater drinken, dat praktisch overal te koop is. Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine en middelen tegen darmstoornissen.

  Hotelverlenging

  Een vervroeging van je reis mét accommodatie in Athene is bij te boeken. De prijs voor een tweepersoonskamer is vanaf € 50,- per persoon per nacht. Een verlenging in Aegina is ook mogelijk, de prijs voor een tweepersoonskamer is vanaf € 50,- per persoon per nacht.
  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.

  Klimaat en geografie

  Griekenland kent in april een stabiel mediterraan klimaat en heeft het zonnigste klimaat van alle Zuid-Europese landen met minstens 300 zonnedagen per jaar. Hou er rekening mee dat het aan de kust en in de hoofdstad Athene warmer is dan in de hoger gelegen gebieden in het binnenland.

  Reisbegeleiding en gidsen

  Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij weten als geen ander dat kinderen een reis anders beleven dan volwassenen en kunnen haarfijn inspelen op de wensen en behoeften van beiden. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en ideeën. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.

  FAQ

  Waarom met Djoser Family naar Griekenland?

  De reizen met Djoser Family zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen. Je verblijft tijdens deze reis in knusse familiehotels waarvan er een aantal over een zwembad beschikt. De Familyreis door Griekenland is een mooie combinatie van cultuur en ontspanning. Tevens wordt de reis begeleid door een ervaren reisbegeleider die affiniteit met kinderen heeft, dit geeft onze Family reizen een belangrijke meerwaarde.

  Wat is de zwaarte van deze Family reis?

  Tijdens deze rondreis beschikken we over onze eigen comfortabele bus. De afstanden in Griekenland zijn klein en de wegen zijn relatief goed. De oversteek Aegina - Piraeus en terug is met de veerboot.

  Welk weertype kan ik verwachten tijdens deze reis?

  Griekenland kent in april een stabiel mediterraan klimaat en heeft het zonnigste klimaat van alle Zuid-Europese landen. Hou er rekening mee dat het aan de kust en in de hoofdstad Athene warmer is dan in de hoger gelegen gebieden in het binnenland.

  Hebben we een visum nodig?

  Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Europese identiteitskaart. Voor Griekenland heb je geen visum nodig.

  Hoe wordt een familie met een oneven aantal personen ingedeeld?

  Reis je met een familie van 3 personen, dan verblijf je met het gezin op één kamer. In sommige accommodaties kan het zijn dat er in dit geval een bed bijgezet wordt in een tweepersoonskamer. Voor een gezin dat bestaat uit 4 of 5 personen reserveren we 2 kamers, waar mogelijk aan elkaar grenzend. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een éénpersoonskamer te reserveren.

  Hebben de hotels op deze reis een zwembad?

  Een aantal hotels op deze reis beschikt over een zwembad .

  Is er Wifi aanwezig op deze reis?

  De meeste hotels tijdens deze reis beschikken over Wifi. Tevens betaal je binnen de Europese Unie tegenwoordig geen extra kosten meer voor bellen en internetten op je telefoon, naast je gewone abonnementskosten. Je betaalt hetzelfde als wanneer je in Nederland zou bellen, sms' en. Voor meer informatie kan je het beste contact opnemen met je telefoonprovider.

  Gelden er bijzondere kledingvoorschriften voor deze reis?

  Er zijn voor deze reis geen speciale kledingvoorschriften.

  We hebben geboekt! En nu?

  Zodra je een reis hebt geboekt, ontvangt de hoofdboeker hiervan een bevestiging per e-mail. Tevens ontvangt deze de inloggegevens voor de Mijn Djoser pagina. In je Mijn Djoser kan je de persoonsgegevens (tot 6 weken voor vertrek) aanpassen en vind je alle informatie over de reis.

  Wat mag ik absoluut niet vergeten voor deze reis?

  Vergeet niet om je rijbewijs mee te nemen, voor het geval je zelf een dagje een auto wilt huren om leuke dorpjes in de omgeving te ontdekken!

  Djoser Foto's en Video

  Djoser reviews

  8,5
  • Reis was buitengewoon interessant, niet alleen vanwege de prachtige oudheden die we bezochten. Het moderne Griekenland konden we in volle glorie genieten: Paasfeest, 1 mei, diverse stakingen, atypisch regenweer, allemaal prima opgelost door reisleidster Marcella. Complimenten voor haar improvisatie.

   Superreis gehad, helemaal enthousiast geworden over dit mooie land! alles was top geregeld...., het mooie weer deed de rest, goede combi van cultuur en ontspanning en voor onze meiden goed te doen, zeker een aanrader.....

   Bekijk alle reviews
   Chat met Djoser
   Go to top