Vakantie Botswana, Namibië & Victoriawatervallen met de kinderen

Vakantie Botswana, Namibië & Victoriawatervallen met de kinderen

Tijdens deze vakantie met kinderen reizen we met onze stoere safaritruck door Namibië en Botswana. We kamperen een groot aantal nachten en soms verblijven we in een sfeervolle lodge. We beginnen de reis met een bezoek aan de indrukwekkende Sossusvlei met de hoogste zandduinen ter wereld en maken een kanotocht door de Okavangodelta. We gaan op zoek naar het grote wild in de beroemde parken Etosha en Chobe. Aan het einde van deze familievakantie bezoeken we de spectaculaire Victoriawatervallen, de grootste watervallen van Afrika.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Botswana, Namibië & Victoriawatervallen

Gedurende deze family rondreis door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen bezoek je onder andere de prachtige Okavango delta, het spectaculaire Etosha Nationaal park. Je gaat op avontuur door het afgelegen Kaokoland en maakt kennis met de tradionele Himba bevolking. Kortom de rondreis door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn, maar we verblijven ook op de leukste campingplaatsen. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, maar vooral van de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Botswana, Namibië en de Victoriawatervallen, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op pad, met vrienden van je eigen leeftijd door deze schitterende landen waar avontuur troef is!

Terug naar boven

Klant­waardering

8,8
"Onze rondreis Namibië, Botswana en Victoria Falls (Zimbabwe)..."
"Onze rondreis Namibië, Botswana en Victoria Falls (Zimbabwe) was één groot Afrikaans avontuur! Bijzonder ook om deze reis samen met m’n 17-jarige zoon te maken. Het was een droom die uitkwam! Meer lees je hier: https://www.nenehschoice.nl/2022/08/rondreis-namibie-botswana-en-victoria-falls/"

Naam: Irene H.
Cijfer: 9,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
Go to top