Overzicht Zuid-Afrika rondreizen van Djoser

Vakantie Zuid-Afrika met de kinderen

We durven wel te zeggen dat Zuid-Afrika één grote real-life speeltuin is voor kinderen én volwassenen. Tijdens de twee- of drieweekse familievakanties in schitterend Zuid-Afrika bezoeken we de Tafelberg en het megagrote Kruger nationaal park, reizen we door de prachtige binnenlanden, relaxen we op het strand en maken we kennis met de Afrikaanse cultuur. Val van de ene verbazing in de andere tijdens de Panoramaroute, leer traditionele speren maken in Swaziland en kom oog in oog te staan met reusachtige olifanten en koninklijke leeuwen in de nationale parken van Zuid-Afrika.  

Reviews Zuid-Afrika reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Wat een super mooie reis. Vol programma, maar mooie locaties, veel dieren (walvissen, big five). Super reisleiding met goede organisatie. Heel veel bijzondere dingen gedaan en gezien. Een reis om nooit te vergeten

  9

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 • De reis was fantastisch. Zo ontzettend veel gezien en gedaan. Mede dankzij onze geweldige gids Helma!

  9

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 • Mooie reis. Veel afwisseling tussen natuur en dieren. Leuk voor groot en klein. Minpuntje: er moest achteraf nog veel betaald worden en er zat minder in dan verwacht. Maar onze topgids Helma maakte dit helemaal goed. Helma was altijd enthousiast en we hebben veel bijgeleerd van haar.

  8

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 • Wat een geweldige reis! Drie weken lang ondergedompeld in een heel interessant en mooi land samen met een gezellige groep en een fantastische reisleider. Heerlijk dat alles zo goed geregeld was. Daardoor konden we ontspannen genieten van wat het land ons te bieden had.

  9

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika

Gedurende deze family rondreis door Zuid-Afrika bezoek je onder andere de bruisende steden Kaapstad en Pretoria. Je gaat op avontuur in Tsitsikamma nationaal park en het Kruger nationaal park. Je eindigt deze spectaculaire reis met een bezoek aan de bekendste township van Zuid-Afrika: Soweto in Johannesburg. Kortom de rondreis door Zuid-Afrika is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Zuid-Afrika. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Zuid-Afrika, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op pad, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land waar avontuur troef is!