• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3

  Vakantie Zuid-Afrika met de kinderen

  We durven wel te zeggen dat Zuid-Afrika één grote real-life speeltuin is voor kinderen én volwassenen. Tijdens de twee- of drieweekse familievakanties in schitterend Zuid-Afrika bezoeken we de Tafelberg en het megagrote Kruger nationaal park, reizen we door de prachtige binnenlanden, relaxen we op het strand en maken we kennis met de Afrikaanse cultuur. Val van de ene verbazing in de andere tijdens de Panoramaroute, leer traditionele speren maken in Swaziland en kom oog in oog te staan met reusachtige olifanten en koninklijke leeuwen in de nationale parken van Zuid-Afrika.  

  Lees meer

  Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika

  Gedurende deze family rondreis door Zuid-Afrika bezoek je onder andere de bruisende steden Kaapstad en Pretoria. Je gaat op avontuur in Tsitsikamma nationaal park en het Kruger nationaal park. Je eindigt deze spectaculaire reis met een bezoek aan de bekendste township van Zuid-Afrika: Soweto in Johannesburg. Kortom de rondreis door Zuid-Afrika is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde Family rondreizen
  We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Zuid-Afrika. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser Family
  De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Zuid-Afrika, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op pad, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land waar avontuur troef is!

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  8,7
  "Wow, wat een divers land en super hoe Djoser je in 2 weken z..."
  "Wow, wat een divers land en super hoe Djoser je in 2 weken zo veel laat ervaren (wel veel reistijd). Ook was het de perfecte eerste verre reis voor onze kids van 8 en 10; zonder tijdsverschil, toegang tot lekker eten, lekker weer en zo veel geleerd over de cultuur en natuur/wilde beesten in Z-A."

  Naam: Susanne
  Cijfer: 9,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior
  Go to top