Vakantie Brazilië & Argentinië met de kinderen

Vakantie Brazilië & Argentinië met de kinderen

De bruisende stad Buenos Aires is het startpunt van deze onvergetelijke familievakantie. Na een paar dagen in de sfeervolle hoofdstad, vlieg je naar de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu. Deze unieke gezinsvakantie leid je verder naar het mooie dorp Bonito. Vervolgens ga je naar het immense draslandgebied de Pantanal. Op het idyllische bountyeiland Ilha Grande kun je een paar dagen heerlijk relaxen. Voor de laatste dagen reizen we door naar wereldstad Rio de Janeiro voor een spetterende afsluiting van deze reis. Een vakantie met kinderen in Argentinië en Brazilië staat garant voor een onvergetelijke reis vol natuur, bruisende steden en paradijselijke stranden! 

Ontdek alle hoogtepunten van Argentinië & Brazilië

Gedurende deze family rondreis door Argentinië en Brazilië bezoek je onder andere de bruisende steden Buenos Aires en Rio de Janeiro. Je vergaapt je aan de Iguacu watervallen en gaat op avontuur in de Pantanal. Je eindigt voordat je naar Rio de Janeiro gaat, deze spectaculaire reis aan de parelwitte stranden van Ilha Grande. Kortom de rondreis door Argentinië en Brazilië is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels die te midden in de natuur gelegen zijn. De binnenlandse vluchten zijn bij de prijs inbegrepen even als de nachtbus van Foz do Iguacu naar Bonito en de ferry naar Ilha Grande. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over deze prachtige bestemmingen. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Argentinië en Brazilië zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Argentinië en Costa Rica, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking. Je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd en je sluit de reis relax af op het strand van Ilha Grande, alvorens je naar Rio de Janeiro gaat.

Terug naar boven

Klant­waardering

8,5
"Fantastische belevenis, veel gezien, leuke activiteiten, hee..."
"Fantastische belevenis, veel gezien, leuke activiteiten, heel afwisselend, goede unieke accommodaties! Mijn zoon en ik hebben werkelijk genoten! Hij wilde er blijven. Denkt er nu over om na zijn examen een paar maanden op een fazenda/pousada te gaan werken. Zo’n belevenis heeft hij het gevonden!"

Naam: Charlotte H.
Cijfer: 9,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
Go to top