Overzicht Namibië, Botswana, Victoriawatervallen rondreizen van Djoser

Vakantie Botswana, Namibië & Victoriawatervallen met de kinderen

Tijdens deze vakantie met kinderen reizen we met onze stoere safaritruck door Namibië en Botswana. We kamperen een groot aantal nachten en soms verblijven we in een sfeervolle lodge. We beginnen de reis met een bezoek aan de indrukwekkende Sossusvlei met de hoogste zandduinen ter wereld en maken een kanotocht door de Okavangodelta. We gaan op zoek naar het grote wild in de beroemde parken Etosha en Chobe. Aan het einde van deze familievakantie bezoeken we de spectaculaire Victoriawatervallen, de grootste watervallen van Afrika.

Reviews Namibië, Botswana, Victoriawatervallen reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Onze rondreis Namibië, Botswana en Victoria Falls (Zimbabwe) was één groot Afrikaans avontuur! Bijzonder ook om deze reis samen met m’n 17-jarige zoon te maken. Het was een droom die uitkwam! Meer lees je hier: https://www.nenehschoice.nl/2022/08/rondreis-namibie-botswana-en-victoria-falls/

  9

  Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 22 dagen

 • Onvergetelijke reis met een gevarieerd programma voor mensen die Afrika ten volle willen beleven. Liefhebbers die van natuur houden, niet schuwen voor een beetje zand en willen bijdragen aan de sfeer in een groep.

  9

  Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 22 dagen

 • Wat een fantastische reis. Dit keer met mijn zoon van 12 en moeder van 77 jaar. We hebben genoten van de dierrijke safari's per truck, boot of jeep, avontuurlijke campings en fijne reisbegeleiding uit Nederland maar ook uit Afrika. Namibië heeft onze harten gestolen hoe prachtig ;-)

  8

  Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 22 dagen

 • Indrukwekkende en bijzondere kennismaking van Afrika; zoveel plekken van schoonheid, dierenpracht, en kracht van extremen. Ik heb nog meer respect gekregen voor mens en dier van dit stuk Afrika.

  10

  Namibië, Botswana & Victoriawatervallen, 22 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Botswana, Namibië & Victoriawatervallen

Gedurende deze family rondreis door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen bezoek je onder andere de prachtige Okavango delta, het spectaculaire Etosha Nationaal park. Je gaat op avontuur door het afgelegen Kaokoland en maakt kennis met de tradionele Himba bevolking. Kortom de rondreis door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn, maar we verblijven ook op de leukste campingplaatsen. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, maar vooral van de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op pad, met vrienden van je eigen leeftijd door deze schitterende landen waar avontuur troef is!