Overzicht Vietnam rondreizen van Djoser

Vakantie Vietnam met de kinderen

Tijdens de familiereizen door Vietnam bezoek je onder andere Saigon, de Mekong Delta, Mui Ne, Hoi An, Hué, Halong Bay en Hanoi. Naast de vele culturele en natuurlijke hoogtepunten geniet je tijdens de rondreizen van de heerlijke keuken. Een bijzondere combinatie van Frans en Aziatisch eten. Er is op vakantie met de kinderen veel te doen in dit veelzijdige land. Er zijn dan ook diverse excursie inbegrepen tijdens de rondreizen in Vietnam. Slee van een zandduin in Mui Ne, maak een cyclotour in Hanoi, leer Vietnamees koken in het pittoreske Hoi An en overnacht op een boot in Halong Bay.

Reviews Vietnam reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • We kunnen terugkijken op een fantastische vakantie in Vietnam! Wat hebben we enorm veel gezien, geproefd, gevoeld, gedaan, gelachen en gezweet. Een vakantie met heel veel mooie herinneringen. Wat ons betreft is Vietnam een aanrader! En zeker met zo’n leuke reisbegeleider als Hoàng! Xin Chào!

  10

  Vietnam, 23 dagen

 • Beste Djoser, Home Sweet Home... Sinds gisteren zijn we terug in ons Belgenlandje! We kunnen nagenieten van een geweldige ervaring in VIETNAM!! Perfect georganiseerd! Tof dat Bob er was, waar we op konden terugvallen als het nodig was. 'Vrijheid blijheid' !! Xin Chào!

  10

  Vietnam, 23 dagen

 • We hebben een super vakantie gehad, met een gezellige groep en een onze super reisleider Jochem. Door de grote van het land, moet je wel aardig doorreizen, maar is er evengoed nog voldoende vrije tijd over om zelf Vietnam te ontdekken. Zeker de moeite waard.

  9

  Vietnam, 23 dagen

 • Vooraf waren wij iets bevreesd voor onze 1e (verre) groepsreis met het hele gezin incl. drie kinderen. Vanaf de 1e contacten in het vliegtuig was onze reis door Vietnam mede door de andere families en de vrijheid binnen het programma een geweldige ervaring die onze kinderen niet snel zullen vergeten.

  8

  Vietnam, 23 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie