Overzicht Vietnam rondreizen van Djoser

Vakantie Vietnam met de kinderen

Tijdens de familiereizen door Vietnam bezoek je onder andere Saigon, de Mekong Delta, Mui Ne, Hoi An, Hué, Halong Bay en Hanoi. Naast de vele culturele en natuurlijke hoogtepunten geniet je tijdens de rondreizen van de heerlijke keuken. Een bijzondere combinatie van Frans en Aziatisch eten. Er is op vakantie met de kinderen veel te doen in dit veelzijdige land. Er zijn dan ook diverse excursie inbegrepen tijdens de rondreizen in Vietnam. Slee van een zandduin in Mui Ne, maak een cyclotour in Hanoi, leer Vietnamees koken in het pittoreske Hoi An en overnacht op een boot in Halong Bay.

Reviews Vietnam reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • De ideale reis als je met je gezin, in gezelschap van andere gezinnen, onder begeleiding van een goede reisleid(st)er en lokale gidsen in een korte tijdspanne zo veel mogelijk facetten van Vietnam wil zien. Zuid-, Centraal- en Noord-Vietnam in 2 weken, overal een korte stop om te proeven en ervaren.

  8

  Vietnam, 15 dagen

 • Fantastische reis! Vietnam is een geweldig land met vele hoogtepunten. De Chi Cu tunnels, de modderbaden, Hoi An, de kookworkshop en tenslotte Hanoi: TOP!!! Hotels, vervoer, reisbegeleiding zeer goed geregeld door Djoser. Dank hiervoor.

  9

  Vietnam, 15 dagen

 • Beste Djoser, Home Sweet Home... Sinds gisteren zijn we terug in ons Belgenlandje! We kunnen nagenieten van een geweldige ervaring in VIETNAM!! Perfect georganiseerd! Tof dat Bob er was, waar we op konden terugvallen als het nodig was. 'Vrijheid blijheid' !! Xin Chào!

  10

  Vietnam, 23 dagen

 • We hebben een super vakantie gehad, met een gezellige groep en een onze super reisleider Jochem. Door de grote van het land, moet je wel aardig doorreizen, maar is er evengoed nog voldoende vrije tijd over om zelf Vietnam te ontdekken. Zeker de moeite waard.

  9

  Vietnam, 23 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie